Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Το εξαρτημα που κρεμαμε τα γαλλικα κλειδια που μπορω να το βρω?

Φτιάξε μόνος (δες στο φόντο)!

2013-09-23215408_zpsc1d11bc3.jpg

Βάσεις για τα οικιακά ηχεία μου, υπό κατασκευήν στη συγκεκριμένο φωτό. Αντιγράφουν το σχεδιασμό των ηχείων.

Φτιάξε μόνος (δες στο φόντο)!

2013-09-23215408_zpsc1d11bc3.jpg
Mashala!
Το ειχα σκεφτει αλλα το μυαλο μου πηγαινε σε αντιγραφη των μεταλλικων οποτε δεν μου εβγαινε. Θα προσπαθησω να φτιαξω και γω μονος μου.

Ryobi Cordless Drain Auger (Clog-Busting Snake)

Καινουριο εργαλειο απο την RYOBI: 18V ONE+ Drain Auger

Cordless Drain Auger (Clog-Busting Snake) - Το υδραυλικο φιδι μπαταριας ειναι εδω :))

Ryobi-18V-Drain-Auger.jpg

Υδραυλικο σπιραλ μπαταριας που ξεβουλωνει νιπτηρες μπανια και αλλες σωληνωσεις/αποχετευσεις μεχρι 2 ιντσες παχος.

Ryobi-18V-Drain-Auger-in-Floor-Drain.jpg
Ryobi-18V-Drain-Auger-in-Sink.jpg

https://www.ryobitools.com/power-tools/products/details/769

χαχαχα, δεν μπορουμε να βαλουμε καινουριο εργαλειο και αμεσως καλοριζικο :)))

H αληθεια ειναι οτι κανει καμμια 70αρια ευρω, οχι πολλα για την καινοτομια που κουβαλαει. Εχω μπαταριες φορτιστες και ολα της Ryobi οποτε δενει το 'καλοριζικο'. Oμως πια μεγαλα εργαλεια δεν παιρνω μεχρι να γυρισω Ελλαδα.

...Oμως πια μεγαλα εργαλεια δεν παιρνω μεχρι να γυρισω Ελλαδα...

Καλα μπορείς παντα να τα στέλνεις στο ελληνικό σου σπιτι...και να τα βρεις να σε περιμένουν...σαν να σου λένε welcome home...

χαχαχα, δεν μπορουμε να βαλουμε καινουριο εργαλειο και αμεσως καλοριζικο :)))

H αληθεια ειναι οτι κανει καμμια 70αρια ευρω, οχι πολλα για την καινοτομια που κουβαλαει. Εχω μπαταριες φορτιστες και ολα της Ryobi οποτε δενει το 'καλοριζικο'. Oμως πια μεγαλα εργαλεια δεν παιρνω μεχρι να γυρισω Ελλαδα.

Έτσι μας έχεις συνηθίσει Μιχάλη δεν φταίω εγώ!!! :)

Καλύτερα μην το πάρεις γιατί εκεί που μένεις τώρα Μιχάλη δεν πρέπει να μοιάζει με διαμέρισμα ... μάλλον για μυστικό εργαστήριο ...γιάφκα θα μοιάζει !!! :ernaehrung004:

Καλύτερα μην το πάρεις γιατί εκεί που μένεις τώρα Μιχάλη δεν πρέπει να μοιάζει με διαμέρισμα ... μάλλον για μυστικό εργαστήριο ...γιάφκα θα μοιάζει !!! :ernaehrung004:

χαχα, δεν πεφτεις καθολου εξω.
Αν δει ο σπιτονοικοκυρης μου τι γινεται στο σαλονακι του, ειδικα οταν λειτουργουν τα σεγακια και τα τριβεια θα πικραθει.
Απο την αλλη θα χαρει διοτι ο τοιχος ειναι ασπρος ασπρος και δεν εχει ακομα μια ωραια πλατη που θα χωρεσει οοολα τα εργαλειακια και αναλωσιμα.

20935509999_f3bab133c9_z.jpg

Για τους μεταλλομαστροχαλστες πχ Μπαμπης Κ.
http://www.ebay.co.uk/itm/18-MIGHTY...KE-/371392727745?hash=item5678bb4ac1#shpCntId

Και ο ερωτας στα μινιατουροεργαλεια!!!!!

http://www.ebay.co.uk/itm/Proxxon-D...rom-Chronos-/330526697380?hash=item4cf4ed27a4

χμμ..ναι αυτος ο ερωτας ο αγιατρευτος, ξαναπεστο!!

Για το τελευταιο σου λινκ, το συγκεκριμενο εργαλειακι βρισκεται εδω και μιση ωριτσα πανω στο γραφειο μου. Εχεις διαισθηση....:)))

Last edited:
Θελω εντυπωσεις συγκριτικα με την dremel. ημουν μεταξυ των δυο αλλα επελεξα την dremel για την ιδιαιτεροτητα της μεταφορας και της διπλης χρησης. Αλλα αν τα παραβλεψουμε αυτα, θελω εντυπωσεις ως προς την κοπη. Σιγουρα εχει πλεονεκτηματα σε δυναμη, φραχτη και επιλογες σε πολλες λαμες. Αν αλλαξω παντως καποια στιγμη σεγα, θα παω στο μεγαλυτερο μοντελο της proxxon.

Χωρις να εχω δοκιμασει την proxxon ακομα, παλι την dremel θα επαιρνα. Εξαιρετικη αξια για τα λεφτα της, ευκολη, ελαφρια, αρκετα ισχυρη και με κορυφαιες λαμες (dremel).

Η επιλογη της proxxon εγινε κυριως λογω μικροτερου θορυβου επειδη ειμαι πλεον σε διαμερισμα, σε ενα block γεματο γεροντες :) Αλλιως θα ειχα φερει μαζι μου την σεγα dremel.

Για το πλεονεκτημα του φραχτη και της επιφανειας εργασιας εχεις δικιο. Για τη δυναμη επιφυλασσομαι. Εχω δει εργαλεια με λιγοτερα (ονομαστικα) watt να υπερτερουν αλλων με περισσοτερα.

Παιδια ξερετε που μπορω να βρω αυτη την τσαντα της husqvarna διοτι το κεντρο βιδας μαλλον τη σταματησε?

Στην αντιπροσωπια στον Παντελη Παπαδοπουλο την ςεχω αγορασει εγω 2 φορες!
Ειναι στην αρχη της Λεωφ Καβαλας!
https://www.google.gr/maps/place/ΠΑ...d=0CIsBEPwSMApqFQoTCKe_gsKc3ccCFcMOLAodL-cNPQ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

χμμ..ναι αυτος ο ερωτας ο αγιατρευτος, ξαναπεστο!!

Για το τελευταιο σου λινκ, το συγκεκριμενο εργαλειακι βρισκεται εδω και μιση ωριτσα πανω στο γραφειο μου. Εχεις διαισθηση....:)))

Αχ τι με καμνεις!!!!!!!!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θελω εντυπωσεις συγκριτικα με την dremel. ημουν μεταξυ των δυο αλλα επελεξα την dremel για την ιδιαιτεροτητα της μεταφορας και της διπλης χρησης. Αλλα αν τα παραβλεψουμε αυτα, θελω εντυπωσεις ως προς την κοπη. Σιγουρα εχει πλεονεκτηματα σε δυναμη, φραχτη και επιλογες σε πολλες λαμες. Αν αλλαξω παντως καποια στιγμη σεγα, θα παω στο μεγαλυτερο μοντελο της proxxon.

Ποιο ειναι το μεγαλο μοντελο???