Συζήτηση που μεταφέρθηκε απο την παρουσίαση "Ο άρχοντας της νύχτας "

Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Γιατι δεν παραδεχεστε οτι ο Νοτης σας επεσε πολυ σκυλε για τα γουστα σας να τελειωνουμε ? Και οτι δεν γουσταρετε τετοια στην κατηγορια ?

Απο τα 195 ποστ..το πιο ουσιαστικο ποστ , του Δημοκηδη εγινε δυο φορες γαργαρα.Τα αλλα ειναι...

Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Τι περιμένεις στην αρένα του κόσμου ε-πιδοκιμασία? α-ποδοκιμασία? ή μήπως να πάρεις ότι απάνθρωπα ανθρώπινο σου έδωσε η φύση την εμπειρία μιας παλιάς καινούργιας Βαβέλ? Κάθε φορά μέχρι τέλος ('' Τέλος δίχως τέλος'')

από το θρέντ ένα μικρό δείγμα κ.Μουκ
και δεν έχω κακές διαθέσεις για σένα πραγματικά το γράφω αυτό

Απάντηση: Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Λοιπόν, έκανα μια ελαφρά "εκκαθάριση" χαρακτηρισμών, ένθεν και κείθεν.

Aυτό λέγεται κούρεμα,ξύρισμα και λούσιμο..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Κανένα πρόβλημα...ΟΚ.:grinning-smiley-043

1rea24f.jpg

Αναπαράστασις τού κοψίματος (δικαίως)posts ή τής φαβορίτας τού Νότη...
Διαλέγετε και παίρνετε....
:BDGBGDB55:

Λοιπόν το θέμα έκλεισε, ήπιαμε και το ποτήρι της ισοπέδωσης των Stranglers με τον Σφακιανάκη, φάγαμε και ήττα στο Metropolis γιατί το "5ο Βήμα" έκανε 13,60 και 'γω δεν δίνω πάνω από 7 ευρώ.. Αλλά δεν πειράζει κατεβαίνει η δισκογραφία τώρα..

Απάντηση: Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Γιατι δεν παραδεχεστε οτι ο Νοτης σας επεσε πολυ σκυλε για τα γουστα σας να τελειωνουμε ? Και οτι δεν γουσταρετε τετοια στην κατηγορια ?

Απο τα 195 ποστ..το πιο ουσιαστικο ποστ , του Δημοκηδη εγινε δυο φορες γαργαρα.Τα αλλα ειναι...

Καμιά σχέση με το σκυλέ...

Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Γαργάρα δεν μπορεί να γίνει μια άποψη που την εκφράζει μέλος και τυγχάνει να την υιοθετούμε οι περισσότεροι. Άρα λοιπόν γαργάρα δεν έγινε η θέση του Δημοκηδή.

Άλλα πάνε να γίνουν γαργάρα αλλά εδώ δεν έχει τέτοιες χαρούλες...

Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Είναι αλήθεια πως ο καθένας μας ξεχωριστά μπορεί και έχει να παρουσιάσει κάποιον άξιο καλλιτέχνη.
Όμως λίγοι είναι οι κύριοι/ες που διαθέτουν λυρισμό για μουσική παρουσίαση ενώ οι υπολοιποι διστάζουν να την κάνουν πράγμα που τους κάνει μόνο αναγνώστες των θρέντς.
Καλό θα ήταν να έχουν όλοι με θάρος ένα μερίδιο στις παρουσιάσεις χωρίς φόβο η πάθος:grinning-smiley-043

Aγαπητή fedra,

Τα κείμενα και η ποιότητά τους δεν ειναι το ζητούμενο στην κατηγορία. Μπορεί πολλοί θαμώνες της να γράφουν όμορφα κείμενα, πίσω από αυτά ομως εκτίθεται η σχέση τους με την μουσική. Αυτό ειναι, κατ' εμε πάντα, η ουσία εδω και μέσω αυτού ανταλλάσουμε αποψεις, ακούμε μουσικές και, ίσως, μαθαίνουμε(ίδιως οι μικρότεροι ;) ). Οποιοσδήποτε πιστεύω μπορεί να γραψει τετοιο κείμενο...οποιοσδήποτε έχει προσωπική σχέση με την μουσική, όποια κι αν ειναι αυτη.

Οσο για τον Νότη, συνόδεψε αρκετές παρτίδες εννιάμπαλου και γαλλικού :grinning-smiley-043, η φωνή και τα τραγούδια του μου θυμίζουν το Λύκειο. Ποτέ όμως δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον να ψάξω παραπέρα γι αυτόν, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι τον απαξιώνω.

Λοιπόν το θέμα έκλεισε, ήπιαμε και το ποτήρι της ισοπέδωσης των Stranglers με τον Σφακιανάκη, φάγαμε και ήττα στο Metropolis γιατί το "5ο Βήμα" έκανε 13,60 και 'γω δεν δίνω πάνω από 7 ευρώ.. Αλλά δεν πειράζει κατεβαίνει η δισκογραφία τώρα..

Ρε φίλε δώσε κάτι για τη Τέχνη...
Με 7 ευρώ δεν ταϊζεις κουτάβι, τον Άρχοντα θα αφήσεις στη πείνα?

Re: Απάντηση: Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Aυτό λέγεται κούρεμα,ξύρισμα και λούσιμο..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Κανένα πρόβλημα...ΟΚ.:grinning-smiley-043

1rea24f.jpg

Αναπαράστασις τού κοψίματος (δικαίως)posts ή τής φαβορίτας τού Νότη...
Διαλέγετε και παίρνετε....
:BDGBGDB55:

Στο εξής, όποτε είναι να κλειδώσω θέμα θα ρωτάω:

"Ξύρισμα ή μαλλιά, κύριοι;" :flipout:

Θα ήθελα να πω πως και στην ξένη μουσική σκηνή αλλά και στην Ελληνική μουσική σκηνή υπάρχουν καλά και κακά κομμάτια.
Επίσης η ανθρώπινη διάθεση αλλάζει συνεχώς ανάλογα τους βιορυθμούς της κατ'επέκταση αλλάζουν και τα γούστα της.
Μπορώ να ακούσω την ίδια μέρα και Νότι και Minnie Reperton και Μαρία Κάλλας.
Δεν μπορώ να ακούσω όμως τα τραγούδια φασον πχ αλυσίδες στην καρδιά και στο μυαλό η όπως το λέει τέλος πάντων, γιατί εκεί μιλάμε για φτηνιάρικα περιστασιακά ανθρώπινα πάθη - γνώμη μου-

Τι περιμένεις στην αρένα του κόσμου ε-πιδοκιμασία? α-ποδοκιμασία? ή μήπως να πάρεις ότι απάνθρωπα ανθρώπινο σου έδωσε η φύση την εμπειρία μιας παλιάς καινούργιας Βαβέλ? Κάθε φορά μέχρι τέλος ('' Τέλος δίχως τέλος'')

από το θρέντ ένα μικρό δείγμα κ.Μουκ
και δεν έχω κακές διαθέσεις για σένα πραγματικά το γράφω αυτό

Μουκ. με αποκαλούν τα φιλαράκια. Έχεις τόνους ιδρώτα ακόμα μέχρι εκεί να ρίξεις.
Ιδρώσεις δεν ιδρώσεις το Μουκ το ξεχνάς αυτόματα από τώρα...

Re: Απάντηση: Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Καμιά σχέση με το σκυλέ...

Τοτε τι ειναι Σπυρο ? Εκανε μια παρουσιαση , εγραψε και κανα δυο ποστ η κοπελα σε σχεση με το δισκο..απο κει τι ? Ουτε υπηρχε καποιος ιδιαιτερος κρυφος λογος που διαλεξε αυτο το δισκο, ουτε καμμια σχεση εχουν τα θεματα τους στην καφε..πως φτασαμε να λεμε οτι βρωμιζει την κατηγορια το θεμα ?

Συμφωνοι ολοι να πουν την γνωμη τους δεν λεω..αλλα αυτη η κατασταση σε παρουσιαση δισκου ? Εκτος αν δεν εγινε και τιποτα οποτε πασο...

Μάλιστα κύριοι. Από σήμερα η δισκοθήκη διαθέτει και Σφαξ.

πσσσσ! το στικάκι το στικάκι! (εκ του τη stirella...tη stirella)....

Εγώ σε λίγο και δεν κάνω πλάκα τώρα θα έχω Ανέστη Δελιά..ο πόνος του μαστούρη!(1936)

Εντάξει σε περνάω στους γνωστούς αυτόματα........και πάλι σε ευχαριστώ κ. Κώστα Μουκιουρούφη θα το έχω υπόψη μου..........

Απάντηση: Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

πσσσσ! το στικάκι το στικάκι! (εκ του τη stirella...tη stirella)....

Εγώ σε λίγο και δεν κάνω πλάκα τώρα θα έχω Ανέστη Δελιά..ο πόνος του μαστούρη!(1936)

Σωστό σε βρίσκω...
Αλλά αυτός είχε πολύ ταλέντο...
Αλλο πού τόν φάγανε οι κακές συνήθειες...