τα δωρα που θα κληρωθουν στις πιτες μας !!!!!

Παιδιά ας μου πει κάποιος τα δύο ονόματα που κέρδισαν αυτό το δώρο:

Από το διαγνωστικό κέντρο EUROMEDICA (Μεσογείων 2-4) (Skakinen)

-αιματολογικός και καρδιολογικός έλεγχος για 2 άτομα

Re: Απάντηση: τα δωρα που θα κληρωθουν στις πιτες μας !!!!!

Ο ένας είναι Γ.Δ και το ονοματεπώνυμο του αρχίζει από Δ&Δ. Τον άλλο δεν τον θυμάμαι.

Γ.Δ....:chinscratch:...Δ.Δ.....θα το βρω, πού θα μου πάει...:D

Τον άλλο όμως πώς θα τον βρούμε ωρε παλικάρια...;

Ήταν η κ.Κάλλη...σίγουρα.Και το αντάλλαξε εάν δεν κάνω λάθος με κάποιον που δεν θυμάμαι...Πείτε της ότι δεν γίνονται δεκτές οι ανταλλαγές!!!

Re: Απάντηση: τα δωρα που θα κληρωθουν στις πιτες μας !!!!!

Γ.Δ....:chinscratch:...Δ.Δ.....θα το βρω, πού θα μου πάει...:D

Τον άλλο όμως πώς θα τον βρούμε ωρε παλικάρια...;

Spcav

Ήταν η κ.Κάλλη...σίγουρα.Και το αντάλλαξε εάν δεν κάνω λάθος με κάποιον που δεν θυμάμαι...Πείτε της ότι δεν γίνονται δεκτές οι ανταλλαγές!!!

Είναι από τις λίγες κυρίες του forum οπότε ας μην τη στενοχωρήσω...
Είναι και της Μουσικής...
:smile:

Αληθεια τα ονοματα δεν θα ανακοινωθουν?

με ενδιαφερει να δω ποιος ετυχε τον φακο που εφτιαξα!

Θα ανακοινωθούν μέσα στο ΣΚ φιλε μου ,δυστυχώς λόγοι υγείας κοντινου μου προσώπου με κάνουν να απεχω απο pc κ 4μέρες τώρα είμαι με το iPhone κ wifi

Η κλήρωση διεξαχθεί κανονικά στην πίτα της Αθήνας απο τους διοργανωτές της και έχω ολα τα ονόματα κ τα δώρα των Φιλων μας στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι μου

- "Κυριε, αυτο που κερδισατε δεν ειναι απλα ενα κουρεμα"

- "Αλλα, τι ειναι καλη μου Κυρια ?"

- "Ειναι μια πληρης περιποιηση αξιας 100 ευρω".

- "Πολυ ωραια, ευχαριστω. Αλλα επειδη δεν με βλεπω εμενα, θα το δωσω στην γυναικα μου το δωρο"

- "Καλυτερα" λεει ο κυριος που ηταν διπλα στην Κυρια (δεν ειχε μιλησει μεχρι στιγμης)

- "Δεν σε καταλαβα, τι εννοεις καλυτερα? Ποιος εισαι εσυ ?"

Κοκκαλο...

- "Εεε, δε ειμαι μελος.... ειμαι του τσιμισκη....

:flipout::flipout::flipout:

Αχα...της μουσικής..Να γιατί κέρδισε

Aκριβώς επειδή είμαι της Μουσικής Κατηγορίας, ζήτησα να ανταλλάξω το check up με τους δίσκους του ΣΣ.
Για την ακρίβεια, κύριοι, αυτός είναι ο ένας λόγος. Ο άλλος είναι ότι είμαι σίγουρη πως θα μου βρίσκανε τόσα που δεν θα ξεμπέρδευα ούτε σε 10 χρόνια.
Οπότε, έστειλα τον ΔΔ που είναι και ΓΔ, και νέο παιδί και θα περάσει τις εξετάσεις με άριστα!!! :flipout::flipout:´

ΥΓ Διονύση, πολλά πολλά ευχαριστώ. Είναι καρμικό το ότι κέρδισα το δικό σου δώρο, διότι ως γνωστόν σου έχω μεγάλη αδυναμία -bye-

- "Κυριε, αυτο που κερδισατε δεν ειναι απλα ενα κουρεμα"

- "Αλλα, τι ειναι καλη μου Κυρια ?"

- "Ειναι μια πληρης περιποιηση αξιας 100 ευρω".

- "Πολυ ωραια, ευχαριστω. Αλλα επειδη δεν με βλεπω εμενα, θα το δωσω στην γυναικα μου το δωρο"

- "Καλυτερα" λεει ο κυριος που ηταν διπλα στην Κυρια (δεν ειχε μιλησει μεχρι στιγμης)

- "Δεν σε καταλαβα, τι εννοεις καλυτερα? Ποιος εισαι εσυ ?"

Κοκκαλο...

- "Εεε, δε ειμαι μελος.... ειμαι του τσιμισκη....

:flipout::flipout::flipout:

Την επιβεβαιώνω και εγώ την συζήτηση αυτή, από την άλλη έχει δίκιο και ο Tzimisce! -bye-