Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ
Σε ευχαριστώΜερικές είναι με νερό και άλλες με λάδι.
Σε ευχαριστώΜερικές είναι με νερό και άλλες με λάδι.
Εχει κάποιος πρόταση για τρυπάνια σε μικρά νούμερα 1-3mm που να μην σπάνε εύκολα σε λύγισμα;
Ακριβως... εχω δοκιμασει τα παντα και γω..ολα σπανε ευκολα... ειδικα τα σκληροτερα.. εχω δοκιμασει απο της πλακας μαυρα, καθε λογης κοβαλτιου, μεχρι και τα πανακριβα zebra της Wurth..ολα σπανε ευκολα... για μενα η λυση ειναι φτηνο κοβαλτιου.. οχι φτηνιαρικο κινεζικο ομως. μαου φαινονται υπερβολικα ευθραυστα..εστω benman, krino η ψιλοεπωνυμο..Δυστυχως δεν υπαρχουν τοσο λεπτα τρυπανακια που να μην σπανε στο λυγισμα. Εχω δοκιμασει και επωνυμα, δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα, σπανε και στο λιγο ζορι/απροσεξια, ειδικα αυτα που ειναι <2μμ.
Η λυση που εχω βρει εδω και χρονια ειναι η ...ποσοτητα![]()
Έχω διάβασμα να κάνω!!! Προς το παρόν πάω να με δει κανένας γιατρός επειδή ο πυρετός έφτασε 39.1
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο.
Έχω διάβασμα να κάνω!!! Προς το παρόν πάω να με δει κανένας γιατρός επειδή ο πυρετός έφτασε 39.1
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο.
Πολύ άσχημη και επίμονη ίωση παιδιά και να προσέχετε πολύ!!!
Έκτη ημέρα και δε πέφτει ο πυρετός.
Στο νοσοκομείο μου είπαν συνέχιση αντιβίωσης για δέκα ημέρες συνολικά.
Τι να πω...
Σας ευχαριστώ για τις ευχές!
Πολύ άσχημη και επίμονη ίωση παιδιά και να προσέχετε πολύ!!!
Έκτη ημέρα και δε πέφτει ο πυρετός.
Στο νοσοκομείο μου είπαν συνέχιση αντιβίωσης για δέκα ημέρες συνολικά.
Τι να πω...
Σας ευχαριστώ για τις ευχές!
Νίκο ευχαριστώ! Έχω ένα μπουκάλι τσικουδιά ξέρεις πόσες φορές σκέφτηκα να κατεβάσω δύο τρεις??!!!!??!?
Άστα!!!
Πμ δεν έχω στο inbox μου όμως
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.