IOANNISTSA
AVClub Addicted Member
- 10 July 2012
- 2,147
Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα
Εάν δεν εμπιστεύεσαι το τι λένε οι Κατασκευαστές τότε ποιους εμπιστεύεσαι ?
Η μπογιά φεύγει με το τρύπημα και τι πρόβλημα δημιουργεί αυτό στο τρύπημα ?
Εγώ τα έχω χρησιμοποίηση μέχρι στιγμής σε ξύλο, τοίχο-τούβλο, αλουμίνιο και μπετό και δεν εντόπισα κάποιο πρόβλημα. Στο μπετό μάλιστα που βρήκε σε οπλισμό δεν χάλασαν οι κοπτικές ακμές παρότι δεν το κατάλαβα αμέσως.
Η κατασκευαστής αναφέρει ότι είναι κατάλληλα για όλα τα υλικά στις εσωτερικές κατασκευές όπως μπετόν, τοιχοποιία, τούβλα, ετερνίτη, υλικά ελαφρών κατασκευών, υλικά πολλών στρώσεων, κεραμικά και πλακίδια, ξύλο, συνθετικά υλικά, μεταλλικά ελάσματα, αλουμίνιο.
Από την άλλη, ο κάθε κατασκευαστής μπορεί να λέει ότι θέλει. Αν δεις το τρυπάνι, είναι διαμαντοτρύπανο με μπλε μπογιά. (Η οποία φεύγει κιόλας στο τρύπημα).
Οπότε το τι τρυπάει, είναι ανάλογο του ότι είναι διαμαντοτρύπανο...
Εάν δεν εμπιστεύεσαι το τι λένε οι Κατασκευαστές τότε ποιους εμπιστεύεσαι ?
Η μπογιά φεύγει με το τρύπημα και τι πρόβλημα δημιουργεί αυτό στο τρύπημα ?
Εγώ τα έχω χρησιμοποίηση μέχρι στιγμής σε ξύλο, τοίχο-τούβλο, αλουμίνιο και μπετό και δεν εντόπισα κάποιο πρόβλημα. Στο μπετό μάλιστα που βρήκε σε οπλισμό δεν χάλασαν οι κοπτικές ακμές παρότι δεν το κατάλαβα αμέσως.
Η κατασκευαστής αναφέρει ότι είναι κατάλληλα για όλα τα υλικά στις εσωτερικές κατασκευές όπως μπετόν, τοιχοποιία, τούβλα, ετερνίτη, υλικά ελαφρών κατασκευών, υλικά πολλών στρώσεων, κεραμικά και πλακίδια, ξύλο, συνθετικά υλικά, μεταλλικά ελάσματα, αλουμίνιο.