Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Μπα τι βλεπω, υπαρχουν μαςτορια που δε προτιμανε τα μπλε 10,8v εργαλεια? :worshippy: Καλοριζικο και καλοδουλευτα.

Μπα τι βλεπω, υπαρχουν μαςτορια που δε προτιμανε τα μπλε 10,8v εργαλεια? :worshippy: Καλοριζικο και καλοδουλευτα.

Ωραίο χρώματα κι αυτό πάντως

Το μόνο "μείον" που θα πω(καθώς το εργαλείο έχει δουλευτεί ελάχιστα) είναι το ποσό δύσκολο είναι να βγάλεις τα εξτρα από το κουτί. Ελπίζω να ανοίξει λίγο από το βάλε βγάλε με το καιρό.

Εγωδεν μθα το ελεγα μειον γιατι εχω ζησει με το ακριβως αντιθετο και ειναι να βλαστημας την ωρα οταν σκορπανε ολα.

Πάντως (καθότι makitaακιας) κάτι τέτοιες θήκες με αναλώσιμα που δίνει η Makita άλλοτε σαν δώρο με εργαλεία και άλλοτε σαν έξτρα αγορά, δεν περιλαμβάνουν και οτι καλύτερο (και δεν μιλάω για την κασετίνα που και εγώ θέλω να είναι σφιχτή). Τα θεωρώ δεύτερης ποιοτητας. Αν και τα τρυπανια φτερου είναι πάντα τα ίδια και ίσως τα καλύτερα από αυτΑ που περιλαμβάνει στα σετ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Α και τώρα που το λέμε, δεν έχω τίποτε από μπλε Bosch (εκτός από το πριονακι που είχαμε πάρει με την ομαδική πριν καιρό) αλλά σκέφτομαι να πάρω το gos 10.8, την κάμερα επιθεώρησης. Την έχει κανείς να πει καμία καλή ή καλή κουβέντα?

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Πάντως (καθότι makitaακιας) κάτι τέτοιες θήκες με αναλώσιμα που δίνει η Makita άλλοτε σαν δώρο με εργαλεία και άλλοτε σαν έξτρα αγορά, δεν περιλαμβάνουν και οτι καλύτερο (και δεν μιλάω για την κασετίνα που και εγώ θέλω να είναι σφιχτή). Τα θεωρώ δεύτερης ποιοτητας.

Έτσι είναι... Κι εγώ Makita-κιας αλλά τα συνοδευτικά των εργαλείων είναι σχεδόν του σωρού.
Δεν το βλέπω παράλογο,τα καλά εξαρτήματα κοστίζουν και θ´ ανέβαινε πολύ η τιμή, απλά να γνωρίζουν αυτοί που θα τα αγοράσουν οτι είναι μια χαρά για απλές δουλειές του σπιτιού αλλά όταν οι απαιτήσεις ανέβουν θα πρέπει να κοιτάξουν για πιο ποιοτικά, και πιο ακριβά βεβαίως, εξαρτήματα.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ακριβώς. Πριν καιρό είχα πάρει ένα πνευματικό της makita και έδιναν δώρο μια τεράστια συλλογή από αναλώσιμα. Τετραπλη θηκη...Ένας τόνος βάρος. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα τίποτε...άστα να κάθονται...μπορεί κάποτε να τα κάνω δώρο να βγάλω καμία υποχρέωση. ;-) Ακόμα και ένα μέτρο/μεζούρα που έχει μέσα είναι πολύ τσιπικο χειρότερο από την τελευταία κινεζια. Είναι κρίμα όμως να παρουσιάζουν τέτοια υποεργαλεια κάτω από την ονομασία makita. Νομίζω ότι κάνουν κακό στο όνομά τους.

Καλορίζικο φίλε μου. Ποιο μοντελο και πόσα αν επιτρεπεται Και από πού?

Είναι αυτό http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7675

Όσο για την ποιότητα των εξαρτημάτων, οι μύτες μου φαίνονται μια χαρά, τα τρυπάνια όμως μοιάζουν "φθηνά"

Παιδιά στα μπαταρίας, μετά από 5 μπλε bosch( τρία 12βολτα, ένα 14,4 και ένα 10,8) έχω πλέον καταλήξει σε Μakita. Το 14,4 το δουλεύω πέντε χρόνια και συνεχίζει ακάθεκτο. Το ίδιο και το δεύτερο 10,8, εκτός από το τελευταίο εξάμηνο που έχασα τον φορτιστή.

Το Bosch που με έχει τρελάνει από πλευράς αντοχής, είναι το πνευματικό 2-24 DSR. 15 χρόνια συνεχούς χρήσης, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Eχει ιδεα κανεις απο που μπορουμε να αγορασουμε κανα αμονι μικρο? 3 κιλων? Απο την ντοπια αγορα.
Για να μην κοπαναμε πανω στη μεγγενη που δεν βολευει κιολας.

41E7xVLknYL._SX300_.jpg

http://www.amazon.de/gp/product/B0002YYLCW/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ανατολικής Θράκης 3 - Ν. Φιλαδέλφεια - 210 2756543. http://www.stigmap.gr/anazitisi_odo...ικής Θράκης 3, Νέα Φιλαδέλφεια 143 42, Ελλάδα

Εγώ τους πάω σ'αυτόν γιατί μένω σχετικά κοντά και είμαι ευχαριστημένος. Μακάρι να σε βολεύει

Τροχίζει μόνο δίσκους ή και άλλα;
Θέλω να τροχίσω τη λεπίδα από το μικρό ροκάνι που έχω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Δεν γνωρίζω δυστυχώς. Δοκίμασε καλύτερα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο.

Eχει ιδεα κανεις απο που μπορουμε να αγορασουμε κανα αμονι μικρο? 3 κιλων? Απο την ντοπια αγορα.
Για να μην κοπαναμε πανω στη μεγγενη που δεν βολευει κιολας.

41E7xVLknYL._SX300_.jpg

http://www.amazon.de/gp/product/B0002YYLCW/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Εχω και εγω ενα αμονι δωρο ενος καλου μου φιλου και ειναι πραγματικα σωτηριο!

Ακουγα επαινους για το δισκοπριονο χειρος, αλλα το φαλτσοπριονο ΑΛΛΟ πραμα. Του lidl το απλο εχω, αλλα η ευκολια και ταχυτητα για επαναλαμβανομενες κοπες δεν συγκρινεται με τιποτα, τουλαχιστον απο αυτα που εχω δοκιμασει.
Μονο που πρεπει να παρω ακουστικα. Μια ωρα το δουλεψα για 20 κοπες μαξ σε συνεργαςια με τη σκουπα και πονεσανε λιγο τα αυτια μου μετα.
Με αλυσοπριονο, χορτοκοπτικο νοιωσει αλλη φορα ετσι. Ουτε με κοπρεσερ που εχω δουλεψει αρκετα. Ισως κατι γινετε με τα decibell αλλα και τη συχνοτητα του ηχου.

Για μαγνητικά κατσαβίδια ,ποιοτικά, τι προτείνεται ;

Θα χρειαστώ torx από τ6 έως τ10 ,σταυρόκατσάβιδα 00 έως 1 και ίσια 2mm 3mm .

Last edited:
Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Μονιμα μαγνητισμενα? Ειναι για καποιο συγκεκριμενη χρηση?

Ναι προτιμώ μόνιμα .
Σε ηλεκτρονικές συσκευές που άμα σου φύγει η βίδα , έμπλεξες .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.werk10.com/

4 μεταφορικά μέχρι μισό κιλό νομίζω.

Καλά δείχνουν .το ψάχνω τώρα