t-amp και ενισχυτές με tripath γενικώς

Τον t-amp τον πήρα αλλά ακόμα δεν έχω πάρει τροφοδοτικό και ηχεία....
Για το king rex τροφοδοτικό τι λέτε;(σκέφτομαι αργότερα να πάρω τον king rex οπότε θα εχω το τροφοδοτικό του)

Απάντηση: Re: t-amp και ενισχυτές με tripath γενικώς

τροφοδοτικό βρήκα αυτό,
Σταθεροποιημένο Τροφοδοτικό 13.8V DC 3 - 5 A, DF-1761S
http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=16770&cat=333&page=1
κάνα 35άρι με τα μεταφορικά..
νομίζω θα κάτσει καλά με τον KingRex..

Τελικά παίζει με μεγαλύτερο τροφοδοτικό ο king rex?Έχω τον t-amp κ σκέφτομαι να πάρω 13v τροφοδοτικό ή να πάρω το τροφοδοτικό του king για μελοντική αγορά.

ναι, αυτό, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ οι ψηφιακοί καίγονται πανεύκολα...

δεν έχουν τα όρια των αναλογικών...

θέλει γνώση...

ΠΑΘΩΝ.. (κόστος επισκευής πάνω από το μισό του ενισχυτή..)

Τότε μήπως θα ήταν συνετό να χρησιμοποιούσαμε το τροφοδοτικό του king rex για ασφάλια;Θα κάνει κ για τον t-amp.Είναι 12v αλλά ξέρεις ότι δεν θα καεί.Λοιπόν έκαψες τον King Rex ή τον t-amp?Στο tnt-audio πάντως λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημε με τα 13v....τι να κάνω...

θέλει σταθεροποιημένο...

τάση μέχρι 13.6 νομίζω... βρες πηγή..

ίσως θέλει και σταυεροποιητή τάσης πιο πριν...

Χεχεχε
Μ’ αρέσει το μεγάλο ρυθμιστικό μπροστά
Θυμίζει και τις κατασκευές του συνφορουμίτη μας που βασίζονται σε modem :-)
Και από τιμή (χωρίς τροφοδοτικό) χώμα…

Eνα σταθεροποιημένο τροφοδοτικό 3Α/5Α 13.8V σαν αυτά της Tele κάνουν.
Προσοχή θέλει το βύσμα που πηγαίνει τα 13.8V στο ενισχυτή.
Τα φτιαχτά αν δεν είναι σωστά μονωμένα βραχυκυκλώνουν και πάπαλα ο t-amp.

Αυτά κάνουν καθόλου φασαρία;Γιατί αυτό που έχω κάνει έναν ήχο που ειδικά το βράδι με κληστό τον Υ/Η με ενοχλεί!
Ένα MW είναι κ πάνω γράφει IC regulator.12v 1200mA14.4VA.Μου λέει κάποιος τι είναι αυτά που γράφει;

Φυσικά και ΟΧΙ !
Αν κάνει βόμβο το τροφοδοτικό έχει πρόβλημα ο μετασχηματιστής.

Οπότε επιρεάζει κ τον ήχο;Ψάχνω ένα τροφοδοτικό κάπως όμορφο...κ να μην κάνει κ κανέναν ήχο!
(το king rex ας πούμε είναι ωραίο,αλλά δεν είναι 13v...)

Καλησπερα και απο μενα. εχω τον autocostruire τον μικρο με μπαταρια 12v και ηχεια Fostex.

ειναι καταπληκτικος συνδυασμος και η μπαταρια ειναι αλλου... τον ειχα αρχικα με τροφοδοτικο μετα τον δοκιμασα με μπαταρια και ειναι αισθητη η διαφορα.

μεγαλη αντοχη >24ωρες

Aν το ρυθμισουμε στα 13,8 v αντι για 12 θα εχουμε καλυτερα αποτελεσματα η θα καψουμε το μηχανημα?

Σα να 'χει παρει καπου το ματι μου κατι για 12~14.6V DC (αλλα για το τσιπ TA-2020) αν δεν κανω λαθος παντα. Βεβαια δεν ξερω αν αυτο ισχυει και για τα ΤΑ-2024 η αλλα τριπαθα...