Συζήτηση που μεταφέρθηκε απο την παρουσίαση "Ο άρχοντας της νύχτας "

Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Λοιπόν ,fedra, σου έκανα την χάρη και άκουσα τα πρωτα 5-6 τραγούδια ( μέχρι το "Αν" ) όπως τα παρέθεσες . Για να πω την αλήθεια βαρέθηκα λίγο . Βέβαια αν ερωτευθώ και με εγκαταλείψει , δεν λέω καλός θα είναι και ο Νότης ( με το απαραίτητο 12 άρι ή 15άρι στο οποίο θα πνίγω τον πόνο μου ) αλλά βρε παιδί μου υπό Κ.Σ. ( κανονικές συνθήκες ) λίγο μονότονος μου φάνηκε , λίγο έμοιαζαν τα τραγούδια μεταξύ τους , λίγο εκβιαστικό μου φάνηκε το συναίσθημα . Αλλά πάλι ...γούστα είναι αυτά

Α . Ακουσα και τα πρόβατα . Δεν λέει . Καλύτερα να μην πω κι εγώ .

Πόσες φορές θα πρέπει να πούμε και να συμφωνήσουμε ότι δεν έχει καμία σχέση το δημιούργημα με τον δημιουργό. Ότι και να 'ναι ο δημιουργός, το δημιούργημα του είναι ξεχωριστή αυτόνομη οντότητα. Και ναι κάποια τραγούδια του Σφακιανάκη είναι συγκλονιστικά. Τι σχέση έχει το αν είναι αμόρφωτος ή το αν δεν εκτιμούσε τις τοιχογραφίες του Τσαρούχη ή είχε αλαζονική και ρατσιστική διάθεση;

Πλάκα κάνετε; Ο αρχικάφρος Ozzy έσφαζε περιστέρια στη σκηνή. Και όμως όλοι μας τον θεωρούμε σημαντική φιγούρα. Οι Pistols έβγαιναν με σβάστιγγες. Οι Stranglers ήταν μισογυνιστές. Οι Metallica ρατσιστές με τους μαύρους. Ο Eric Clapton ακροδεξιός. Ο Michael Jackson παιδόφιλος. Η μήπως να αναφέρω τον αρχικρετίνο Merilyn Manson και τη σκηνή του γενικότερα; Ο Σφακιανάκης σας πείραξε;

Για να συνέλθουμε λίγο.

Πώς να συνέλθουμε δηλαδή??
Για κάτσε βρέ Γιώργη...
Επειδή μάς προστάζεις???
Συγκλονίσου όσο θές με τον Notis,αλλά εμένα δεν μέ συγκλόνισε ποτέ...
Και αφού το ζητούμενο είναι η μουσική τον θεωρώ απλά φαιδρό μουσικά.
Αλλά με τά παραπάνω παραδείγματα,πού ειναι και εντελώς επιδερμικά,δίνεις και την δυνατότητα να γράφονται απίστευτες συγκρίσεις με την αληθινή τρέλλα κάποιων συνθετών και όχι μέ την ´τρέλλα´τού κανάγια...

Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

η κοπελα σας εκανε και αφιερωση
τουλαχιστον ...ενα ευχαριστω

τι επρεπε να σας αφιερωσει καποια σονατα του Σοπεν ..?

.

Έλα ντε????!!!

Αυτό τί σχέση έχει τώρα...??
Μην χάνουμε και την μπάλλα εντελώς.

Από Ιστορία μουσικής ξέρεις έτσι δεν είναι?
Όλοι οι κλασσικοί συνθέτες,τραγουδιστές , σολίστες ήταν άμεμπτοι?
Δεν νομίζω.
Τα ελαττώματα των καλλιτεχνών δεν έχουν αλλάξει αιώνες...... τώρα
η αυτοί εξαιρούνται?

Συγκλονίσου όσο θές με τον Notis,αλλά εμένα δεν μέ συγκλόνισε ποτέ...

μεγάλη κουβέντα γιατρέ . Και το πρωτο βήμα προς την αναγνώριση και αποδοχή του Αλλου . Μόλις καταλάβουμε ότι αυτό που συγκλονίζει εμάς , μπορεί για τον άλλο να είναι η πιό βαρετή μπαρούφα που έχει ακούσει .
Τώρα το αν θα τον κάνουμε παρέα αυτόν τον Άλλο , εδώ αλλάζει το ζήτημα .

Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

εγώ προσωπικά Στέλιο, δεν έχω τίποτα με τη fedra, ούτε με το cd και την προσπάθειά της.

με τον συγκεκριμένο έχω πρόβλημα και με αυτό που βγάζει προς τα έξω

Συγνώμη και δεν περιέχει καθόλου ειρωνεία αυτό που θα σε ρωτήσω. Εσύ ακούς τη μουσική ή τον καλλιτέχνη?

Εμένα δε με νοιάζει τι βγάζει ο καθένας τραγουδιστής. Ωραία να μας τα τραγουδάει και ας κάνει ότι θέλει.

Noτη ...τωρα ξερεις και οι σκληροι υποκλιθηκαν για παρτυ σου

160 ποστ, δεν εχει σημασια που τα περισσοτερα ειναι αρνητικα

ολοι ασχοληθηκαν μαζι σου !

ακομη και ο Δαμιανος , δεν το περιμενα !

εγω αν γραφατε για τον Νταλαρα ουτε θα το κοιταζα

.

Η απαξίωση βλέπω πάει σύννεφο. Αφήστε ρε παιδιά να ακουστεί και τίποτα διαφορετικό, δεν βλάπτει κανέναν. Ας είναι και Πέγκυ Ζίνα. Σε όποιον δεν αρέσει δεν χρειάζεται να σχολιάζει.

Πήξαμε στην κλασσική.

Πές τα μεγάλε!!!!!

Τουλάχιστον υπάρχει ένα ανοιχτόμυαλο παιδί εδώ μέσα!!!

Από Ιστορία μουσικής ξέρεις έτσι δεν είναι?
Όλοι οι κλασσικοί συνθέτες,τραγουδιστές , σολίστες ήταν άμεμπτοι?
Δεν νομίζω.
Τα ελαττώματα των καλλιτεχνών δεν έχουν αλλάξει αιώνες...... τώρα
η αυτοί εξαιρούνται?

Κάτι ψιλά ξέρω...
Είπα οτι ήταν άμεμπτοι???
Απλά είπα οτι δεν ´χωράει´μομφή στην τρέλλα ...
Αλλο η τρέλλα και άλλο τό ´πουλάω τρέλλα´...
Και οι συγκρίσεις σου αγαπητή μου μού θυμίζουν τον Ντοστογιέφσκυ σέ σχέση με την Μάϊρα Παπαθανασοπούλου...
Μπορείς και έχεις κάθε δικαίωμα να θεωρείς τον ´Ιούδα πού φιλούσε υπέροχα´καλύτερο από τούς ´Δαιμονισμένους´....Αλλά και εγώ μπορώ να σέ κατατάξω εκεί πού νομίζω(no offense).
Αλλά απο εκεί και πέρα ο Ντοστογιέφκυ επιβιώνει στούς αιώνες ενώ η Μάϊρα ξεχάστηκε ήδη..
Με συγχωρείς,αλλά τάχεις κάνει όλα αχταρμά.

μεγάλη κουβέντα γιατρέ . Και το πρωτο βήμα προς την αναγνώριση και αποδοχή του Αλλου . Μόλις καταλάβουμε ότι αυτό που συγκλονίζει εμάς , μπορεί για τον άλλο να είναι η πιό βαρετή μπαρούφα που έχει ακούσει .

Α,γειά σου...Μωρέ και μιά χαρά παρέα γίνεται μερικές φορές αρκεί να ξέρουμε γιά τί πράγμα μιλάμε...
Μόνον μήν μού αρχίσεις για τον ´Αλλον´στίς πολυπολιτισμικές θεωρίες γιατί θά αρχίσεις νά μού θυμίζεις Σωμερίτη και Καρκαγιάννη και με πιάνει πυρετός..:ADFADF1::ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Ο πρώτος που έκανε την νύχτα ''μέρα καλοκαιρινή'' είναι ο Λευτέρης Πανταζής στο ''Διογένης'' και έφερε την φτήνια στο προσκήνιο......

O πρώτος που έφερε τη φτήνια στο προσκήνιο κοντά στα σημερινά πρότυπα του star system ήταν ο Βοσκόπουλος και για χάρη του έχουμε θεοποιήσει όλη τη σαβούρα.
Έτσι για το ιστορικό του πράγματος.

p.s. θα'χει πλάκα να σου πάτησα τον κάλο τώρα:flipout::flipout::flipout:

Παντως, δεν ειναι ωραιο να ειρωνευομαστε τις προτιμήσεις του οποιουδηποτε ή μαλλον, εμενα δε μου αρεσει να διαβαζω ειρωνικα σχολια για τις προτιμησεις του οποιουδηποτε, με εξαιρεση τις δικες μου. Δηλαδη, για τις δικες μου προτιμησεις δε με χαλουν τα ειρωνικα σχολια.

Επι της ουσιας, να πω μονο το εξης στη fedra. Μπες σε καποιο απο τα γνωστα downloadαδικα και ψαξε για εκτελεσεις των ξενων τραγουδιων που ερμηνευει και ο Νοτης. Σιγουρα θα βρεις παρα πολλες πολυ καλυτερες.

Πέτρο τα γράφεις πολύ ωραία.

Η ειρωνία φανερώνει αδυναμία και χαμηλό πνευματικό επίπεδο. Γιατί ένας ανώτερος άνθρωπος ή δεν ασχολείται καθόλου αν δεν τον ενδιαφέρει ή εκφράζει τη γνώμη του με δικά του επιχειρήματα. Όλα τα άλλα ανήκουν στην κατηγορία νοημοσύνης "δημοτικού σχολείου". Αυτά δεν κάναμε παιδιά? Φαίνεται δεν έχουμε μεγαλώσει ακόμη!

Απάντηση: Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

και εχει πλακα να μας πουν οτι δεν τους αρεσει και ο Καρβελας !

.

εμένα μού αρέσει πιό πολύ από τούς Κατσιμίχες....
Οι Κατσιμίχες μού θυμίζουν ΑΕΚ μέ την κλάψα τους...:Banane0::Banane0::Banane0:

Με όλο το σεβασμό εσείς κάνετε παρέα μόνο με ανθρώπους που ακούν την ίδια μουσική με εσάς?
Τι να πει η Ε Καραϊνδρου που έκανε παρέα με ανθρώπους του λιμανιού?
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13511&m=C03&aa=1
για διαβάστε παρακαλώ.
έχετε κάνει ποτέ παρουσίαση σε αυτή την υπέροχη κυρία?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Μπάααα.
Οταν άνοιγες θεματάκια στην Καφέ,κρίνοντας τον τρόπο γραφής συμφορουμιτών σου ήταν καλά???
Τώρα πού σού πατήθηκε ο κάλος σκούζεις???

Χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!! Τι λες χριστιανέ μου?!!!!

Εγώ δεν κρίνω κανέναν!! Απλά κάποιες σκέψεις μου έγραψα. Και γιατί το πήρες τόσο επι πόνου? Μήπως ...λέω μήπως σε ενόχλησε η αλήθεια?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

O πρώτος που έφερε τη φτήνια στο προσκήνιο κοντά στα σημερινά πρότυπα του star system ήταν ο Βοσκόπουλος και για χάρη του έχουμε θεοποιήσει όλη τη σαβούρα.
Έτσι για το ιστορικό του πράγματος.

p.s. θα'χει πλάκα να σου πάτησα τον κάλο τώρα:flipout::flipout::flipout:

για πότε λές πχ.η μχ. εγώ είπα για την νεοελληνική σκυλαδομουσικοκατάσταση μη πας τόσο πίσω ιστορικά:flipout::flipout::flipout: