Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα
Το ειδα - τι ακριβώς κάνει?
εγω σκεφτομαι το κολλητηρι μπαταριας
Το ειδα - τι ακριβώς κάνει?
Φιλε μπαμπη εχει η Wolfcraft ενα σετ με μυτες που τα εμπεριεχει και μαλιστα οτι μυτη περιεργη μπορεις να φανταστεις.
Σταυρο με 3 φτερα που εχουν καποιες ηλεκτρικες συσκευες, φλατ με εγκοπη στην μεση κλπ κλπ!!!!
Αξιζει τα 15 ευρω που κοστιζει!
![]()
Και κάτι άλλο... Αυτό το εξάρτημα στη θήκη που είναι σαν V τι ακριβώς ξεβιδώνει; Πεταλούδες;
![]()
Αυτο το εξαρτημα που ειναι σαν Υ ειναι bit πολυ χρησιμο για βιδες στερεωσης, με κεφαλη αγκιστρου κλπ. ακομα και για πεταλουδοβιδες και πεταλουδες οπως ειπες.
![]()
![]()
Ο τροπος που τσεκαρεις παχυμετρα ειναι να μετρας τα ειδικα φυλλαρακια ακριβειας. Εδω εχω προσθεσει 3 φυλλαρακια συνολικου παχους 2,70 χιλιοστα.
Εδω οι μετρησεις με το αμερικανικο whitworth και αυτο του Lidl. Θεωρω οτι το παχυμετρο του lidl ειναι αξιοπιστο. Δεν ξερω σε βαθος χρονου, αλλα ειναι πολυ καλυτερο (και φτηνοτερο) απο τα κινεζικα.
Οι μετρησεις των 2 παχυμετρων ειναι ιδιες.
View attachment 88717
View attachment 88718
:a0210: Ευχαριστώ
Συγνώμη τώρα μην μου πεις ότι θες ειδικό εργαλείο για να βιδώσεις στα ούπα αυτές τις βίδες.....
υπάρχει κι ένα εργαλείο που λέγεται πένσα![]()
Την μετρηση στο αναλογικο παχυμετρο την διαβασα προσεκτικα οταν το ειχα στο χερι και οχι απο τη φωτογραφια.
Μπορει να μετατοπιστηκε ελαχιστα οταν το τοποθετησα κατω για φωτογραφιση. Πολυ πιθανως να φταιει επισης και η γωνια φωτογραφισης. Παντως η αρχικη μετρηση διαβαζε περιπου 2.715! (αρκετα πιο κοντα στο 2.70 παρα στο 2.75)
Επρεπε να ειχα βαλει μια φωτογραφια και απο το μικρομετρο που λεει ο Κυριακος, ετσι για τη χαρα
To θεμα ειναι οτι το ηλεκτρονικο παχυμετρο του Lidl ειναι ακριβες και εδινε την ιδια μετρηση ξανα και ξανα που ειναι σημαντικο. Καμμια σχεση με τα κινεζικα.
Το πιο σημαντικο oμως ειναι οτι τολμα και δινει 3 χρονια εγγυηση, που εμενα μου φτανει και μου περισσευει για ενα οργανο ακριβειας των 10 ευρω! Μη χασετε την αποδειξη![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.