Αργύρης Μ.
Senior Member
χα...μερες τα ψαχνω δαυτα.. απο που και ποσο? τα χρειαζομαι στα κλειδαροειδη που φτιαχνω..
τα είχα πάρει πριν από χρόνια από φυσικό μαγαζί. Κοίταξα τώρα online και τα βλέπω εδώ. Σίγουρα θα τα έχουν και άλλοι
χα...μερες τα ψαχνω δαυτα.. απο που και ποσο? τα χρειαζομαι στα κλειδαροειδη που φτιαχνω..
Παιδιά απο το toolstore εχει ψωνίσει κανείς ; είναι αξιόπιστο; στο skroutz δεν το βρίσκω και κάποια πραγματάκια της wolfcraft που θέλω..
Εννοώ το παρακάτω.
https://www.toolstore.gr
το toolstore απ οοτι κατάλαβα είναι διαδικτυακό μαγαζί κάποιου στο κέντρο που εχει φυσικό μαγαζι με εργαλεία (δαίνετε και απο την σακούλα που σου δίνουν αλλα δεν την εχω εύκαιρη να σας πω ακριβός )
εαν βάλετε παραλαβή απο εκει θα πάτε στο 3το όροφο μιας πολυκατοικίας στην Ερμού που θυμίζει αποθήκη
κόβει αποδείξεις κανονικά και όλα .
Οπως είχα γράψει παλαιότερα ο κύριος εκει είναι ενημερωμένος για διαδικτυακές αγορές (σου λεει να δεις αν ειναι ολα οκ , μήπως δεν θες κάτι να παρεις απο αυτά που παρήγγειλες, ολα τα τυπικά ) αλλα οπως είπε εχει κουραστεί την δουλειά και νευριάζει αγχώνετε εύκολα (δεν θέλει πολλές ζαλούρες αρπάζετε ) για αυτό και το περιορισμένο οράριο παραλαβής
Αυτο στην εκδοση του με επιφανεια αυτοπροσφυσης το αγορασα 25 ευρω απο το Yalco bazaar!
![]()
Πολυ καλο αλλα για παλετες σου συνιστω αγορα ενος εκκεντρου περιστροφικου Θοδωρη.
Ούτε ανταλλαγές δεν μπορώ να κάνω μ´εσένα... Έχω πάρει ακριβώς το ίδιο απ´το Yalco bazaar πέρσι... Κοίταξα να δώ μήπως υπάρχει και κάποιο ελατήριο γι´αυτό το μοντέλο αλλά δεν υπάρχει, μόνο αυτοκόλλητα παίρνει.
Μπάμπη τι εννοείς αυτοκόλλητα γυαλόχαρτα; Τα μοντέλα της bosch 200 + 250 που παρέθεσα δεν παίρνουν γυαλόχαρτο με το "παραδοσιακό" ελλατήριο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.