Eχουμε πηξει στα heavy duty εργαλεια βρε Κυριακο! Τα εχω βαρεθει, θελω εργαλεια gadget αλλα που να κανουν και δουλεια. Υπαρχουν? Σαφως και υπαρχουν.
Εχω παρατηρησει οτι, τουλαχιστον στην περιπτωση μου, ενα τεραστιο ποσοστο των μαστορεματων και επισκευων γινονται ανετα με εργαλεια μπαταριας.
Απο καρφωτικο και πιστολι κολλας μεχρι γωνιακο τροχο και δισκοπριονο!
Το φαλτσοπριονο παγκου μπαταριας θα ειναι το κερασακι στην τουρτα![]()
Ποιος ερασιτεχνης θα κοψει τετοιο προφιλ?))
Aλλα και παλι, ναι νομιζω οτι θα το κοψει κουτσα κουτσα, με 2 μπαταριες. Με 70 ευρω δεν περιμενεις και θαυματα..
Προφανως το 12βολτο δεν εχει την ισχυ του 18βολτου, αλλα δουλεια κανεις με παραπανω μπαταριες.
Περιορισμος βεβαια ειναι και ο 100μμ/4inches δισκος αλλα βρισκεις τον τροπο να κοψεις αυτο που θες.
Δισκακια (grinding & cutting) αυτου του μεγεθους βρισκεις φτηνα και ευκολα.
Εγώ πάλι, χωρίς μεγάλη εμπειρία σε εργαλεία μπαταρίας, δεν κατανοώ τη χρησιμότητα των σταθερών εργαλείων χωρις ρεύμα. Από την άλλη το dewalt ή τα Makita που είδα νωρίτερα, είναι κοσμήματα!
Μέσα στο σπίτι, ΤΙ κόβεις με αλυσοπριονο;;Αμα χρησιμοποιησεις καρφωτικο μπαταριας, dremel μπαταριας, πιστολι κολας μπαταριας, σεγα/σπαθοσεγα/αλυσοπριονο μπαταριας και παει λεγοντας θα καταλαβεις την διαφορα.
Και μιλαμε για μαστορεματα και επισκευες ΜΕΣΑ στο σπιτι. Η ευκολια και ευχρηστια των εργαλειων μπαταριας δεν περιγραφεται.
Και μενα φιλε Βασιλη, το 90% των εργασιων ειναι στο σπιτι. Αντιστοιχο ομως ειναι και το ποσοστο των εργαλειων μπαταριας που χρησιμοποιω εναντι των ηλεκτρικων.
Αυτο δεν σημαινει οτι τα ηλεκτρικα εργαλεια ειναι αχρηστα. Καθε αλλο, για μενα ειναι απολυτως απαραιτητα διοτι κανουν τη διαφορα στις ζορικες περιπτωσεις.
Αμα χρησιμοποιησεις καρφωτικο μπαταριας, dremel μπαταριας, πιστολι κολας μπαταριας, σεγα/σπαθοσεγα/αλυσοπριονο μπαταριας και παει λεγοντας θα καταλαβεις την διαφορα.
Και μιλαμε για μαστορεματα και επισκευες ΜΕΣΑ στο σπιτι. Η ευκολια και ευχρηστια των εργαλειων μπαταριας δεν περιγραφεται.
Και μενα φιλε Βασιλη, το 90% των εργασιων ειναι στο σπιτι. Αντιστοιχο ομως ειναι και το ποσοστο των εργαλειων μπαταριας που χρησιμοποιω εναντι των ηλεκτρικων.
Αυτο δεν σημαινει οτι τα ηλεκτρικα εργαλεια ειναι αχρηστα. Καθε αλλο, για μενα ειναι απολυτως απαραιτητα διοτι κανουν τη διαφορα στις ζορικες περιπτωσεις.
Μέσα στο σπίτι, ΤΙ κόβεις με αλυσοπριονο;;
φιλε χιωτη σιγουρα η γνωμη σου μετραει για μενα καθως τον λιγο καιρο που ειμαι στο φορουμ αναγνωριζω οτι εισαι εκτος απο καλος μαστορας και πολυ διαβασμενος-ψαγμενος
ισως αποκτοντας περισσοτερη εμπειρια και εργαλεια να στραφω και γω σε μπαταριας.
Εχω δεντρα, bonsai![]()
Aλλα και κηπο που τον θεωρω σπιτι μου με την ευρεια εννοια
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δυστυχως βρισκομαι εκτος Ελλαδος, δεν ξερω για ποσο ακομα, και μου ειναι αδυνατον να κανω σωστη αναλυση, συγκριση και παρουσιαση με φωτογραφικο υλικο των εργαλειων μπαταριας που εχω.
Οταν με το καλο γυρισω, στο προσφατα ανοιχθεν νημα για τα εργαλεια μπαταριας, θα αναρτησω πληροφοριες και εντυπωσεις απο την χρηση, για ολα τα εργαλεια μπαταριας που εχω αλλα και αυτο που θα αγορασω στο μελλον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.