Συζήτηση που μεταφέρθηκε απο την παρουσίαση "Ο άρχοντας της νύχτας "

Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

δεν περίμενα πραγματικά τόση ένταση και είμαστε νοήμονες άνθρωποι νομίζω.
προς τι όλος αυτός ο εκνευρισμος? Λίγο χιούμορ δεν το μπορούμε πιά?
δεν πρόσβαλα κανέναν απολύτως και λυπάμαι για τα όποια σχόλια

Και μαζέψτε αυτά που γράφετε για εμβόλια και φάρμακα και γιατρούς..,που κάνετε και τίς αδικημένες χήρες...
Αντε μπράβο...
Κομμένη και σάς απαγορεύω περί ιδιοτήτων...
Εντάξει???

Re: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Λοιπόν, επειδή βλέπω ότι το νήμα εξελίχθηκε σε flame και άρχισαν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, παρακαλώ να το κόψετε εδώ.

Θα λείπω μέχρι το βράδυ, κανονίστε να τα κάνετε μαντάρα.

Κυρίως, δε θ' ανεχτώ προσβολές όσον αφορά την επαγγελματική ιδιότητα των συμφορουμιτών σας.
Προσέχετε τα λόγια σας.

Edit: Άλλαξα γνώμη. Το θέμα κλειδώνεται, μέχρι να επιστρέψω, ή να το δει ο Τζίμης ή ο Τάσος και να το ξεκλειδώσει.

Επαναφέρω το θέμα, ελπίζοντας ότι δε θα έχουμε πάλι καυγάδες.

Θα κοιτάξω μήπως πρέπει να διαγραφούν και ποστ με προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

αφού είστε νέα παιδιά και ξενύχτηδες... ΟΚ

καλό κουράγιο.

Δυστυχώς βλέπω προσωπικά ένα σκηνικό που αν και θα ήθελα να εκλείψει ,δεν βλέπω αρκετή διάθεση απο καμιά πλευρά εκτώς απο μερικά μέλη .
Η προσωπική μου άποψη , αφού κάθισα και διάβασα όλο το νήμα συγκεντρώνεται σε αυτό που έγραψε ο φίλος Δημοκηδής παρακάτω :

....τέχνη είναι η προσπάθεια μας να πλησιάσουμε τον όποιο θεό .....

αν κάποιοι φίλοι διαλέγουν ως όχημα τους σε αυτήν την προσπάθεια τον Notis, με γεια τους και χαρά τους ....

δεν νομίζω ότι είναι σωστό να επικρίνουμε, καθείς εφ' ώ ετάχθη ....

απλώς δεν γράφουμε ....

παλιότερα σε δικαιολογίες του τύπου '... δεν γράφω για να μην με κράξετε ....'' σχίζαμε τα ιμάτια μας ότι δεν θα το κάνουμε ....

όμως τελικά το κάνουμε ....

δεν με ενδιαφέρει εάν η ( ; ) Fedra έχει προβοκατόρικες προθέσεις ....

καλό είναι εαν κάποιος θέλει να μάθει για τον νέο Notis , να μπορεί να το κάνει και μεσω του κλαμπ μας ...

Θα παρακαλούσα τα μέλη να αποφεύγουν προσωπικούς χαρακτηρισμούς και τις προσωπικές επιθέσεις κι ας εκληφθεί αυτό ως προειδοποίηση μετά απο τις υπάρχουσες συστάσεις . Δεν θα επιτραπεί αναφορά σε επαγγελματική ιδιότητα ξανά.

Επι της ουσίας του παρόντος θέματος , ασχέτως με τις ικανότητες ή το ρεπερτόριο του Σφακιανάκη , δεν αποτελώ φανατικό όπαδό, όμως θα ήταν ψέμμα να πώ οτι κάποια απο τα τραγούδια του δεν συνόδευσαν βραδιές με καλή παρέα και περιόδους "καψούρας" ή άλλων αντίστοιχων καταστάσεων.

Νομίζω οτι όλοι μας μπορούμε να εκφράσουμε την γνώμη μας χωρίς να δημιουργούμε ένταση και χωρίς να απαξιώνουμε, ότι δεν εντάσεται στην σφαίρα των προσωπικών μας προτιμήσεων.
Αντί να σπαταλήσουμε ένα πόστ γράφωντας ειρωνικά σχόλια ή κοροιδεύοντας ένα καλλιτέχνη που δεν τον θεωρούμε άξιο ,καλύτερα ας γράψουμε ένα παραπάνω πόστ για κάποιον που θεωρούμε μεγάλο δίνοντας την ευκαιρία στους άλλους να μάθουν κάτι περισσότερο για αυτόν.

κλέινω αυτό :

Αυτό το κομμάτι έχει σκοπό να παίξει με τις λέξεις.
Για να μην παίζουν αυτές μαζί μας.
Δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει κάποιον ιδιαίτερο προβληματισμό αλλά πολλούς μαζί.
Όποιος απ' αυτούς τύχει να σε προβληματίσει καλό θα είναι.
Και πάει έτσι:

Είναι άλλο το να ποθείς κι άλλο να 'χεις αγάπη.
Άλλο να ζητάς κι άλλο να μάχεσαι για κάτι.
Άλλο είναι να σκέφτεσαι πως θες κάτι ν' αλλάξει
κι άλλο αυτήν την σκέψη σου να την κάνεις πράξη.
Άλλο να χαρίζεσαι κι άλλο να χαρίζεις.
Άλλο να κερδίζεις κάτι κι άλλο να τ' αξίζεις.
Άλλο να πορεύεσαι κι άλλο ν' ακολουθείς.
Άλλο να 'σαι ηγέτης, άλλο να θες να ηγηθείς.
Άλλο να 'σαι ξεπλυμένος κι άλλο καθαρός.
Άλλο να 'σαι θαμπωμένος
κι άλλο να 'χεις δει το φως.
Άλλο να 'σαι στάσιμος και άλλο σταθερός.
Άλλο αν το 'βαζες στα πόδια,
άλλο να 'σαι επί ποδός.
Άλλο να ξέρεις κι άλλο να λες την αλήθεια.
Άλλο είναι ο μύθος κι άλλο τα παραμύθια.
Άλλο είναι το ήθος και άλλο ή συνήθεια.
Καθένα είναι ένα και όλα δεν είναι ίδια

Άλλο το 'να, άλλο τ' άλλο
Πρέπει στο μυαλό σου να το βάλω
Άλλο να έχεις κάλλος κι άλλο να έχεις κάλο

Άλλο προσκυνητής και άλλο προσκυνημένος.
Άλλο το να πουλάς, άλλο να 'σαι πουλημένος.
Άλλο ή μοναξιά, άλλο ή μοναχικότης.
Άλλο το να κανείς πνεύμα κι άλλο να το 'χεις.
Άλλο να 'χεις λόγο, άλλο να 'σαι λόγια
Άλλο τα κομποσχοίνια και άλλο τα κομπολόγια.
Άλλο νά 'χεις θέρμη, άλλο να 'χεις κάψα,
Άλλο το να κλαις, άλλο να 'σαι στην κλάψα.
Άλλο ή ευλογιά και άλλο ή ευλογία,
Άλλο να εφησυχάζεις, άλλο να 'σαι σε ησυχία.
Άλλο ο γελέων και άλλο ο γελοίος,
όπως άλλο είναι ο γραικός, και άλλο ο γραικύλος

Πρέπει στο μυαλό σου να το βάλω
Άλλο να έχεις κάλλος κι άλλο να έχεις κάλο

Τίτλος: Το ένα και το άλλο
Αρτέμης,Ευθύμης
Δίσκος: Ο διαλεχτός της άρνησης και ο ακριβογιος της πίστης

Last edited:

Ναι παρακαλώ να διαγραφούν μερικά θρέντς από το 190 και μετά γιατί πραγματικά ξεφύγαμε.
κ. Σπύρω Σούρλα κρατώ το λόγο μου και ανακαλώ ότι σε πείραξε ελπίζοντας να κάνεις και εσύ το ίδιο ευχαριστώ.

Ευχαριστώ τους συντονιστές επίσης για το άνοιγμα του θρέντ.
Δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν και πιστεύω το ίδιο για τους κυρίους που απάντησαν.
Ορισμένα και μόνο τραγούδια μου αρέσουν από τον ΝΟΤΙΣ και αυτά από το συγκεκριμένο 2πλο cd

Προφανώς και δεν τίθεται θέμα,από την στιγμή πού υπήρξε ανάκλησις...
Ισχύει τό ίδιο και απο μένα.
Και ας διαγραφεί οτιδήποτε επιθυμεί η διαχείριση...
Εξυπακούεται οτι εάν απο οιονδήποτε δεχτώ αντίστοιχη επίθεση ,θά έχω και ανάλογη ή και χειρότερη αντίδραση...
Αυτό δεν απευθύνεται στο μέλος fedra,αλλά σε όσους τήν προηγούμενη φορά πού συνέβη κάτι πολύ χειρότερο απ´αυτό(εννοώ επίθεση στην επαγγελματική μου ιδιότητα) εποίησαν τήν νήσσαν..
Ως εκ τούτου οι λοιπές υποδείξεις με αφήνουν αδιάφορο καί ασυγκίνητο,ειδικά όταν προέρχονται από όσους δέν πήραν κάν χαμπάρι τί είχε συμβεί.

Last edited:

Είναι αλήθεια πως ο καθένας μας ξεχωριστά μπορεί και έχει να παρουσιάσει κάποιον άξιο καλλιτέχνη.
Όμως λίγοι είναι οι κύριοι/ες που διαθέτουν λυρισμό για μουσική παρουσίαση ενώ οι υπολοιποι διστάζουν να την κάνουν πράγμα που τους κάνει μόνο αναγνώστες των θρέντς.
Καλό θα ήταν να έχουν όλοι με θάρος ένα μερίδιο στις παρουσιάσεις χωρίς φόβο η πάθος:grinning-smiley-043

Αλλά χρειάζονται και κάποιες διευκρινίσεις γιά κάποιους παλιότερους,πού υπεραμύνθηκαν ´ιερών δικαιωμάτων´και οι οποίοι αντέδρασαν λές και μπήκαν εδώ μέσα γιά πρώτη φορά...
Κανείς δεν είπε πώς ο καθένας δέν μπορεί να υποστηρίζει την μουσική πού τού αρέσει..
Αλλο αυτό και άλλο όμως να μήν επιτρέπεται κάν ή κρίσις ειδικά όταν μπερδεύονται είδη μουσικής απλά και μόνον γιά να υποστηριχτεί μιά προτίμηση...
Τό θέμα λοιπόν δεν ήταν ο Σφακιανάκης(γιά όσους δεν κατάλαβαν)αλλά η τραγβηγμένη στό έπακρο προσπάθεια να στηριχτεί μιά γνώμη...
Και εκεί εστιάστηκαν οι διαφωνίες...
Κατά τά άλλα δεκτός και ο Νοτης δεκτός και ο Περικλής Περάκης...Περί ορέξεως.........
Παλιότερα έχουν γραφτεί άρθρα γιά είδη τού ελληνικου τραγουδιού και πολλά ήσαν καλοδεχούμενα ή αντιμετωπίστηκαν μέ αδιαφορία,όπως έχουν αντιμετωπιστεί και πολλά threads όλων μας ανεξαρτήτως τού είδους Μουσικής πού επιλέγουμε να παρουσιάσουμε...
Αυτά..

Η Myrtw που είπε τα χειρότερα και σε μένα και στον Σπύρο δεν βλέπω να ανακαλεί κι ανησυχώ...

Γιά μενα η ανάκλησις τού p.190 καθιστά το θέμα λήξαν.Εξυπακούεται ότι ανακαλούνται και τά υπ´εμού γραφέντα...
Πάμε παρακάτω.

έχω το γνήσιο της υπογραφής της να ανακαλέσω εγώ αντ'αυτού αν και εσύ κ.Μουκ ανακαλέσεις τα δικά σου ευχαριστω!:ernaehrung004:

ξέρεις τώρα-bye-

Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

έχω το γνήσιο της υπογραφής της να ανακαλέσω εγώ αντ'αυτού αν και εσύ κ.Μουκ ανακαλέσεις τα δικά σου ευχαριστω!:ernaehrung004:

ξέρεις τώρα-bye-

ανέβασέ το να το δούμε...
αλλιώς πρωί πρωί στα ΚΕΠ!

Απ'ότι κατάλαβα σας δεν σας άρεσε ο Νοτις και όχι η παρουσίαση γενικά.
Σωστά?

Re: Απάντηση: O ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Απ'ότι κατάλαβα σας δεν σας άρεσε ο Νοτις και όχι η παρουσίαση γενικά.
Σωστά?

Πολλά ζητάς να μάθεις.
Ξεκίνα κάτι για τη Θώδη, δούλεψέ το στο μυαλό σου κι εδώ είμαστε...-bye-

Λοιπόν, έκανα μια ελαφρά "εκκαθάριση" χαρακτηρισμών, ένθεν και κείθεν.

Θα σας παρακαλούσα στο εξής, μετράτε δυο φορές προτού κόψετε!
Κοινώς, πριν πατήσετε αυτό το "post reply", ξανασκεφτείτε το!

Υ.Γ. Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό το τελευταίο ισχύει και για μένα...:chinscratch:

Στέργιε, κλείδωσέ το να πάει στα κομάτια γιατί θα χρειαστούμε ράντζο μου φαίνεται απόψε με τις ορέξεις τους...
Σοβαρά, στο προτείνω.

Πάντως το πιάτο μου αλατίστηκε επαρκώς σήμερα νομίζω.. ;)

Πρόσεχε, τα πολλά άλατα φτιάχνουν πέτρες στα νεφρά! :D

Και σήκωνε και κανένα τηλέφωνο, για δουλειά (τρόπος του λέγειν) σε ήθελα.
Θα σε ξαναπάρω αύριο.

Υ.Γ. Μουκ, όσο είμαι ονλάιν, δεν κλειδώνω τίποτις.
Άμα δω ότι δε βγαίνει άκρη μέχρι το logout, τότε ναι.