Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

δεν δέχεται ο κεντροβίδας την κάρτα της citibank δυστηχώς. Το δοκίμασα online. Εαν κάνω κάτι λάθος και έχει δεχτεί δικές σας κάρτες ζητώ συγνώμη.

εχω ξαναψωνίσει πάντως με την ίδια κάρτα απο τον ίδιο στο παρελθόν αρκετες φορές.

Ασε τίς κάρτες αυτόν τόν καιρό παίζουν άν θά λειτουργούν η οχι για αγορές,αν δέν δουλεύεις αύριο Σάββατο πήγαινε στο ATM βγαλε 50-60 ευρώ,βάλε τό ξυπνητήρι αύριο 6:30 τό πρωί πιές καφεδάκι,μπές στό ιχ ,άνοιξε τέρμα τα παραθυρα να μπαινει η δροσερή αύρα και κατηφόρισε στήν Νέα Ιωνία ,μόνος σου θα είσαι Σάββατο πρωί στόν δρομο τετοια ωρα ,θά σέ δροσιζη το δροσερο αερακι απο το παραθυρο,7:00 το πρωι θά είσαι στό Κέντρο βίδας ,μόνος σου αντε με αλλον εναν μεσα πελατη ,θα αγορασεις το τριβειο,και 7 :30 θα εισαι σπιτι σου στά Βριλήσια με την δροσουλα ακομα να το δοκιμασεις και μετα το τελος των δοκιμών καπου στις 9:00 ώρα η ξαναπέφτεις γιά ύπνο άν είσαι ανθρωπος του ύπνου,η κάνεις καμμια κατασκευή στην βεραντα στην σκιά,η πάς γιά κανα μπανάκι.
Aυτό κάνω εγώ προσωπικά ολα πουρνό-πουρνό τώρα το καλοκαίρι μέ τήν ζέστη.

Last edited:
Θοδωρη να το παρεις το DEXTER φιλε.
Το εχω στο εξοχικο! Ειναι εκκεντρο και περιστροφικο μαζι.
Τις προαλλες ετριβα το καναπεδακι που φτιαχνω εκει και κανει πολυ καλη δουλεια, εχει καλο μεγεθος και ειναι μανιτζεβελο!

Κυριάκο εχει καλό μέγεθος ισχύει . Απο θόρυβο πως τα παει θυμάσαι; Σαν όλα τα άλλα ή "γκαρίζει" λίγο παραπάνω;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ασε τίς κάρτες αυτόν τόν καιρό παίζουν άν θά λειτουργούν η οχι για αγορές,αν δέν δουλεύεις αύριο Σάββατο πήγαινε στο ATM βγαλε 50-60 ευρώ,βάλε τό ξυπνητήρι αύριο 6:30 τό πρωί πιές καφεδάκι,μπές στό ιχ ,άνοιξε τέρμα τα παραθυρα να μπαινει η δροσερή αύρα και κατηφόρισε στήν Νέα Ιωνία ,μόνος σου θα είσαι Σάββατο πρωί στόν δρομο τετοια ωρα ,θά σέ δροσιζη το δροσερο αερακι απο το παραθυρο,7:00 το πρωι θά είσαι στό Κέντρο βίδας ,μόνος σου αντε με αλλον εναν μεσα πελατη ,θα αγορασεις το τριβειο,και 7 :30 θα εισαι σπιτι σου στά Βριλήσια με την δροσουλα ακομα να το δοκιμασεις και μετα το τελος των δοκιμών καπου στις 9:00 ώρα η ξαναπέφτεις γιά ύπνο άν είσαι ανθρωπος του ύπνου,η κάνεις καμμια κατασκευή στην βεραντα στην σκιά,η πάς γιά κανα μπανάκι.
Aυτό κάνω εγώ προσωπικά ολα πουρνό-πουρνό τώρα το καλοκαίρι μέ τήν ζέστη.

Φίλε Σάκη μια χαρά λειτουργούν οι κάρτες. Ωραία η δροσούλα μαζί σου αλλά μετρητό δεν αφήνω τέτοια εποχή για τέτοιου είδους αγορές. Εξάλου και συμφωνία να επιτευχθεί η κατάσταση θα αρχίσει να ομαλοποιείται σταδιακά και μετά απο ενα ευλογο χρονικό διάστημα.. Πάλι κάρτες θα χρησιμοποιεί ο κόσμος.

Οσο για την εργασία το καλοκαίρι ισχύει πρωί πρωί γιατι μετά πέφτει η ζέστη και δεν τραβάει με τίποτα .. Τα ΣΚ τους λυπάμαι λίγο ρε γμτ δεν μου πάει η καρδιά να αρχίσω πρωί και να τους ξυπνήσω..

Κυριάκο εχει καλό μέγεθος ισχύει . Απο θόρυβο πως τα παει θυμάσαι; Σαν όλα τα άλλα ή "γκαρίζει" λίγο παραπάνω;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φίλε Σάκη μια χαρά λειτουργούν οι κάρτες. Ωραία η δροσούλα μαζί σου αλλά μετρητό δεν αφήνω τέτοια εποχή για τέτοιου είδους αγορές. Εξάλου και συμφωνία να επιτευχθεί η κατάσταση θα αρχίσει να ομαλοποιείται σταδιακά και μετά απο ενα ευλογο χρονικό διάστημα.. Πάλι κάρτες θα χρησιμοποιεί ο κόσμος.

Οσο για την εργασία το καλοκαίρι ισχύει πρωί πρωί γιατι μετά πέφτει η ζέστη και δεν τραβάει με τίποτα .. Τα ΣΚ τους λυπάμαι λίγο ρε γμτ δεν μου πάει η καρδιά να αρχίσω πρωί και να τους ξυπνήσω..

Εδώ στο χωριό που κάθονται όλη μέρα εξώ, εγώ δουλεύω μόνο τις ώρες κοινής ησυχίας και δεν πάνε να γκρινιάζουν τους συνδέω με Λονδίνο.
Αν σέβεσαι τα ωράρια δεν μπορούν να σου πούνε τίποτα..

Εδώ το είπα σε έναν φίλο μάστορα το θέμα μου και μου λέει γιατί δεν ξηλώνεις τις εξατμίσεις από τα αλυσοπρίονα να δεις τι θα κάνουν μετά? :p

Ελα Θοδωρη!
Μολις γυρισα απο το εξοχικο και δουλεψα παλι το τριβειακι!
Φιλε εγω το βλεπω εξαιρετικο. Δυνατο στα 240 watt δεν κολλαει πουθενα και η περιστροφη σταματαει μονο αν πιεστει ΠΟΛΥ οποτε δινει ολο την ισχυ του στην εκκεντρη κινηση!
Στο συνιστω ανεπιφυλακτα!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα , ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα έκκεντρο τριβείο και μια πλάνη κόστος περίπου 150,00 το καθένα ίσως και λίγο παραπάνω αν είναι κάτι πολύ καλό , μοναδική προϋπόθεση να παραδίδεται σε πλαστική βαλίτσα.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα , ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα έκκεντρο τριβείο και μια πλάνη κόστος περίπου 150,00οŸ‚ το καθένα ίσως και λίγο παραπάνω αν είναι κάτι πολύ καλό , μοναδική προϋπόθεση να παραδίδεται σε πλαστική βαλίτσα.

Τριβείο . Ειναι και δίπλα σου για να το τσεκάρεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Θα περάσω να το δω μιας και δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου Makita δεν βλέπω να έρχεται όμως με βαλιτσάκι , επίσης κοίταζα το Bosch PEX 400 AE και το BOSCH - GEX 125-1 AE

Ερχεται με βαλίτσα πλαστική και μάλιστα μεγαλούτσικη, έχει αρκετό χώρο για εξαρτήματα αλλά και παλμικό ακόμα....

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ευχαριστώ πολύ , θα δω και τα άλλα δυο που προανέφερα και θα αποφασίσω

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θέλω να κάνω αυτήν την περίοδο ,είμαι λάτρης των καλών εργαλείων και τα πάντα προτιμώ εξάλλου ειδικά το τριβειο είναι ένα εργαλείο που καταπονείται αρκετά και για πολύ ώρα ανάλογα με την κατασκευή.

αν ασχολείσαι αρκετά με ξύλο , το καλό τριβείο είναι must , δεν το συζητάμε , και τα 120 ευρώ δεν είναι πολλά .Δουλέψτε ένα έκκεντρο για αρκετή ώρα και θα δείτε τι σημαίνει καλό τριβείο . Ο καρπός και ο αγκώνας δέχονται μεγάλη καταπόνηση , μου τόχει πει κοκκαλογιατρός .

τριβείο αγόρασα τελικά ενα παλμικό της bosh 250 το οποίο κάνει εξαιρετική δουλεια. Πήγαινα για έκκεντρο αλλά εως 70-75 ευρώ δεν βρήκα στα 2 μεγάλα DIY που έχουμε.

Με velcro τραβάει την περισσότερη σκόνη στο δοχείο μεγάλη υπόθεση. Με απλό γυαλόχαρτο που δεν εχει τρύπες απο κάτω δεν τραβάει φυσικά. Βέβαια για όσους έχουν όρεξη τρυπανε τα χύμα με πατρόν ενα velcro και είναι εντάξει.

Στην ταχύτητα 3 ή 4 απο τα 6 , τα επίπεδα θορύβου είναι αρκετά χαμηλά πράγμα βασικό για όσους μένουν σε πολυκατοικία ..

Αντικραδασμικό με καλό βάρος και στο χειρισμό πραγματικά άψογο χωρίς να κουράζει το χέρι.

Στο παλμικό μπορείς να κάνεις την κυκλική κίνηση του έκκεντρου για το φινίρισμα με λεπτό γυαλόχαρτο..Δεν κουράζει καθόλου.

Επίσης αγόρασα τα γυαλόχαρτα της Dexter τα οποία ειναι πολύ καλά για τα χρήματα τους.

Κάτι άλλα γυαλόχαρτα που ειχε βγάλει το LIDL στα 2 ευρώ το πακέτο ειναι για πέταμα κυριολεκτικά ..

Ναι εκεινα τα πολυ φτηνα δεν ηταν καλα. Αλλα ειχε φερει μια σακουλα με διαφορα χαρτια για ξυλο, μπογια, μεταλλο, σφουγγαρια και τακο τα οποια ειναι καλα.

Θελω να παρω κοπιδι για γυαλι. Ξερω οτι θελει πετρελαιο για να γλιστραει, ομως τι εργαλειο να παρω; Δεν θελω να παρω το απολυτος ξεφτυλα, ενα φτηνο αξιοπρεπες. Για ελαχιστες κοπες.

Θελω να παρω κοπιδι για γυαλι. Ξερω οτι θελει πετρελαιο για να γλιστραει, ομως τι εργαλειο να παρω; Δεν θελω να παρω το απολυτος ξεφτυλα, ενα φτηνο αξιοπρεπες. Για ελαχιστες κοπες.
+1 , ψαχνομαι και εγω για κάτι καλο και οικονομικό .