Καλοριζικα!
Η βαση αυτη κανει και για το δραπανοκατσαβιδο λιθιου που πηρες?
Τη δουλεια σου θα την κανεις με το einhell.
Oμως αν επιλεξεις το dremel 200, λιγο ακριβοτερο, θα εχεις συμβατοτητα με ενα σωρο χρησιμα προσαρτηματα της dremel που μετατρεπουν το εργαλειο σε κολωνατο, ρουτερ κλπ.
Συν το οτι η διαφορα ποιοτητας κατασκευης ειναι κατι παραπανω απο εμφανης..
Με γειες !
Εγώ χτύπησα την βάση του δράπανου και τα μαρκαδοράκια για τους αρμούς + το σετ μικροεπισκευων στα πλακάκια..
Θέλω δράπανοκατσάβιδο αλλά δεν πήρα αυτό που ειχε σήμερα. Από οτι φαίνεται για καλό μου βγήκε μιας και την άλλη εβδομαδα θα έχει στις προσφορές το 18V λιθίου το οποίο το περιμένω πως και πώς !
το φυλλάδιο λέει από 3/2
Είπαμε και το σωβρακάκι εργασίας είναι απαραίτητο για τους μερακλήδες
AAAA ναι έχεις δίκιο 6/2 λέει. Νόμιζα ότι είναι κοινή η ημερομηνία για όλο το φυλλάδιο, αλλά έχει ξεχωριστά για κάθε κατηγορία... 6/2 λοιπόν
Λογω του οτι δεν εβρισκα τα διμμεταλλικα μου εκοψα ενα ξυλο αναγκαστηκα με του καρβιδιου.
Το ξυλο κοπηκε μεν αλλα στο τελειωμα του καηκε οπως ηταν λογικο.
Χμμμμ.. αυτό που έχω τελικά είναι 2.5 ίππους, προφανώς μονοκύλινδρο, 50λτ, αλλά βλέπω ότι είναι 120λ/λεπτό
Μου κάνει εντύπωση όμως.... για 0.5 ίππους παραπάνω, να έχει υπερδιπλάσια παροχή (120 λτ vs 270 λτ) ???
Στα διάλα.... έκανα το λάθος και πέρασα μπροστά από Lidl....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.