Γεια σας!λοιπον ,σκεφτομουν να αγορασω ηχεια και ενισχυτη για ενα χωρο 15μ2,για να ακουω αποκλειστικα μουσικη.Η κοπελα μου μου εκανε ''εκπληξη'' και μου δωρισε τα ηχεια chario lynx,τα οποια δεν γνωριζα αρχικα,μου φαινονται ομορφα και απο οτι διαβασα ειναι και ακριβουτσικα.Εχω λοιπον τα ηχεια αλλα βλεπω στα χαρακτηριστικα τους ,οτι ειναι αναισθητα και 4 ωμ.Προβλεπω οτι υπο ομαλες συνθηκες χρειαζεται δυνατος μεγαλος ολοκληρωμενος με το αντιστοιχο τιμημα.
Μην με πειτε skroutz,αλλα αφου η κοπελα μου δεν εκανε την κινηση να μου αγορασει και ενισχυτη,θελω να καταφυγω σε οικονομικη λυση μεχρι 500ευρω.Να τονισω οτι οι εντασεις δεν θα ειναι μεγαλες και τα ακουσματα ειναι pop,classic rock και...λαικα:smash::music-smiley-005:
Εχω κανει εναν καταλογο με ενισχυτες,αν θελετε να με βοηθησετε πραγματικα μπορειτε να παρετε θεση σε 2ερωτηματα,ωστε να γινει το απαραιτητο ''ξεσκαρταρισμα''.1)Ποιο 2 απο αυτους τους ενισχυτες μπορουν εστω υπο προυποθεσεις να οδηγησουν τα ηχεια?
2)Ποιος απο αυτους τους ενισχυτες ,αποκλειεται να οδηγησουν τα ηχεια?Ευχαριστω.
ο καταλογος ειναι
YAMAHA=S501,S701
MARANTZ=PM6005
NAD=326BEE
DENON=PMA 520,PMA 720
ADVANCE ACOUSTICS=I-X60
VINCENT=SV-129(Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ)
PIONEER=A-30
Μην με πειτε skroutz,αλλα αφου η κοπελα μου δεν εκανε την κινηση να μου αγορασει και ενισχυτη,θελω να καταφυγω σε οικονομικη λυση μεχρι 500ευρω.Να τονισω οτι οι εντασεις δεν θα ειναι μεγαλες και τα ακουσματα ειναι pop,classic rock και...λαικα:smash::music-smiley-005:
Εχω κανει εναν καταλογο με ενισχυτες,αν θελετε να με βοηθησετε πραγματικα μπορειτε να παρετε θεση σε 2ερωτηματα,ωστε να γινει το απαραιτητο ''ξεσκαρταρισμα''.1)Ποιο 2 απο αυτους τους ενισχυτες μπορουν εστω υπο προυποθεσεις να οδηγησουν τα ηχεια?
2)Ποιος απο αυτους τους ενισχυτες ,αποκλειεται να οδηγησουν τα ηχεια?Ευχαριστω.
ο καταλογος ειναι
YAMAHA=S501,S701
MARANTZ=PM6005
NAD=326BEE
DENON=PMA 520,PMA 720
ADVANCE ACOUSTICS=I-X60
VINCENT=SV-129(Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ)
PIONEER=A-30