Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

τζετ.. χθες εκανα μια παραγκελεια απο αυτο το μαγαζι..μολις τους πηρα τηλ να μου ριξουν και αυτο μεσα στο πακετακι.. θενξ!

Παιδιά απο το toolstore εχει ψωνίσει κανείς ; είναι αξιόπιστο; στο skroutz δεν το βρίσκω και κάποια πραγματάκια της wolfcraft που θέλω..
Εννοώ το παρακάτω.
https://www.toolstore.gr

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Παιδιά απο το toolstore εχει ψωνίσει κανείς ; είναι αξιόπιστο; στο skroutz δεν το βρίσκω και κάποια πραγματάκια της wolfcraft που θέλω..
Εννοώ το παρακάτω.
https://www.toolstore.gr

Πολύ καλό, κατάστημα, μια χαρά εξυπηρέτηση και καλές τιμές, έχω ψωνίσει αρκετές φορές. Διάβασε πρώτα μόνο τους όρους χρήσης του και πρόσεξε αυτό:

ΑΓΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΥΡΩ.

και εγώ έχω αγοράσει από εκεί και πάντα συνεπείς στην δουλειά τους, βέβαια μην πάρετε τηλέφωνο -θα απαντήσει ένας κύριος ο οποίος νομίζεις ότι απαντά από το σπίτι του και ότι μόλις τον ξύπνησες- αλλά εξυπηρετικός, καλύτερα με mail, θα απαντήσοπυν σχεδόν άμεσα ή το πολύ μέχρι την επομένη το πρωί. έχω αγοράσει αρκετά πράγματα σε καλές τιμές. πολύ σωστή η παρατήρηση για το κόστος διαχείρισης της παραγγελίας.

Ειπα να παρω και εγω ενα πριονακι Shogun, ειδα ενα λινκ εδω και αποφασισα να κανω παραγγελια απο το eshopsales, αυτη εγινε την Κυριακη 21/06. Με καλουν την Δευτερα 22/06 για να ζητησουν το σταθερο μου τηλεφωνο και οτι θα κανουν παραγγελια (ελεγε διαθεσιμοτητα 1-3 ημερες). Μεχρι σημερα δεν εχω καμια ενημερωση, εκανα μια αρνητικη κριτικη και δεν ασχολουμε καν.
Πλεον υπαρχει και σε καταστηματα της γειτονιας μου με 13ευρω.

το toolstore απ οοτι κατάλαβα είναι διαδικτυακό μαγαζί κάποιου στο κέντρο που εχει φυσικό μαγαζι με εργαλεία (δαίνετε και απο την σακούλα που σου δίνουν αλλα δεν την εχω εύκαιρη να σας πω ακριβός )

εαν βάλετε παραλαβή απο εκει θα πάτε στο 3το όροφο μιας πολυκατοικίας στην Ερμού που θυμίζει αποθήκη

κόβει αποδείξεις κανονικά και όλα .

Οπως είχα γράψει παλαιότερα ο κύριος εκει είναι ενημερωμένος για διαδικτυακές αγορές (σου λεει να δεις αν ειναι ολα οκ , μήπως δεν θες κάτι να παρεις απο αυτά που παρήγγειλες, ολα τα τυπικά ) αλλα οπως είπε εχει κουραστεί την δουλειά και νευριάζει αγχώνετε εύκολα (δεν θέλει πολλές ζαλούρες αρπάζετε ) για αυτό και το περιορισμένο οράριο παραλαβής

το toolstore απ οοτι κατάλαβα είναι διαδικτυακό μαγαζί κάποιου στο κέντρο που εχει φυσικό μαγαζι με εργαλεία (δαίνετε και απο την σακούλα που σου δίνουν αλλα δεν την εχω εύκαιρη να σας πω ακριβός )

εαν βάλετε παραλαβή απο εκει θα πάτε στο 3το όροφο μιας πολυκατοικίας στην Ερμού που θυμίζει αποθήκη

κόβει αποδείξεις κανονικά και όλα .

Οπως είχα γράψει παλαιότερα ο κύριος εκει είναι ενημερωμένος για διαδικτυακές αγορές (σου λεει να δεις αν ειναι ολα οκ , μήπως δεν θες κάτι να παρεις απο αυτά που παρήγγειλες, ολα τα τυπικά ) αλλα οπως είπε εχει κουραστεί την δουλειά και νευριάζει αγχώνετε εύκολα (δεν θέλει πολλές ζαλούρες αρπάζετε ) για αυτό και το περιορισμένο οράριο παραλαβής

Να το κλείσει τότε , δικαιολογία ειναι αυτο ;

Μα δεν μπορει να τον αναγκασει κανεις να το κλεισει, μονο το αορατο χερι της αγορας (συγνωμη ηπια λιγο και με επηρεασε μεγαλος πολιτικος ηγετης 0,5%).
Εαν στραβωσουν οι πελατες με αυτο τοτε μονο θα το κλεισει.
Οσες φορες εχω παει (4-5) δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα, οντως δεν ειναι ομιλιτικος, χαμογελαστος, αλλα ειναι τυπικα ευγενικος, δεν με νοιαζει αυτο καθως οχι μονο δεν με ενδιαφερει να πιασω φιλιες με καταστηματαρχες αλλα το αποφευγω με καθε κοστος.
Προφανος γιαυτο υπαρχει κοστος διαχειρισης σε παραγγελιες κατω των 20ευρω. Πρωτοτυπια τι να πεις;

δεν ξέρω τα βιώματα του καθενός αλλα μιας και στα 25 μου έχω δεί και λίγο το μάρκετινγκ σε δουλειές πχ .χαμογέλα , μιλα πολύ , προσπάθησε να πουλήσεις

εχω να σου πώ οτι δέχτηκα και έδωσα πολλά ψεύτικα χαμόγελα απόψεις κλπ . Αυτό είναι πολύ χειρότερο απο κάποιον που απλά έιναι ξινός ή τέλος πάντων δεν πουλάει εικόνα .

Τρανό παράδειγμα είναι σε ενα απο τα παλαιότερο μαγαζιά αθήνα (Φανός είναι με ηλεκτρονικά εξαρτήματα κλπ ) η κυρία στο ταμείο :)

Με τον μπάρμπα τώρα δεν είχα κάποιο θέμα , ο ανθρωπος μίλησε όσο έπρεπε και μου απάντησε οταν τον ρώτησα για την δουλεία (εαν πάει καλά ) και μου απάντησε οτι προσπαθούν και τα παραπάνω για τον εαυτό του (αυτοκριτική έκανε )

απο την στιγμή που έχει στοκ σε καλές τιμές , προσέχει τη παραδίδει και είναι τυπικός (το "δες τα πράγματα αν είναι εντάξει " στο λέει γιατί βάση νόμου μπορείς να μην δεχτείς προιόν απο απομακρισμένη αγορά και φυσικά ελαχιστοποιεί την ν περίπτωση να το πας πίσω )

Καλημέρα και καλή δύναμη.

Για παλμικό τριβείο τι προτείνετε εως 70 max; Εχω ενα 125w της b&d (των 20-25 ευρώ) το οποίο κάνει δουλίτσα αλλά είναι λίγο αδύναμο. Πιο πολύ το θέλω για τις παλλέτες.
Να έχει συλλέκτη σκόνης και οσο το δυνατόν χαμηλότερο θόρυβο αν και δύσκολο αυτό. Επίσης να παίρνει και "χύμα γυαλόχαρτό" και όχι μόνο με σκράτς.
Καταρχήν αξίζει τον κόπο η αναβάθμιση;

Εχω στο μυαλό μου 2 της bosch ενα B&D και 1 skill

https://www.skroutz.gr/s/296393/Skil-7366AA.html
https://www.skroutz.gr/s/94241/Bosch-PSS-200-AC.html
https://www.skroutz.gr/s/93905/Black-Decker-KA274EKA.html
https://www.skroutz.gr/s/94240/Bosch-PSS-250-AE-0603340200.html

Αυτο στην εκδοση του με επιφανεια αυτοπροσφυσης το αγορασα 25 ευρω απο το Yalco bazaar!
large_3c1bf9dc9cb03176783cd433c5048e97.jpg.jpg

Πολυ καλο αλλα για παλετες σου συνιστω αγορα ενος εκκεντρου περιστροφικου Θοδωρη.

Αυτο στην εκδοση του με επιφανεια αυτοπροσφυσης το αγορασα 25 ευρω απο το Yalco bazaar!
large_3c1bf9dc9cb03176783cd433c5048e97.jpg.jpg

Πολυ καλο αλλα για παλετες σου συνιστω αγορα ενος εκκεντρου περιστροφικου Θοδωρη.

Ούτε ανταλλαγές δεν μπορώ να κάνω μ´εσένα... Έχω πάρει ακριβώς το ίδιο απ´το Yalco bazaar πέρσι... Κοίταξα να δώ μήπως υπάρχει και κάποιο ελατήριο γι´αυτό το μοντέλο αλλά δεν υπάρχει, μόνο αυτοκόλλητα παίρνει.

Κυριάκο κι εγώ κοίταζα τα εκκεντρα αλλά με το κόστος αναλωσίμων τι παίζει;

Στο παλμικό παίρνεις χύμμα γυαλόχαρτο το κόβεις το βάζεις .. Τα σκρατς δεν κοστίζουν αρκετά;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ούτε ανταλλαγές δεν μπορώ να κάνω μ´εσένα... Έχω πάρει ακριβώς το ίδιο απ´το Yalco bazaar πέρσι... Κοίταξα να δώ μήπως υπάρχει και κάποιο ελατήριο γι´αυτό το μοντέλο αλλά δεν υπάρχει, μόνο αυτοκόλλητα παίρνει.

Μπάμπη τι εννοείς αυτοκόλλητα γυαλόχαρτα; Τα μοντέλα της bosch 200 + 250 που παρέθεσα δεν παίρνουν γυαλόχαρτο με το "παραδοσιακό" ελλατήριο;

Θοδωρη κοιτα στις ανταλλαγές , εχω βαλει ενα τριβειο μήπως σου κανει . Ειναι ιδανικό για την δουλεια που θέλεις .

Μπάμπη τι εννοείς αυτοκόλλητα γυαλόχαρτα; Τα μοντέλα της bosch 200 + 250 που παρέθεσα δεν παίρνουν γυαλόχαρτο με το "παραδοσιακό" ελλατήριο;

Δεν μιλάω γι´αυτά. Μιλάω για τα Bosch που πήραμε απ´το Yalco bazaar. Αυτά που παρέθεσες εσύ έχουν.