Λοιπόν, έκανα μια ελαφρά "εκκαθάριση" χαρακτηρισμών, ένθεν και κείθεν.
Γιατι δεν παραδεχεστε οτι ο Νοτης σας επεσε πολυ σκυλε για τα γουστα σας να τελειωνουμε ? Και οτι δεν γουσταρετε τετοια στην κατηγορια ?
Απο τα 195 ποστ..το πιο ουσιαστικο ποστ , του Δημοκηδη εγινε δυο φορες γαργαρα.Τα αλλα ειναι...
Είναι αλήθεια πως ο καθένας μας ξεχωριστά μπορεί και έχει να παρουσιάσει κάποιον άξιο καλλιτέχνη.
Όμως λίγοι είναι οι κύριοι/ες που διαθέτουν λυρισμό για μουσική παρουσίαση ενώ οι υπολοιποι διστάζουν να την κάνουν πράγμα που τους κάνει μόνο αναγνώστες των θρέντς.
Καλό θα ήταν να έχουν όλοι με θάρος ένα μερίδιο στις παρουσιάσεις χωρίς φόβο η πάθος![]()
Λοιπόν το θέμα έκλεισε, ήπιαμε και το ποτήρι της ισοπέδωσης των Stranglers με τον Σφακιανάκη, φάγαμε και ήττα στο Metropolis γιατί το "5ο Βήμα" έκανε 13,60 και 'γω δεν δίνω πάνω από 7 ευρώ.. Αλλά δεν πειράζει κατεβαίνει η δισκογραφία τώρα..
Aυτό λέγεται κούρεμα,ξύρισμα και λούσιμο..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Κανένα πρόβλημα...ΟΚ.
![]()
Αναπαράστασις τού κοψίματος (δικαίως)posts ή τής φαβορίτας τού Νότη...
Διαλέγετε και παίρνετε....
:BDGBGDB55:
Στο εξής, όποτε είναι να κλειδώσω θέμα θα ρωτάω:
"Ξύρισμα ή μαλλιά, κύριοι;"![]()
Τι περιμένεις στην αρένα του κόσμου ε-πιδοκιμασία? α-ποδοκιμασία? ή μήπως να πάρεις ότι απάνθρωπα ανθρώπινο σου έδωσε η φύση την εμπειρία μιας παλιάς καινούργιας Βαβέλ? Κάθε φορά μέχρι τέλος ('' Τέλος δίχως τέλος'')
από το θρέντ ένα μικρό δείγμα κ.Μουκ
και δεν έχω κακές διαθέσεις για σένα πραγματικά το γράφω αυτό
Καμιά σχέση με το σκυλέ...
Μάλιστα κύριοι. Από σήμερα η δισκοθήκη διαθέτει και Σφαξ.
πσσσσ! το στικάκι το στικάκι! (εκ του τη stirella...tη stirella)....
Εγώ σε λίγο και δεν κάνω πλάκα τώρα θα έχω Ανέστη Δελιά..ο πόνος του μαστούρη!(1936)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.