Συζήτηση που μεταφέρθηκε απο την παρουσίαση "Ο άρχοντας της νύχτας "

Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Τα έχουμε ξαναπεί και παλιότερα: Η μουσική κατηγορία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. Όποιος θέλει γράφει για όποιον θέλει. ΌΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ. Δεν υπάρχουν κουτσουλιές στην κατηγορία και κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει για τους άλλους ποιες μουσικές αξίζουν και ποιες όχι, παρά μόνο για τον εαυτό του.

Αν δεν σας αφορά το θέμα του Νότη μην συμμετέχετε. Είναι τόσο απλό.

Δεν φαντάζεσαι πόσο συμφωνούμε Γιώργο.

Όταν όμως οι αναφορές που γίνονται εμπεριέχουν σκοπιμότητα (κάτι που έμεσα και η ίδια το αποδέχτηκε), αλλάζει το νόημα.

Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

To παράδειγμα που είπα, κάποιοι το είδαν σαν σύγκριση Νότη με Χατζηδάκη.
3 πουλάκια κάθονται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Νευράκια ΚΥΡΙΕ Κώστα Μουκιουρούφη?
Το μούσμουλο το προσπερνώ:rifle:
Την ίδια μέρα τα ανεβάσαμε ξέρεις ταυτόχρονα. κατάλαβες? ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ρώτησα κάτι και περιμένω απάντηση..
κι αλλού οι κολοκυθιές αλεπουδάκι

Απάντηση: Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Δεν φαντάζεσαι πόσο συμφωνούμε Γιώργο.

Όταν όμως οι αναφορές που γίνονται εμπεριέχουν σκοπιμότητα (κάτι που έμεσα και η ίδια το αποδέχτηκε), αλλάζει το νόημα.

Δεν αποδέχτηκα τίποτε. Αυτά είναι δικά σου λόγια. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.
και το ρεμπέτικο ιστορικά δεν σηκώνει αντιρήσεις

Όποιος έχει ακούσει όπερα από την αρχή μέχρι το τέλος θα καταλάβει πως
μιλάνε για μεγάλα ανθρώπινα πάθη, φτώχια, αδικία,πολέμους.
...
Το ίδιο κείμενο θα μπορούσε να αφορά και μία Όπερα σίγουρα.

Χωρίς παρεξήγηση και καμία διάθεση ειρωνείας.

Δε φτάνει να μιλάς για κάτι. Σημασία έχει και το τι λες. Αλλιώς καταντούμε σαν εκείνο το γνωμικό, πως το λένε, πως το λένε... :chinscratch: ..... και παλληκάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια. Δε θυμάμαι την πρώτη λέξη, αλλά νομίζω καταλαβαινόμαστε. -bye-

Σε ότι αφορά το αντικείμενο του νήματος, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου ο Νότις και τα τραγούδια του. :cool:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Δεν αποδέχτηκα τίποτε. Αυτά είναι δικά σου λόγια. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.
και το ρεμπέτικο ιστορικά δεν σηκώνει αντιρήσεις

(κοίτα που δεν κλαίει με τίποτα το άτιμο..:flipout:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Ρώτησα κάτι και περιμένω απάντηση..
κι αλλού οι κολοκυθιές αλεπουδάκι

Η αλεπού τι θέλει στο παζάρι?
Το αλεπουδάκι 110 και η μεγαλοαλεπού 100.........
Σου χρωστάω θρέντ και θέλω τις απαντήσεις σου να τις δούν ΟΛΟΙ.
'Ερχεται.........στην μουσική κατηγορία

Δε φτάνει να μιλάς για κάτι. Σημασία έχει και το τι λες. Αλλιώς καταντούμε σαν εκείνο το γνωμικό, πως το λένε, πως το λένε... :chinscratch: ..... και παλληκάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια. Δε θυμάμαι την πρώτη λέξη, αλλά νομίζω καταλαβαινόμαστε. -bye-

Σε ότι αφορά το αντικείμενο του νήματος, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου ο Νότις και τα τραγούδια του. :cool:

Ωπα...
Τώρα παραβιάζεις το ´Ιερό Δικαίωμα´τής συγκρίσεως τής Tόσκας(sic)και τής Μάλας....:grandpa::grandpa:
Και στο Rex o Νotis οπεριά έφκιαχνε...
Πρόβλημά σου άν δεν το πήρες χαμπάρι...........:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

:flipout::flipout::flipout:κατάλαβα........λογοκρισία

Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Η αλεπού τι θέλει στο παζάρι?
Το αλεπουδάκι 110 και η μεγαλοαλεπού 100.........
Σου χρωστάω θρέντ και θέλω τις απαντήσεις σου να τις δούν ΟΛΟΙ.
'Ερχεται.........στην μουσική κατηγορία
Μουκ, ζήτα συγνώμη ....ΤΩΡΑΑΑΑ.....:grinning-smiley-043

On topic.

Κατά αρχήν παιδιά προτείνω να χαμηλώσουν οι τόνοι γενικότερα.Οκ έγινε μια παρουσίαση που δεν αρέσει σε πολλούς, ας μείνει εδώ.Το αν υπάρχει πρόθεση ή όχι για οποιαδήποτε μορφή "πειράγματος" απο την Fedra είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε, εγώ δηλαδή δεν διακρίνω ακόμα κάτι τέτοιο, οπότε και θεωρώ οτι όντος της αρέσει ο συγκεκριμένος δίσκος και τον παρουσίασε.

Οσον αφορά τον Νότη νομίζω οτι έχει μια συμπαθητική προς καλή φωνή!Ο Τερζής πχ για μένα στο είδος είναι καλύτερος.Γενικότερα σαν προσωπικότητα δεν μου πήγε ποτέ ιδιαίτερα, στις συνεντεύξεις του σχεδόν έβγαινα απο τα ρούχα μου με τις βαρύγδουπες δηλώσεις του και τα συναφή.

Φαντάζομαι όμως οτι λόγο της τεράστιας αποδοχής που είχε απο το κοινό που ακούει το συγκεκριμένο είδος αλλά και λόγο του ότι περισσότερο υπήρξε "στάρ" παρά λαικός τραγουδιστής, και λίγο υποβοηθούμενος απο τον παράγοντα "τύχη",τελικώς γράφτηκαν για την πάρτη του κάποια απο τα "καλύτερα" κομμάτια για το συγκεκριμένο είδος όπως το "Νυχτώνει στην Μεσόγειο" που εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ στην εποχή του.

Κατα τα άλλα η δήθεν μαγκιά του η δήθεν αλητεία του κλπ γρήγορα ξεσκεπάστηκε οπότε πολύ πιθανό τώρα να δοκιμάζει άλλου τύπου πράγματα, όπως οι συγκεκριμένες διασκευές.Fedra δεν έχω ακούσει κάτι απο το συγκεκριμένο lp αλλά να σου πω την αλήθεια είμαι λίγο επιφυλακτικός και αυτό γιατί πριν αν είδες μίλησα για πρόθεση.Και εδώ η πρόθεση είναι σαφώς το "κέρδος" αλλά και το να επαναπροσδιοριστεί η εικόνα του ως πιο international.Αυτά τα πράγματα με φοβίζουν λίγο ειδικά όταν μιλάμε για Ελληνικές παραγωγές.Θα προτιμούσα δηλαδή ένα original σκυλάδικο δίσκο απο αυτόν.

Μα το Μανιτού!:flipout::flipout: από τόσα τραγούδια που είπε ο άνθρωπος (που δεν είναι και α σ φ α λ τ ο ς χε χε) δεν σας αρέσει έστω και 1 μονάχα?
το λέω για τους κυρίους που απαξιούν ευλαβικά.

Μα το Μανιτού!:flipout::flipout: από τόσα τραγούδια που είπε ο άνθρωπος (που δεν είναι και α σ φ α λ τ ο ς χε χε) δεν σας αρέσει έστω και 1 μονάχα?

Μπα. Απ' όσα έχω ακούσει από το ραδιόφωνο ή από την τηλεόραση, δε θυμάμαι τίποτε - και φυσικά δε μου λείπει κανένα. Από το είδος, πιο συμπαθής μου είναι ο Τερζής (όχι πως θυμάμαι και κάποιο δικό του τραγούδι, αλλά όσες φορές τον έχω δει στην τηλεόραση μου άφησε καλές εντυπώσεις).

Γιώργο Μπαϊραχτάρη η Διαμάντω η Καλαματιανή? (στην καταγωγή) είναι πράγματι πολύ καλή ερμηνεύτρια.
Στην παρουσίασή μου έβαλα και μουσικά δείγματα γνωρίζοντας καλά τις συνέπειες.
Αμφιβάλω αν μπήκαν στον κόπο όμως να τα ακούσουν πολλοί.
Ότι φοβόμαστε στην ζωή το ψάχνουμε για να το κατανοήσουμε και έτσι είτε το δεχόμαστε είτε το απορρίπτουμε.
Επίσης στη ζωή τους οι περισσότεροι άνθρωποι πρίν εξετάσουν κάποιο θέμα σε βάθος έχουν μάθει να λογοκρίνουν σχεδόν μηχανικά.
Άλλοι δε, έχουν γίνει ''από μηχανής θεοί'' κριτές όλων των τεχνών.
Πρέπει να ακούσεις επιμένω το ''Τέλος δίχως Τέλος'' μιας και ψάχνεσαι μουσικά.

Δεν ειρωνευόμαστε τις προτιμήσεις κανενός . Η Myrtw και η Fedra άλλωστε είναι πολύ έξυπνες και γνωρίζουν a priori τι σάλο θα προκαλέσουν τα θέματα τους και ίσως ίσως να το επιδιώκουν ( άλλωστε ζήτησαν την γνώμη μας ) .

και για να πω την αλήθεια καλύτερα Notis παρά Abba π.χ.

Εσύ τώρα ξέρω πιοόν θες να προγγίξεις, εδώ τόχω:flipout:

Παρακαλώ το thread να μεταφερθεί στην AVClub cafe - Τέχνες:flipout::flipout::flipout:

Τζιμ στο εξής να γράφουμε νεες κυκλοφορίες στην Καλώς Ήρθατε...!!!

´Eχω τά προβλήματά μου ,έχω τά προσωπικά μου,άσε με.
Εχω τά προβληματα μου και τα οικονομικά μου ασε με.
Φιλε ακουσε με λιγο,την καρδιά μου σου ανοίγω νοιώσε με.
Εχω τά προβλήματά μου,έχω τά προσωπικά μου σώσε με´.
Αυτό ήταν το φετινό hit τού Πάσχα...
Γνωρίζει κανείς ερμηνευτή και συνθέτη??

Καλησπέρα και χρόνια Πολλά!!!
Τοχω ως ήχο κλήσης όταν με πέρνουν από την δουλειά κι εγώ προσπαθώ να βρώ ποιός είναι.
Το νήμα για τον Νότη καλό είναι αλλά νιώθω ότι για μένα είναι λίγο δήθεν, ( έως πολύ ) όχι τώρα από πάντα.
Και πάλι ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδέλφια:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Ο Νοτης έχει απ'όλα και σκυλάδικα.
Αλλά το συγκεκριμένο cd έχει ευαίσθητες νότες όπως και ο τίτλος αυτού.
να τον ακούσεις:ears:

Oύτε κατεβασμένο..
δεν αντέχω μεγάλες ανατροπές στη ζωή μου

τα τοσο αρνητικα σχολια σας περιστοιχιζομενα απο απλετη
ειρωνεια και ο τροπος που τα λετε για ενα τραγουδιστη που δεν σας αρεσει
δημιουργουν πραγματι μια ελιτιστικη ατμοσφαιρα στο φορουμ

τι επρεπε εγω να πω μ αυτα που διαβαζω εδω μεσα για τον κινηματογραφο ?

.