The collector ......
αφού ρε συ και να τα πάρεις ΟΛΑ, πάλι μάστορα θα φωνάξεις να στα φτιάξει, τι αγχώνεσαι....![]()
The collector ......
αφού ρε συ και να τα πάρεις ΟΛΑ, πάλι μάστορα θα φωνάξεις να στα φτιάξει, τι αγχώνεσαι....![]()
The collector ......
Μπάμπης ο τανάλιας !!!!
Πως λέμε Μπάμπης ο σουγιάς...καμία σχέση !!!!![]()
Μα κι' αυτό κινέζικο δεν είναι; Μου φαίνεται ακριβώς ίδιο μ' αυτό που στο dx έχει πολύ καλά σχόλια από χρήστες
Είστε τρολάκια... Δεν έχετε καμία θέση σ´αυτό το νήμα, να φύγετε να πάτε αλλού.![]()
Οταν μιλαμε για μετρησεις ακριβειας, δεν μπορουμε να μην υποκλιθουμε στο μικρομετρο, ετσι φιλε Κυριακο?
Εδω βλεπουμε οτι τα 2,70 χιλιοστα παχος των φυλλων μετρησης, αποδιδονται με απολυτη ακριβεια στο μικρομετρο.
View attachment 88736
Οταν μιλαμε για μετρησεις ακριβειας, δεν μπορουμε να μην υποκλιθουμε στο μικρομετρο, ετσι φιλε Κυριακο?
Εδω βλεπουμε οτι τα 2,70 χιλιοστα παχος των φυλλων μετρησης, αποδιδονται με απολυτη ακριβεια στο μικρομετρο.
View attachment 88736
Σαβουρα υπαρχει παντου, γιατι το Λιντλ να αποτελει εξαιρεση? Απλα προσεχουμε τι αγοραζουμε.
Το εργαλειο ομως για τη σιλικονη, αναρωτιεμαι τι προβλημα μπορει να εχει!
Η αληθεια ειναι οτι αφαιρω τη σιλικονη με ειδικο ηλεκτρικο/παλμικο εργαλειο χειρος.
Δεν εχω αποψη για αυτο το πλαστικο εργαλειο αλλα μου φανηκε απλο και βολικο για μικρες επιδιορθωσεις.
Το τεκμηριωμενο παραδειγμα ομως που δινεις απο την δικη σου εμπειρια σου ειναι πολυ χρησιμο και μπορουμε να βγαλουμε σωστα συμπερασματα.
Αυτο που με προβληματιζει ειναι το μαυρο ιχνος που αναφερεις, διοτι συνηθως προερχεται οταν η σιλικονη που πας να καθαρισεις ειναι υγρη. Μπορει να συμβει και με μεταλικα εργαλεια, σπατουλες κλπ.
Τελος παντων, θα το δοκιμασω συντομα στην κουζινα, στο νεροχυτη που η ασπρη σιλικονη εχει φθαρει και θα πω εντυπωσεις. Αλλα ειναι προφανες οτι δεν θα πρεπει να περιμενω και πολλα πολλα.
Καλα που ειναι φτηνο
EDIT
Αλλα δεν θα αναρτησω φωτογραφιες ;-) :ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.