να κανω μια ερωτηση για τις λαμπες αυτοκινητου που βγαζει το λιντλ
http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/S...i-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=4365
θα εχω διαφορα απο αυτες που φοραω επανω? γιατι ειναι λογικο να εχει πεσει η αποδοση των παλιων που φοραει το αυτοκινητο μου,γνωριζει κανεις?
και αυτες δεν καιγονται τοσα χρονια, να τις αλλαξω :rifle:
Τραβας δυο παραληλες δισκιες, να χωραει ο σωληνας σου, με γωνιακο τροχο, και η με το κομπρεσερακι η με σφυροκαλεμο αφαιρεις το μεσα!
Για να μη γεμησεις τον τοπο σκονη, παρε ενα λεπτουλι ναυλον, που πουλανε για να σκεπαζουνε οι μπογιατζιδες, κολα το με φαρδυα χαρτοταινια στον τοιχο κανα μετρο αριστερα και αλλο τοσο δεξια την κοψιας, φτιαξε δηλαδη ενα υποτυπωδη "παραβαν", βαλε μασκα οποσδηποτε, χωσου μεσα και κοψε!!! Αν δε το κανεις αυτο, απλα θα γεμησεις ολο τον χωρο σκονη.
Παλικαρια, αν δεν μπορειτε να επενδυσετε σε καλα ξενον (δλδ ολοκληρωμενο φαναρι κατοπτρο και τζαμι γιατι και τα τζαμια χαλανε αν δεν ειναι συμβατα) και οχι τα φτηνιαρικα θα ελεγα να μην το κανετε...
και Τζαμι και το κατοπτρο σας θα χαλασετε...
αλλα και ολοι οι απεναντοι και προπορευομενοι θα σας βριζουν...ειναι πολυ δυνατα και τυφλωνουν...
εγω και στην μηχανη αλλα και στο αυτοκινητο χρησιμοποιω τις Night braker +90% και εχω δει αρκετα καλα αποτελεσματα...οχι ομως 90%περισσοτερο φως...
Παλικαρια, αν δεν μπορειτε να επενδυσετε σε καλα ξενον (δλδ ολοκληρωμενο φαναρι κατοπτρο και τζαμι γιατι και τα τζαμια χαλανε αν δεν ειναι συμβατα) και οχι τα φτηνιαρικα θα ελεγα να μην το κανετε...
και Τζαμι και το κατοπτρο σας θα χαλασετε...
αλλα και ολοι οι απεναντοι και προπορευομενοι θα σας βριζουν...ειναι πολυ δυνατα και τυφλωνουν...
εγω και στην μηχανη αλλα και στο αυτοκινητο χρησιμοποιω τις Night braker +90% και εχω δει αρκετα καλα αποτελεσματα...οχι ομως 90%περισσοτερο φως...
Ασε που εχει διαρκεια ζωης 1 χρονο ακριβως.
Ουτε ημερομηνια ληξης να ειχε.
Μαγικο Lidl την ερχομενη Πεμπτη με εργαλεια!!!
........
Σετ Dremeloειδων εξαρτηματων!!
![]()
Και
![]()
Ερωτηση: αυτα τα Dremeloειδει "κανουν" για κανονικο Dremel μηχανημα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.