τα χουν χασει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: τα χουν χασει?

απο που βγαλατε το συμπερασμα οτι ολοι οι αστυνομικοι ειναι "γουρουνια"??
εχω βαρεθει να βλεπω το "τσουβαλιασμα" κοινωνικων ταξεων,επαγγελματων,φιλαθλων..κτλπ
οι αστυνομικοι που χτυπανε κοσμο ασκοπα μπορουν να χαρακτηριστουν γουρουνια?

Σου απαντώ....με απάντηση του Kosh

Ποσο κατευθυνομενοι τελικα ειμαστε.....Οι μπατσοι την πληρωνουν παντα...

Βρε παιδιά ο φίλος werty21 έβαλε μια φωτο με γουρούνια. Και ο πρώτος που έβαλε φωτό με γουρούνια, ο άλλος φίλος MOUKIOUROUFIS KOSTAS τον ''έκραξε''.

Αυτό δεν το καταλαβαίνω!!!

Re: Απάντηση: τα χουν χασει?

Βρε παιδιά ο φίλος werty21 έβαλε μια φωτο με γουρούνια. Και ο πρώτος που έβαλε φωτό με γουρούνια, ο άλλος φίλος MOUKIOUROUFIS KOSTAS τον ''έκραξε''.

αν δεν μπορείς να δεις τη διαφορά δεν σου φταίει κανένας...-bye-

Απάντηση: Re: τα χουν χασει?

Γουρουνοκατάσταση.............

Ευτυχώς υπάρχει χιούμορ φίλε Jim όπως και τα smiles που έβαλες

στην πρώτη φωτό. Μπράβο!

Φίλε Κώστα τόση μεγάλη διαφορά έχουν οι δύο φωτό;

Re: Απάντηση: Re: τα χουν χασει?

Ευτυχώς υπάρχει χιούμορ φίλε Jim όπως και τα smiles που έβαλες

στην πρώτη φωτό. Μπράβο!

Φίλε Κώστα τόση μεγάλη διαφορά έχουν οι δύο φωτό;

τεράστια... και δεν χρειάζονται μόνο τα μάτια για να τη δει κανείς.
Τέλος πάντων...

Mάλλον δεν πόσταρε τα "σωστα" γουρούνια.....
Γουρούνια με "γουρούνια"...υπάρχει διαφορά..
Κρίμα..και πάλι

attachment.php

Attachments

• 1225835840.jpg
    1225835840.jpg
    37.2 KB · Views: 133
Τα γουρούνια από τα σκοτωμένα γουρούνια έχουν μια διαφορά νομίζω, σωστά?
Στη δεύτερη περίπτωση οι συνειρμοί και οι σκέψεις μπορεί να οδηγηθούν οπουδήποτε, ειδικά στις μέρες μας...
Για αυτό ζήτησα τη διευκρίνηση από το μέλος werty21.

Ψιλά γράμματα για μερικούς.
Αυτά ''περί τυφλότητος'' (που λέει και η ταινία).

Εμένα και οι δύο φώτο προκλητικές μου φάνηκαν...απο εκεί και πέρα γουρούνια και σκοτωμένα γουρούια και κουραφέξαλα...Απλά για μία ακόμα φορά δικάζουμε και καταδικάζουμε αστυνομικούς χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε κάτι...

Εμένα και οι δύο φώτο προκλητικές μου φάνηκαν...απο εκεί και πέρα γουρούνια και σκοτωμένα γουρούια και κουραφέξαλα...Απλά για μία ακόμα φορά δικάζουμε και καταδικάζουμε αστυνομικούς χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε κάτι...

Αν οι φωτο είναι πρόκληση και δεν είναι το ξύλο που τρώει ο κάθε πικραμένος αναίτια, τότε χαιρετίσματα.
Αν τα χαριτωμένα γουρουνάκια πέφτουν πιο βαριά από τις απανωτές αποδράσεις κακοποιών, δουλεμπόρων και όποιων άλλων αποβρασμάτων κυκλοφορούν, την ώρα που η αστυνομία ευθύνεται αλλά καλύπτει, χαιρετίσματα επίσης.

Ο κόσμος αλλάζει πεζοδρόμιο πλέον όταν βλέπει αστυνομικό γιατί ξέρει με τι έχει να κάνει θέτοντας εαυτόν σε κίνδυνο.
Οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών κυκλοφορούν ανάμεσά μας επειδή καλύπτονται από τις Αρχές. Χώρια που σε αρκετές περιπτώσεις είναι οι ίδιοι.

όλα αυτά δεν σας προσβάλλουν?

σιγά μη σας θίξουμε τα Θεία...:flipout:

Αν οι φωτο είναι πρόκληση και δεν είναι το ξύλο που τρώει ο κάθε πικραμένος αναίτια, τότε χαιρετίσματα.
Αν τα χαριτωμένα γουρουνάκια πέφτουν πιο βαριά από τις απανωτές αποδράσεις κακοποιών, δουλεμπόρων και όποιων άλλων αποβρασμάτων κυκλοφορούν, την ώρα που η αστυνομία ευθύνεται αλλά καλύπτει, χαιρετίσματα επίσης.

Ο κόσμος αλλάζει πεζοδρόμιο πλέον όταν βλέπει αστυνομικό γιατί ξέρει με τι έχει να κάνει θέτοντας εαυτόν σε κίνδυνο.
Οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών κυκλοφορούν ανάμεσά μας επειδή καλύπτονται από τις Αρχές. Χώρια που σε αρκετές περιπτώσεις είναι οι ίδιοι.

Επίσης, μαζί με όλα αυτά που ανέφερες και τα οποία είναι όντως σωστά, με προσβάλλει και η προκατάλειψη, το παιχνίδι του δικαστή χωρίς να γνωρίζουμε τα γεγονότα και το τσουβάλιασμα

+1000

Κατά καιρούς έχουν διαγραφεί μηνύματα σαφώς πιο κόσμια από αυτά.... Αν και είμαι τελείως αντίθετος στις διαγραφές μηνυμάτων, καλό είναι να υπάρχει μια ενιαία πολιτική για το θέμα...

Όσο για την ουσία του θέματος.... απλά είναι τουλάχιστον επιπόλαιο το να τσουβαλιάζουμε τα πάντα. Ξαφνικά είμαστε πολύ ευαίσθητοι στον έναν μπάτσο που ξυλοφόρτωσε έναν λαθρομετανάστη.... Καλά ως εκεί. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όλοι θα κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο όταν ένας λαθρομετανάστης κατασφάξει κάποιον πολίτη....Τότε θα προσπεράσουμε το γεγονός, και την επόμενη μέρα θα αρχίσουμε πάλι να φωνάζουμε ότι το να ελεγχθεί κάποια στιγμή η είσοδος μεταναστών είναι φασιστική και ρατσιστική κίνηση, και διάφορα άλλα εκ τους ασφαλούς, μέχρι χτύπα ξύλο να τύχει κάτι σε μας και να ανοίξουν τα μάτια μας.

Αλλά η συνέχεια είναι γνωστή, όποιος τολμήσει να αναρρωτηθεί για τέτοια πράγματα είναι φασίστας και τα υπόλοιπα γνωστά δημοκρατικά που λέγονται σε τέτοιες περιπτώσεις...

Εγώ λέω να μην έχουμε ούτε ακτοφυλακή ούτε συνοριοφυλακή... Ας μπαίνουν όσοι θέλουν... και φυσικά επειδή η Ελλάδα έχει μικρή οικονομία συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όλοι αυτοί θα βρίσκουν δουλειά ως μικροαπατεώνες, πολύ απλά επειδή άλλες δουλειές δεν υπάρχουν...

Οπότε, όπως στρώνουμε, έτσι θα κοιμηθούμε στο μέλλον..... σας χαιρετώ..... -bye--bye--bye-

Last edited:

Απορω πως μπορεις να ζεις σε μια χωρα που ολοι οι αστυνομικοι ειναι απο ανηθικοι (στην καλυτερη) εως εγκληματιες.

Και μιας και μιλησες για "αναιτια", το "λαθρο" μπροστα απο το μεταναστης ελπιζω να σου λεει κατι.

Απορω πως μπορεις να ζεις σε μια χωρα που ολοι οι αστυνομικοι ειναι απο ανηθικοι (στην καλυτερη) εως εγκληματιες.

Και μιας και μιλησες για "αναιτια", το "λαθρο" μπροστα απο το μεταναστης ελπιζω να σου λεει κατι.

κρίμα για σένα που δεν σου λέει το ''χαροπαλεύει''...

επιτέλους ας κρατηθούμε on topic και ας μη πετάμε φανφάρες...

κρίμα για σένα που δεν σου λέει το ''χαροπαλεύει''...
επιτέλους ας κρατηθούμε on topic και ας μη πετάμε φανφάρες...
Μου λεει πολλα το χαροπαλευει.
Εσενα το "λαθρομεταναστης" δε σου λεει τιποτα.

Εχοντας κανει πολλα ταξιδια απο Ηγουμενιτσα για Ιταλια,
εχω πετυχει τετοια φαση.
Περιπου 30 ατομα να τρεχουν στα χωραφια κοντα στο λιμανι με τους αστυνομικους να προσπαθουν να καλυψουν το χωρο.
Ενας απο αυτους, επεσε σε χαντακι και χτυπησε ασχημα.
Οι αστυνομικοι τον μετεφεραν στο νοσοκομειο.
Αν δεις το ποσοι εμπλεκονται σε τετοιες καταστασεις, θα καταλαβεις οτι καποιοι φερονται ακραια.
Οταν οι αστυνομικοι εχουν να αντιμετωπισουν χιλαδες ατομα, καποιοι απο αυτα τα χιλιαδες ατομα δεν θα ειναι ακριβως και παναγιτσες.

το θεμα δεν ειναι αν ειναι αν οι αστυνομικοι ειναι γουρουνια η οχι.
δεν ειμαι τοσο βλαμενο να νομιζω οτι ολοι οι αστυνομικοι ειναι τραμπουκοι και γουρουνια.απλα ηθελα να γελασουμε με τις δικαιολογιες που αναφερουν.