Απάντηση: Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ
Επιτρέψτε το σχόλιο ενός παρατηρητή.
Χμ....δεν έχετε άδικο.Όμως να ξέρετε ότι όσοι διατείνονται με κάθε ευκαιρία των επιδόσεών τους στο μαχαιροπίρουνο,είναι 99.9% οι wannabe της υπόθεσης, δηλαδή οι original χωρικοί που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδείξουν (στους εαυτούς των πρώτα) ότι εξευγενίστηκαν.Αυτοί είναι συνήθως στις μέρες μας οι παθιασμένοι και οι ακραίοι λάτρεις της κλασικής, της ποίησης,της λογοτεχνίας κλπ, ακριβώς επειδή στο χωριό τους αυτά είναι άγνωστες λέξεις.Αυτοί είναι που ομιλούν αφ’ υψηλού για τις ικανότητές τους στο μαχαιροπίρουνο, αυτοί είναι που ειρωνεύονται οτιδήποτε λαϊκίστικο.Είναι λόγω της αγωνίας τους να μην ταυτίζονται πλέον οι ίδιοι με την πλέμπα, την λαϊκάντζα, την χωριατιά από την οποία προέρχονται.Οι πραγματικά υψηλού επιπέδου άνθρωποι, θα γελούσαν, θα εξέφραζαν άποψη για το αντικείμενο, έστω ακραία,και θα σιωπούσαν.Αυτό όμως μου θύμισε τους κρεοπώληδες και τις μερσεντές.Αν ρωτήσεις έναν από δαύτους θα σου πει ότι είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που μπορεί να καβαλήσει και τα βόρια προάστια η μοναδική περιοχή που μπορεί να ζήσει (ξεχνώντας τα γαϊδούρια και τη στάνη του) . Κάποιος άλλος θα σου πει ότι η κλασική,είναι η μοναδική μουσική που μπορεί να ακούσει κ.ο.κ.Κοινό αυτοπαραμύθιασμα.Θα ήταν εντελώς ακίνδυνο,(το πιο μεγάλο κορόϊδο άλλωστε είναι ο εαυτός τους), αν δεν το χρησιμοποιούσαν ως επιχείρημα σε μια τέτοιου είδους συζήτηση.Δεν είναι ότι σας ταυτίζω με τα παραπάνω.Πλέον όμως έχω αμφιβολίες.
Σιγα κυριε Λυμπερόπουλε μην έχουν καλή προαιρεση τα περί "μαχαιροπίρουνων". Στην μουσική αναφέρονται και δεν το κατάλαβα;Την καλή προαίρεση δεν την κρίνει αυτός που κάνει το σχόλιο αλλά αυτός που το εκλαμβάνει.Δυστυχώς βλέπω ότι η διοίκηση του κλάμπ προκειμενου να μην στεναχωρησει τον πολυγραφότατο είρωνα που προφανώς ειναι με τους "καλούς", του επιτρέπει να ξεφεύγει κατ'εξακολούθησην των εσκαμμένων.Ας πρόσεχε.
Βγήκαν παγανιά και τά Τρωκτικά ,πού γιά να αποκτήσουν τήν ´δόξα τών 15 λεπτών´ επιλέγουν και στόχους σάν τον ´Πολυγραφότατο Είρωνα´...χωρίς κάν νά έχουν διαβάσει τά περισσότερα τών κειμένων...
Επειδή είναι προφανές πώς η συμπυκνωμένη γραφή απευθύνεται σέ ανθρώπους από ´ένα επίπεδο και πάνω´ας κάνω πιό λιανά τά περί μαχαιροπήρουνων και χεριών...
Προφανώς το Τρωκτικό κρίνει εξ ιδίων τά αλλότρια μιάς και μάλλον έχει συνηθίσει στίς καδένες και τίς μερτσιντές χρόνια τώρα...
Εμφανίζεται από το πουθενά σάν κύρ-Pietro και ´διδάσκει τρόπους´ κοπρίζοντας εκεί πού δεν τον σπέρνουν....
Καί μάλιστα σάν νέος Κουρής επιλέγει στόχους με προφανή σκοπό να κάψει βιβλία και κείμενα εμφανιζόμενoς δήθεν αφ´υψηλού ο κύρ-Pietro....Χωρίς κάν να γνωρίζει τήν διάκριση λαϊκού-λαϊκίστικου....
Mάλιστα τό ανύπαρκτο nickname όλως τυχαίως και εντελώς ξαφνικά κάνει και υποδείξεις στην Διοίκηση περί Καλών και Κακών μέ τό πρώτο ´ευγενές´του post στην Μουσική Κατηγορία...
Αν δέν σ´αρέσει το μαγαζί τον κουβά σου με τίς κοπριές και στήν ´Αλλη Παραλία´....
Ξέρεις εσύ....
Θά σού πρότεινα βέβαια να εντρυφήσεις και στά ´Περί Ειρωνείας´αλλά αυτά μόλις μάθεις την βασική αλφαβήτα ....Και μόλις πετάξεις την χρυσή καδένα και ξεκαβαλήσεις τήν Μερτσιντέ......
Το επίπεδό μου ή τίς απόψεις μου Τρολλάκι τίς μοιράζομαι μέ όποιον επιλέγω και όχι μέ κάθε τυχάρπαστο κυρ-Pietro,πού σάν έτοιμος απο καιρό εμφανίζεται σάν Θεός γιά να κατακεραυνώσει και να εκφράσει αμφιβολίες εκεί πού δεν τόν σπέρνουν....
Οσο γιά τον nick θά σού πρότεινα να τό αλλάξεις σέ Franz von Suppe γιατί χρειάζομαι εκατό τουλάχιστον τρολλάκια γιά κολατσιό σάν και σένα......
Ελαφρά Ταξιαρχία όχι μαχητικού τύπου αλλά τύπου γαϊδουριών,γενικώς ομιλώντας πάντα...
Επειδή λοιπόν όπως προανέφερα τά συμπυκνωμένα μηνύματα δέν σού ταιριάζουν σού έκανα μιά πιό σαφή ανάλυση τού τί σημαίνει ´Τρώω με τά χέρια´και τί ´Τρώω με μαχαιροπήρουνα´.
Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφοροι κομήτες ´τοίς κείνων ρήμασι πειθόμενοι´γιά να δημιουργήσουν ζητήματα στό club....
Φαίνεται ότι πολλούς ενοχλεί ακόμα η εδώ Κοινότητα.
Γι´αυτό τρολλάκι ,τά κουβαδάκιά σου και σε Παραλίες πιό γνώριμες σε σένα πού έχουν και Πίστα.......
Τώρα πάω να συνεχίσω το φαγητό μου απο την λαδόκολλα...
Δεν ξέρεις τι χάνεις.....Συμβουλή απο Χωριάτη(Τιμή μου και Καμάρι μου Τρολλάκι´)
Και πούσαι....
Να λές και ευχαριστώ γιά την Υποδοχή.
Υ.Γ.
Και επειδή Τρολλάκι είναι προφανές ότι δέν έχεις ιδέα γιά το τί ακούω ή τί διαβάζω τήν άλλη φορά φρόντισε το σκονάκι πού θά πάρεις να είναι πιό σαφές και ευανάγνωστο.