t-amp και ενισχυτές με tripath γενικώς

Δηλαδή αυτός βγάζει 2 χ 100 βατ στα 4 ωμ
με 20 % παραμόρφωση κι υπάρχει κάποιος που να τον
ακούει σε αυτή την ένταση;

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι αυτοί οι ενισχυτές?:D

Είναι ενισχυτές τάξης Δ που χρησιμοποιούν τεχνολογία της -πρώην- εταιρίας Tripath.

καλησπερα παιδια, το σ/κ διαβασα τα θρεντς σχετικα με τους συγκεκριμενους ενισχυτες... ερωτηση τους χρησημοποιειται ακομα? εισαστε ευχαριστημενοι μετα απο τοσο καιρο που τους εχετε? αξιζουν πραγματικα?

σε ευχαριστω φιλε μου μερικες ερωτησεις σε παρακαλω:
1. ειδα πως μερικοι συμφορουμητες το αγορασαν και κανανε προσθηκες, επισης ειδα και να τους πουλανε κομπλε κανονικα τι απο τα δυο συμφερει?
2. ειδατε διαφορα απο τρανσιστορατους ενισχυτες?
3. τι ηχεια του βαλατε?επισης παιρνουν 4 ηχεια? διοτι σε καποιους που ειδα, παιρνουν μονο ενα ζευγαρι ηχεια
4. ειναι αξιοπιστοι και εχουν διαρκεια?
5. μπορεις να τους χρησημοποιησεις ως προ-ενισχυτες ή τελικους?
6. κανα καλο λινκ με κανεναν που τα πουλαει ακομα?

Σίγουρα θέλουν ευαίσθητα ηχεία.
Και όχι δεν είναι για 4 ηχεία αλλά για 2.
Τελικοί ενισχυτές είναι χωρίς επιλογές εισόδου, ένα line in έχουν και τέρμα.
Δεν έχω κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα. Κάποτε είχα δοκιμάσει ένα trends, που ακόμα βρίσκεται στα χέρια καλού φίλου, το κόστος του ήταν πολλαπλάσιο, δεν ξέρω τι διαφορά ποιότητας μπορεί να έχουν. Κάποιος από τους κατόχους σίγουρα θα εμφανιστεί :-)

Στην ουσια εχουν την ιδια τιμη γιατι το ενα εχει μεταφορικα.
Δεν εχουν ομως μετασχηματιστη.
Εχω εναν Lepai με το ιδιο τσιπακι για χρηση γραφειου απο το pc με εξωτερικη καρτα ηχου (prodigy cube).και οδηγει αυτα τα ηχεια
http://www.polkaudio.com/homeaudio/rtia/index.php?s=rtia1

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

κι εγω για το γραφειο τον θελω... κι εψαχνα για μικρο hifi αλλα καλυτερα να το φτιαξω...επισης ποσες ωρες το εχεις ανοιχτο? αντεχει κανα 10ωρο την ημερα?

να ρωτησω, συνδεεις απο το πισι, καλωδιο - καρφι το οποιο καταληγει σε rca στον τ-αμπ, καρφι παλι? επισης θελω να το συνδεσω με μαγκνατ ηχεια, 93 db, 4-8 ομ... ειναι καλα? σας κουρασα το ξερω, αλλα θελω να το ξεκαθαρισω, πριν κανονα καμια βλακεια...

να ρωτησω, συνδεεις απο το πισι, καλωδιο - καρφι το οποιο καταληγει σε rca στον τ-αμπ, καρφι παλι? επισης θελω να το συνδεσω με μαγκνατ ηχεια, 93 db, 4-8 ομ... ειναι καλα? σας κουρασα το ξερω, αλλα θελω να το ξεκαθαρισω, πριν κανονα καμια βλακεια...

Μερικες μερες ξεχναω και να το κλεισω, δεν εχει παθει τιποτε μεχρι τωρα. Ουτε καν ζεστενεται.
Η συνδεση ειναι καρφι σε δυο rca. Με τα ηχεια σου θα παιζει πολυ ανετα.
Το μονο ενοχλητικο ειναι ενας ηχος στα ηχεια οταν τον ανοιγεις. Δεν ξερω αν εχει διορθωθει αυτο στα νεα μοντελα

κι εγω για το γραφειο τον θελω... κι εψαχνα για μικρο hifi αλλα καλυτερα να το φτιαξω...επισης ποσες ωρες το εχεις ανοιχτο? αντεχει κανα 10ωρο την ημερα?

Για παράδειγμα θα σου πω πως ο λεπά το Πάσχα δούλεψε -στην ψησταριά- με το volume στα 3/4 για 8 ώρες συνεχώς χωρίς πρόβλημα... οδηγώντας ένα ζευγάρι μονόδρομα... no-name και αγνώστων λοιπών στοιχείων...

ωραια και 2 ερωτησουλες ακομα:
1. γνωριζεται κανεναν αξιοπιστο απο εξωτερικο για να παραγγειλω? ξερω πως, τον εχετε καιρο, αν υπαρχει ακομα και πουλαει..
2. μετασχηματιστη καποιοι αγορασατε απο εδω και καποιοι αλλοι απο εξωτερικο απο οσο διαβασα...απο που να αγορασω τελικα?