Ειχα ενα κρουστικο δραπανο skil καμμια 20 αρια χρονια με τσοκ με κλειδι,ειχε δουλευτει αρκετα και παρεδωσε το πνευμα και αγορασα ενα καινουργιο παλι skil γιατι ειχα μεινη πολυ ευχαριστημενος,ολα τα νεα δραπανα τωρα πλεον εχουν αυτοματο τσοκ ,κομπλαρω ενα τρυπανι και δοκιμαζω να τρυπησω ενα ξυλο ,ισως καπου εκανα μ@κ@κια και εκοψα τις στροφες στο ανεβασμα του τρυπανιου και βγηκε απο το τσοκ το τρυπανι και εμεινε μεσα στο ξυλο,και αναγκαστηκα και το εβγαλα με την σκυλα -γκριπ το τρυπανι που ειχε σφηνωσει στο ξυλο,πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο,στα τσοκ με κλειδι ποτε δεν ειχε βγει το τρυπανι απο το τσοκ,το ξαναδοκιμασα με φουλ στροφες μεσα εξω το τρυπανι στο ξυλο και ολα καλα,τελικα θελει φουλ στροφες μου φαινεται για να μην βγαινει το τρυπανι απο το τσοκ.
Αλλα βρε παιδια για πειτε μου αυτα τα αυτοματα τσοκ εχουν τετοιες περιπτωσεις ; σκεφτομαι αν ανοιξω καμμια τρυπα σε τοιχο θα μου μεινη το τρυπανι μεσα ; και να πειτε οτι δεν το ειχα σφιξει ,με ολη μου την δυναμη το εσφιξα το τσοκ.
Μου φαινεται τα αυτοματα τσοκ ειναι ΓΤΠ και κακως που καταργησανε τα τσοκ με κλειδι,η εκτος αν θελει τεχνη με φουλ στροφες παντα,η κατι αλλο που δεν ξερω