Τα επόμενα Blu Ray players της Sony

Αυτό θα πεί "υποχώρηση κάτω απο την πίεση" ή "ανακρούστε πρύμναν" !!!!

Και για να εξηγήσω τι εννοώ, δείτε εδώ

Εδώ τα δείχνει ακόμα σαν 1.1 ....

Παντως, SACD ΔΕΝ ....

Δεν είχα δει πως το PS3 40GB δεν απίζει SACD!! Ρημάδα sony, όλο αυτές τις γυφτιές κάνει. Άσε που δεν έχει ουτε καν ένα υπέρυθρο τηλεκοντρόλ, για όσους δεν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν σαν παιχνιδομηχανή και δεν θέλουν ασύρματα σήματα στο σπίτι τους....

Λοιπόν, επειδή όλοι είναι για τα πανηγύρια, εγώ πήρα ένα 1070 dvd/hd (ομολογώ sony) με 1080p, δείχνει μια χαρά στη 42pfl9732 και όσο για blue ray, όταν σε ένα χρόνο βγεί ένα pizza box player με 3εκ. ύψος, 120 κόστος και όλα τα format, τότε θα έχει βγει και κανένα δισκάκι παραπάνω. Άντε γιατί το παρα#%$@^%.... Να ψειρίζουμε τις προδιαγραφές να δούμε τι λείπει!!

Όσο για τη sony, πρόσεξε το φαρδύ πλατύ Macedonian που γράφει στο site της! Αλλά τί περιμένεις, όταν κάτω από το international site στην επιλογή Europe, δεν έχει μόνο την Τουρκία, αλλά πιάνει Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν κλπ. Άντε και στην Κίνα. Κάποτε μαθαίναμε πως η Ευρώπη έχει φυσικό σύνορο τα Ουράλια και το Αιγαίο. Λέμε, κάποτε όχι τόσο παλιά. Πριν αρχίσουν να ξαναγράφουν και τη δική μας ιστορία....

:fahne90:

Π.

Δεν είχα δει πως το PS3 40GB δεν απίζει SACD!! Ρημάδα sony, όλο αυτές τις γυφτιές κάνει. Άσε που δεν έχει ουτε καν ένα υπέρυθρο τηλεκοντρόλ, για όσους δεν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν σαν παιχνιδομηχανή και δεν θέλουν ασύρματα σήματα στο σπίτι τους....

Λοιπόν, επειδή όλοι είναι για τα πανηγύρια, εγώ πήρα ένα 1070 dvd/hd (ομολογώ sony) με 1080p, δείχνει μια χαρά στη 42pfl9732 και όσο για blue ray, όταν σε ένα χρόνο βγεί ένα pizza box player με 3εκ. ύψος, 120 κόστος και όλα τα format, τότε θα έχει βγει και κανένα δισκάκι παραπάνω. Άντε γιατί το παρα#%$@^%.... Να ψειρίζουμε τις προδιαγραφές να δούμε τι λείπει!!

Όσο για τη sony, πρόσεξε το φαρδύ πλατύ Macedonian που γράφει στο site της! Αλλά τί περιμένεις, όταν κάτω από το international site στην επιλογή Europe, δεν έχει μόνο την Τουρκία, αλλά πιάνει Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν κλπ. Άντε και στην Κίνα. Κάποτε μαθαίναμε πως η Ευρώπη έχει φυσικό σύνορο τα Ουράλια και το Αιγαίο. Λέμε, κάποτε όχι τόσο παλιά. Πριν αρχίσουν να ξαναγράφουν και τη δική μας ιστορία....

:fahne90:

Π.

Φίλτατε όλο την κατηγορούμε και γκρινιάζουμε για τη Sony και τις πολιτικές της (τις περισσότερες φορές όχι άδικα) αλλά στο ταμείο SONY πληρώνουμε.....

Γιατί γκρινιάζεις λοιπόν ? Δεν ειχες εναλλακτικές ?

Ναί είχα. Το pioneer lx60D όπως είπαμε και σε άλλο thread. Που ο Κωτσόβολος (λίστας γαρ) το είχε 100 ακριβότερο, για 1/2 δίσκου και παραδοτέο περίπου 1 μήνα μετά.

Και έτσι το μόνο κομμάτι στο σύστημά μου που είναι sony είναι αυτό. Θα αδιαφορήσω όμως πλήρως για το τι θα βγάλει η sony σε blue ray και χαίρομαι από μια πλευρά που το 40GB PS3 δεν παίζει SACD. Έτσι φεύγει και αυτό από τη μέση....

Και ακόμα της το φυλάω της sony που λόγω του ρημαδιού του mini disk δεν διάβαζε cdr. Δείχνει το σκεπτικό των ολιγοπωλίων.

Π.

Αυτό θα πεί "υποχώρηση κάτω απο την πίεση" ή "ανακρούστε πρύμναν" !!!!

Και για να εξηγήσω τι εννοώ, δείτε εδώ

Εδώ τα δείχνει ακόμα σαν 1.1 ....

Παντως, SACD ΔΕΝ ....

Άνοιξα το thread αυτό σήμερα για πρώτη φορά. Ο λόγος είναι ότι κυκλοφόρησε ήδη το Panasonic DMP-BD50. Έλα όμως που έχει αναλογική έξοδο 5.1 και όχι 7.1.

Γι αυτό και το ενδιαφέρον μου στρέφεται προς το Sony BDP-S550, αυτή τη στιγμή αποκλειστικά, μιας και δεν έχει ακουστεί τίποτα παρόμοιο από κάποιον άλλο κατασκευαστή.

Πάντως το παραπάνω αναφερόμενο site το έχει διορθώσει. Αναφέρει: Profile 2.0F.

Όσο για SACD, δεν νομίζω, δεν αναφέρεται πουθενά. Και ως τώρα δεν έχω δει ΚΑΝΕΝΑ HD player να έχει ενσωματωμένη τέτοια δυνατότητα.

Αλλά νομίζω πως αν θέλει κάποιος SACD, καλό θα ήταν να κοιτάει προς ένα ξεχωριστό SACD player, έχουν πια φτηνύνει - όσα κυκλοφορούν ακόμα (δεν αναφέρομαι φυσικά στις Hi-End υλοποιήσεις). Ή ένα φτηνό universal DVD player.

Το ερωτηματικό είναι πότε το BDP-S550 κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Για ΗΠΑ λένε φθινόπωρο, πάντως.

Απάντηση: Re: Τα επόμενα Blu Ray players της Sony

Υ.Γ. Τώρα θα μου πείς,πότε έβγαλε-γενικώς-player της προκοπής η Sony για να βγάλει τώρα στα ..μπλέ ?

Συμφωνω και εγω. τι να την κανουμε την Sony οταν υπαρχει η BlySky?:BDGBGDB55:

Στην Αμερική το S350 κυκλοφορεί σαν 1.1, αλλά κάποια στιγμή μέσα στο 2008 θα γίνει 2.0 με firmware upgrade.

Στο αντίστοιχο νήμα του avsforums αναφέρουν πως η αναπαραγωγή BR και DVD είναι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με το PS3, ενώ και η ταχύτητα φόρτωσης είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα players.

Το πλαισιο εχει βγαλει το s-500 στα 500 ευρω
πως σας φαινετε σαν τιμή? μηπως υπαρχει καποια αλλη προταση σε αυτα τα χρηματα...ισως και λιγο παραπανω? θα ηθελα ενα καλο μηχανημα να με βγαλει μερικα χρονακια
να ειναι 2,0 profile η δεν παιζει σημαντικο ρολο?

ευχαριστω εκ των προτερων παιδια

Σ αυτη την τιμη (ενα πενηνταρακι ακριβοτερα) χτυπας ενα Panasonic DMP-ΒD50 που ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη, και εχεις το κεφαλι σου ησυχο να σε βγαλει λιγα τριμηνα (οχι χρονακια...)

ευχαριστω φιλε για την απαντηση
εχω διαβασει ομως οτι θα το αλλαξουνε με το 55. ισχυει?

επισης μηπως να περιμενω καποια καινουργια μοντελα (sony s-5000es, panny bw-500) η θα αργησουν πολυ να ερθουν?

Για το BD-50 ισχυει, ηδη η Πανυ αλλαζει ολα τα μοντελα σε 55 χωρις χρεωση. Αν κρινουμε απο το γεγονος, οτι ουτε καν το 50 εχει κυκλοφορησει, φαντασου ποτε θα ερθουν οι newcomers στην Ελλαδιτσα...