Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Γιατι δεν ρωτας σε οποιοδηποτε σιδηροχρωματοπωλειο για σετ φρεζων ξυλου? Δεν μπορει να μην υπαρχει και φτηνοτερο απο αυτο που βρηκες.
Ειχα παρει περυσι απο την λαικη ενα σετακι 4 φρεζες για μεταλλο, 3-4 ευρω..

Σωστά... Εσείς από Αθήνα μεριά έχετε και το πλεονέκτημα της .........λαϊκής!!!

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε αυτό IRWIN FK 100 και σε αυτό Milwaukee 48221902 και τείνω προς το δεύτερο..
Παντως απο την Irwin εχω αυτό IRWIN LENOX S1 και είναι πολύ βολικό..

Oντως ειδα το Milwaukee αλλα πρωτον το Irwin ειναι ~40% μικροτερο σε μεγεθος, δευτερον η λαμα κλειδωνει και το εργαλειο δεν κλεινει και τριτον δινει life time guarantee!

Θα συμφωνησω δε απολυτα με τον geoha, οτι αν η Milwaukee ειχε σοβαρη αντιπροσωπευση στη Ελλαδα θα εκλεινε οντως αρκετα σπιτια...

Παντως των lidl με 4 ευρω οοοοοολο το σετ νομιζω εχει κλεισει τα σπιτια οοοολων των ανταγωνιστων.
Χεχεχεχεχεχε

Παντως των lidl με 4 ευρω οοοοοολο το σετ νομιζω εχει κλεισει τα σπιτια οοοολων των ανταγωνιστων.
Χεχεχεχεχεχε

χαχα, αν και πρεπει να εχω 2-3 σετακια απο το lidl - διοτι η φτηνια τρωει τον παρα- αυτη τη φορα παρηγγειλα το Irwin FK150 με 10 ευρουδακια απο amazon.de
http://www.amazon.de/s/ref=sr_nr_p_...win+fk&ie=UTF8&qid=1413376202&rnid=2019340031
Δεν ξερω γιατι το βγαζει τωρα παραπανω!!

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Κι εγώ έχω 3-4 σετάκια απ´το Lidl αλλά - ειδικά στα μπιτάκια - δεν είναι και πολύ η "φτήνεια τρώει τον παρά".
Αν αυτά, που όντως είναι φτηνά, έχουν και ποιότητα τότε ναί...
Κάποια άλλα που είχα πάρει εγώ παλιότερα, και κάμποσοι άλλοι απο δω μέσα απ´ότι θτμάμαι, κόστιζαν το ίδιο με τα αντίστοιχα της Metabo.

Metabo-32pc-Colour-Coded-Screwdriver-Bit-Set_208_199_4LQ9L.jpg

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Αυτο το εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...αρκετη χρηση και σχετικα βαρβαρη και δεν εχει κανει κιχ...ΑΚΟΜΑ... και εχω και το αλλο με τις μακρια bits...εξισου καλο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Αυτο το εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...αρκετη χρηση και σχετικα βαρβαρη και δεν εχει κανει κιχ...ΑΚΟΜΑ...

Το ίδιο λέμε... Τα καλά κοστίζουν. :a0210:

Για να μειωσω (λεμε τωρα..) τα ταχυδρομικα εξοδα απο amazon.de, μαζι με το κοπιδι της Irwin παρηγγειλα και το τριβειο μπαταριας Bosch PSM 10.8v με 47 ευρω (χωρις μπαταρια).

Παιρνει τις ιδιες μπαταριες με ολα τα 10βολτα πρασινα εργαλεια της bosch καθως και τα cordless της dremel.
Το καλο με το παρακατω τριβειο ειναι οτι οσο το πιεζεις, τοσο αυξανει την ενταση της τριβης. (automatic pressure control) Ενα χαρακτηριστικο που ειναι αρκετα χρησιμο σε καποιες περιπτωσεις.

B0079ZM5U2graphiclarge._V137629377_.jpg

http://www.amazon.de/gp/product/B007A0FAX0/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

http://www.bosch-do-it.com/gb/en/diy/tools/psm-10-8-li-3165140740302-2483953.jsp

Μιχάλη, πρέπει να τραβάς ζόρι εκεί στη ξενειτιά, αν κρίνω απ´τον τρόπο που "πνίγεις" τον πόνο σου... :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μιχάλη, πρέπει να τραβάς ζόρι εκεί στη ξενειτιά, αν κρίνω απ´τον τρόπο που "πνίγεις" τον πόνο σου... :grinning-smiley-043

Οπως το'πες αγαπητε Μπαμπη. Προσπαθω να γιατρεψω τον πονο μου εδω στην ξενιτια.

Και τα εργαλειακια ειναι το καλυτερο φαρμακο. Τωρα που το σκεφτομαι, ηταν το καλυτερο φαρμακο και στα χρονια της ανεργιας!! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Οπως το'πες αγαπητε Μπαμπη. Προσπαθω να γιατρεψω τον πονο μου εδω στην ξενιτια.

Και τα εργαλειακια ειναι το καλυτερο φαρμακο. Τωρα που το σκεφτομαι, ηταν το καλυτερο φαρμακο και στα χρονια της ανεργιας!! :flipout:

Τόχω δεί "το έργο"... Γι´αυτό στο λέω. :ernaehrung004:

Πανακεια τα εργαλειακια λοιπον, δια πασαν νοσο και ...παν κακο :)) :ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κατσαβιδακι μπαταριας που η φωλια του bit επεκτεινεται για βιδωμα σε δυσκολα σημεια!!! Τερμα πια τα μακρυα bits!!

WORX WX252L XTD Extended Reach Screwdriver

wx372-web-2441.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

http://www.amazon.com/WORX-WX252L-Extended-Reach-Screwdriver/dp/B00NOVP82W/?tag=toolguyd-20

Πανακεια τα εργαλειακια λοιπον, δια πασαν νοσο και ...παν κακο :)) :ernaehrung004:

Ειπαμε τα εργαλεια και τα μαστορεματα παντως τυπου ειναι ψυχοθεραπεια... :)
εμενα παντως η γυναικα μου το εχει καταλαβει και σου λεει απο το να γκρινιαζει αστον να ξεσπαει στα μαστορεματα...φτιαχνει και κανα χρησιμο πραγμα που και που... :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κατσαβιδακι μπαταριας που η φωλια του bit επεκτεινεται για βιδωμα σε δυσκολα σημεια!!! Τερμα πια τα μακρυα bits!!

WORX WX252L XTD Extended Reach Screwdriver

wx372-web-2441.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

http://www.amazon.com/WORX-WX252L-Extended-Reach-Screwdriver/dp/B00NOVP82W/?tag=toolguyd-20

Ωραίο !! αλλά ... "This item does not ship to ATHENS, Greece." :rifle:

Ωραίο !! αλλά ... "This item does not ship to ATHENS, Greece." :rifle:

Μολις βγηκε. Συνηθως το Amazon.com λανσαρει πρωτο τα καινουρια αμερικανικα προιοντα.
Σε κανα τριμηνο φανταζομαι οτι θα υπαρχει και στην Ευρωπη. Ισως και νωριτερα, λογω Χριστουγεννων.

Μολις βγηκε. Συνηθως το Amazon.com λανσαρει πρωτο τα καινουρια αμερικανικα προιοντα.
Σε κανα τριμηνο φανταζομαι οτι θα υπαρχει και στην Ευρωπη. Ισως και νωριτερα, λογω Χριστουγεννων.

Μάλιστα... στα υπόψιν λοιπόν ! :SFGSFGSF:

παιδες για θυμηστε μου,ποιες μασκες 3M(με ανταλλακτικο) αξιζουν για αγορα απο ebay?

Λενε οτι ειναι τα καλυτερα bits βιδωματος της αγορας.

Makita impact Gold

http://www.makitatools.com/en-us/Modules/Accessories/ImpactGOLD/
about_main_bit.jpg

about_extends.jpg
insert_10x.png

Και socket adapters, με τον ισχυροτερο μαγνητη της αγορας, καθως και ενας adapter που παρεχει 15% κλιση για δυσκολα βιδωματα.

sockets_15.png

holders_2x.png

hero-impactgold-small.jpg

Το σετακι που παραγγειλα
B-30754.jpg

Έχω πάρει αυτό, πριν κάτι μήνες, γύρω στα 20 από το κέντρο βίδας.
So far so good. Δείχνει εξαιρετικό αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν το έχω ζορίσει πάρα πολύ ακόμα, δεν έτυχε δηλαδή. Προς το παρόν είμαστε ακόμα στην προθέρμανση. :cool4:

1381833406.jpg