Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Tαινια μετρησης με digital display

eTape16.jpg

http://www.etape16.com/howitworks.html

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Η ταινία αυτή, και κάθε παρόμοια, μετράει το μήκος που έχει βγει από το κουτί αλλά, πολλές φορές, για να μετρήσει ο μάστορας ένα μήκος σε απρόσιτο σημείο, το ύψος πχ ενός παραθύρου βγάζει από το κουτί πολύ περισσότερο μήκος ταινίας για να φτάσει το απρόσιτο σημείο, οπότε, σ' αυτές τις περιπτώσεις, αυτή η ταινία δεν βοηθάει.

καταραμένε Ασωτε θες να πεις που ανεβάζεις τετοια πράγματα στο forum και τρελένεις και άλλους.

Λοιπόν παιδιά τα πράγματα ειναι πολύ σοβαρά. Το Σάββατο πρέπει να το έχω στα χέρια μου γιατί ξεκινώ κάτι εργασίες και θα βόλευε τρελά να το κάνω με pocket holes.

Αυριο κατεβαίνω κέντρο με την μηχανή. Πείτε που θα βρω κάτι τετοιο.

Για να μην λες οτι δεν σε βάζω σε μπελάδες... :)

Pocket holes με ρουτερ...υπέροχες και πεντακαθαρες και απο οτι λέει λόγο μικρότερης γωνίας πέρνει μεγαλύτερες βίδες ΑΡΑ και μεγαλύτερης αντοχής Ένωση...
Απολαυστε...
http://youtu.be/6qHwEixdPAU

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν και απο τιμη ΑΝ το βρεις ξεφεύγει...100κατι ντολαρς

Εξαιρετικο!!!
Κυριακο Καλημερα,
ειναι ευκολο να μου πεις δυο λογια για το δραπανο παγκου της Lidl Που ερχεται...???
Αξιζει τα λεφτα του...ειναι καλης ποιοτητας ή μπα?

Δεν ειναι εργαλειο αλλα λαμπες για ενα προτζεκτακι που θελω να κανω...
Retro Edison Light Bulb
Που μπορω να βρω...???
Ελλαδα γιατι φοβαμαι οτι απο εξωτερικο θα ειναι ενα θεματακι να φτασουν σε καλη κατασταση μεσω ταχυδρομειου...
1.0x0.jpg

Με μια αναζητηση θα τις βρεις και Ελλαδα ως διακοσμητικου τυπου http://www.mrled.gr/lampa-diakosmit...-2200k-125lumen-desmis-360-ntimarizomeni.html

Νομίζω ότι είδα τέτοιες λάμπες στο Leroy Merlin. Αν σου είναι εύκολο να το τσεκάρεις....

Με μια αναζητηση θα τις βρεις και Ελλαδα ως διακοσμητικου τυπου http://www.mrled.gr/lampa-diakosmit...-2200k-125lumen-desmis-360-ntimarizomeni.html

Νομίζω ότι είδα τέτοιες λάμπες στο Leroy Merlin. Αν σου είναι εύκολο να το τσεκάρεις....

Ευχαριστω παλικαρια...

Retro Edison Light Bulb
Που μπορω να βρω...???
Ελλαδα γιατι φοβαμαι οτι απο εξωτερικο θα ειναι ενα θεματακι να φτασουν σε καλη κατασταση μεσω ταχυδρομειου...
1.0x0.jpg

Χτες το βράδυ είδα κατά τύχη τέτοιες λάμπες (και σε ποικιλία κιόλας) σε ένα μαγαζί στην Ν. Σμύρνη, γωνία Ελ. Βενιζέλου και Ομήρου...

Retro Edison Light Bulb
Που μπορω να βρω...???
1.0x0.jpg

Banggood!

Έχω πάρει μερικές και ήρθαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Τις τυλίγουν με προστατευτικά και δεν παθαίνουν τίποτα.

Ειναι πανεμορφες και θελω και εγω μια τετραδα για ενα ξυλινο κρεμαστο φωτιστικο!!!
Οποτε οτι βρεις να με υπολογισεις!

Banggood!

Έχω πάρει μερικές και ήρθαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Τις τυλίγουν με προστατευτικά και δεν παθαίνουν τίποτα.

Φωτιζουν επαρκως ?

Σε σχεση με "κανονικες" των ιδιων watts ?

καμια σχεση Ντινο.ειναι καθαρα διακοσμητικο φως...

Ειναι καθαρα διακοσμητικες λυσεις...δεν ειναι για διαβασμα κτλ κτλ..
πχ
bd23751421cc060fecfb7ec7c796f934.jpg

Ναι,δεν είναι γιά κύριο φωτισμό. Γιά ατμόσφαιρα περισσότερο και διακοσμητικής φύσεως.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εξάλλου αν τις ανάψεις χωρίς dimmer, δεν φαίνεται τόσο έντονα το σχέδιο του νήματος. Συνήθως με dimmer τις δουλεύεις αυτές.