Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Περιμένει να βγάλει και η sproxxon για το επόμενο.

Δεν περιμενω, τα εχει βγαλει ηδη, και τα εχω ηδη στην αγκαλια! Ενα μικρο και ενα μινιατουρα (ειναι τα 1.5 απο τα 2.5 που εχω:)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιχάλη πως και εχεις ΜΟΝΟ 2.5 φαλτσοπροιονα...??? :)

Ευλογη η απορια σου :))

Ας μην ητανε μπαταριας το ενα το μεγαλο, και θα ειχα μονο τα 1.5, τα proxxon για μοντελισμο και μικροκατασκευες.

Για καποιο μυστηριο λογο δεν τα παω τα φαλτσοπριονα. Προτιμω παγκοπριονα, δισκοπριονα και σεγες.

Και εμένα μου την σπάνε που κόβουν τα ξύλα σαν βούτυρο.... άμα δεν έχει το ζόρι του το πράμα δεν λέει.

Καλησπέρα σας συμφουρίτες,γιορτινές μέρες & με τρώει το χέρι μου....!!θέλω την βοηθειά σας.
αναζητώ έκκεντρο τριβείο για ερασιτεχνική χρήση και μόνο,έχω ακούσει οτι είναι καλύτερο σε "φινίρισμα" απ' οτι ενα παλμικό.
Εχω δει αρκετά στο skroutz,έχετε κάποια ιδέα;;;

Καλησπέρα σας συμφουρίτες,γιορτινές μέρες & με τρώει το χέρι μου....!!θέλω την βοηθειά σας.
αναζητώ έκκεντρο τριβείο για ερασιτεχνική χρήση και μόνο,έχω ακούσει οτι είναι καλύτερο σε "φινίρισμα" απ' οτι ενα παλμικό.

Προσωπικά έχω αυτό πού συνδιάζει καί παλμικό καί έκκεντρο,καί παίρνει εξαρτημα γιά γρύλλιες παραθύρου,καί είμαι ευχαριστημένος

Καλώς τον φίλο.
Τι χρήματα σκέφτεσαι να διαθέσεις?

Ενα ακομη καλο εργαλειο ειναι το ΜΕΤΑΒΟ KGS 254 M στα φαλτσοπριονα!
https://www.youtube.com/watch?v=WmL4FyObCq4
1276434_BB_00_FB.EPS_1000.jpg

Με 1800 βατ ισυος και 254 δισκο που του δινει το εκπληκτικο νουμερο των 90 χιλιοστων σε βαθος κοπης!!!

Maximum cutting width 90°/45°: 305 mm/205 mm
Maximum cutting depth at 90°/45°: 90 mm/47 mm

Και σε καλυτερη τιμη απο το Bosch...

Αντάξιο και αυτό του Bosch Κυριάκο και με περισσότερες δυνατότητες απ ότι βλέπω...
Ωστόσο χάνει σε κάποια σημεία, όπως το σύστημα διαχείρισης σκόνης, η τοποθέτηση του Laser κ.α.

Πάλι όμως αξίζει. Δύσκολη επιλογή είναι η αλήθεια.
Πόσο το βρήκες?

255 συν μεταφορικά Νίκο.
Μου αρέσει πολύ το σύστημα που πανέξυπνα έχουν βάλει να σταματάει το κομμάτι στο επιλεγμένο μήκος κοπής!!!
Ένα απλό αυτακι σηκώνεται και κάνει όλη την δουλειά!
Κατά τα λοιπά είδα όλες τις ευκολίες της Bosch.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Καλημέρα. Ανάμεσα στα δύο, (Bosch ή Metabo) εγώ πάντως θα προτιμούσα το Metabo, λόγο χρημάτων, χαλαρά.

Προσωπικά έχω αυτό πού συνδιάζει καί παλμικό καί έκκεντρο,καί παίρνει εξαρτημα γιά γρύλλιες παραθύρου,καί είμαι ευχαριστημένος

Ευχαριστώ για την απαντησή σου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλώς τον φίλο.
Τι χρήματα σκέφτεσαι να διαθέσεις?

Καλημέρα,max 70

Δεν ξέρω γιατι ακριβώς αλλα νομιζω το Metabo το ερωτευτηκα ...
+1 και γω αν επαιρνα κατι καλυτερο!

δεν θέλω να πάρω θέση , αλλά έχετε υπόψη σας ότι το Bosch 8s έχει την καλύτερη απορρόφηση σκόνης απόλα τα μοδέλα . Κατά τα λοιπά το 254 της Metabo είναι πολύ καλό (σε αντίθεση με το 216 ) . Λάβετε επίσης πάντα υπόψη σας το βάρος και τον χώρο που πιάνουν τα συγκεκριμένα εργαλεία , δεν είναι και ό,τι πιο ελαφρύ .

Φιλε μου Συριανε με δελεαζει πολυ το 254 δισκο!

Και στο λέω εγώ που να φανταστείς έχω Bosch φαλτσοπρίονο, και συγκεκριμένα το Bosch DSM 10 SD.....:drummer:

255 συν μεταφορικά Νίκο.
Μου αρέσει πολύ το σύστημα που πανέξυπνα έχουν βάλει να σταματάει το κομμάτι στο επιλεγμένο μήκος κοπής!!!
Ένα απλό αυτακι σηκώνεται και κάνει όλη την δουλειά!
Κατά τα λοιπά είδα όλες τις ευκολίες της Bosch.

στην Ελλάδα ξεκινά από τα 420 ευρώ άρα δεν συγκρίνεται με το 10άρη το bosch. Έτσι δεν είναι;

Εντάξει μακάρι να μπορούσα να ανέβω στο δεκαρι και εγώ....
Πάντως με τα μεταφορικά έρχεται στα 320.
Παρόλο που τα πάω πολύ τα ΜΕΤΑΒΟ να σου πω την αλήθεια πιο πολύ το Bosch με τραβάει.