Tα 50 άλμπουμ που άλλαξαν τη μουσική

Re: Tα 50 αλμπουμ που αλλαξαν τη μουσικη

Κρυφή πληγή Διονύση βλέπω...εντυπωσιάστηκα.

Όλοι έχουμε κάποιους σκελετούς στη ντουλάπα μας Πάνο...
Πάντως έχει κυλήσει πάρα πολύ νερό στ'αυλάκι από τότε. Ίσως ούτε κι εγώ δεν μπορούσα να το φανταστώ τότε.

Re: Tα 50 αλμπουμ που αλλαξαν τη μουσικη

Όλοι έχουμε κάποιους σκελετούς στη ντουλάπα μας Πάνο...
Πάντως έχει κυλήσει πάρα πολύ νερό στ'αυλάκι από τότε. Ίσως ούτε κι εγώ δεν μπορούσα να το φανταστώ τότε.

εσύ τουλάχιστον είσαι μεθοδικός: πριν ανοίξεις καινούργιες ...'πληγές', φροντίζεις να επουλώσεις τις παλιές... :rolleyes: :tee:

Re: Απάντηση: Re: Tα 50 άλμπουμ που άλλαξαν τη μουσική

Έλα μου ντε, με το σκέλεθρο

έχετε τίποτα με τα σκέλεθρα; :icon15:
εμένα μου αρέσουν. :adore:

εσείς...να πάτε να ζήσετε στην Αναγέννηση. στην εποχή του Μικελάντζελο και του Τζιότο. με τις πατσές και τις κυτταρίτιδες. και τα μητρικά, αγελαδινά μπούστα. για ...θηλασμό καλά είναι, δε λέω :speechless-smiley-0 -bye-

έχετε τίποτα με τα σκέλεθρα; :icon15:
εμένα μου αρέσουν. :adore:

εσείς...να πάτε να ζήσετε στην Αναγέννηση. στην εποχή του Μικελάντζελο και του Τζιότο. με τις πατσές και τις κυτταρίτιδες. και τα μητρικά, αγελαδινά μπούστα. για ...θηλασμό καλά είναι, δε λέω :speechless-smiley-0 -bye-

Αν σου αρέσουν τα σκέλεθρα φίλε κανένα πρόβλημα. Περί ορέξεως άλλωστε...Μην πηγαίνεις όμως στο άλλο άκρο. Η επιλογή δεν είναι σκέλεθρο ή ''φάλαινα''.
Προσωπικά με απωθεί ο τύπος ''γυναίκας'' 1.75, 45 κιλά. Επίσης με ενοχλεί το γεγονός ότι το πρότυπο της ανορεξικής άστηθης γυναίκας-ιστιοσανίδας, άρτι εξελθούσης από το Άουσβιτς, έχει επιβληθεί από ανθρώπους που δεν τους αρέσουν οι γυναίκες.

Επίσης με ενοχλεί το γεγονός ότι το πρότυπο της ανορεξικής άστηθης γυναίκας-ιστιοσανίδας, άρτι εξελθούσης από το Άουσβιτς, έχει επιβληθεί από ανθρώπους που δεν τους αρέσουν οι γυναίκες.

εγώ μεγάλωσα στα 60ς και δεν ξέρω τι μου λές.

Long Live Swinging London and Twiggy :award:

twiggy.jpg

Άουσβιτς, Πτέρυγα 3, τομέας 2, 5ο κρεβάτι δεξιά!!!
Έλεος!!!!
Θα το χαρακτήριζα έως και διαστροφικό να διεγείρεται κάποιος άντρας από το θέαμα αυτού του κάτισχνου καθ'υποψίαν θηλυκού.
Περί ορέξεως όμως, όπως προείπα.
Πάντως εσύ φίλτατε, που αρέσκεσαι να κολυμπάς κόντρα στο ρεύμα, θα περίμενα να ''κλωτσάς'' στον τύπο της στεγνής γυναίκας ο οποίος επιβάλλεται από τα γνωστά κυκλώματα.