Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Χμμμμμμ, δεν νομίζω, δεν έχω τουλάχιστον κάτι εγώ υπόψη μου θα πω πιο σωστά. αλλά για να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη (....τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω), βγάζεις αυτές και μετά βάζει ασφάλειες τύπου Ω. :2thumb22sup:

Ναι. Αλλα ποια?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με νέου τύπου μπαταρίες όμως...

Αναγκαστικά, αν ήταν έτσι θα φορτίζαμε όλες τις μπαταρίες (παλιές/καινούριες) ακουμπώντας τις πάνω σε μια επαγωγική βάση φόρτισης!

Βολικό θα ήταν, δε λέω...

Ναι. Αλλα ποια?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με νέου τύπου μπαταρίες όμως...

Γιατί μπορούσαν να το κάνουν με τις υπάρχουσες αλλά προτίμησαν με καινούργιες ...

Να σου πω, ακόμα και σε κασετίνα όπως αυτή που έβαλες στο link πιστεύω ότι είναι λογική η τιμή μ αυτά που έχει μέσα.
Αλλά όπως προ-είπα βρήκα τις μύτες χύμα 70mm που έψαχνα γύρω στα 2,5 ευρώ η μία, πολύ φθηνές για μένα.Επίσης τα παιδιά εκεί παρατήρησα ότι στα μπλουζάκια που φορούσαν είχαν την στάμπα της KS, βέβαια μπορεί να μην σημαίνει τίποτα αυτό. Σε λίγες μέρες που θα ξαναπάω θα τσεκάρω τιμή στην κασετίνα που έδειξες και θα ξαναεπανέλθω.

Είναι ο αντιπρόσωπος της KSTools ο Καραϊσκος γι' αυτό τους είδες να φοράνε τα μπλουζάκια. Εχω κάποια σετ με κασσετίνα πολλά χρόνια, και διάφορα ειδικά εργαλεία, και είναι πολύ ποιοτικά όποτε αν σου κάνει η τιμή τους προχώρα άφοβα. Το συγκεκριμένο σετ που είδες της KSTools έχει 170 ευρώ, 169 για την ακρίβεια...Σαν εταιρεία η KSTools ειδικεύεται περισσότερο σε εργαλεία auto-moto και πολλές ομάδες μηχανοκίνητου αθλητισμού την εμπιστεύονται.

Είναι ο αντιπρόσωπος της KSTools ο Καραϊσκος γι' αυτό τους είδες να φοράνε τα μπλουζάκια. Εχω κάποια σετ με κασσετίνα πολλά χρόνια, και διάφορα ειδικά εργαλεία, και είναι πολύ ποιοτικά όποτε αν σου κάνει η τιμή τους προχώρα άφοβα. Το συγκεκριμένο σετ που είδες της KSTools έχει 170 ευρώ, 169 για την ακρίβεια...Σαν εταιρεία η KSTools ειδικεύεται περισσότερο σε εργαλεία auto-moto και πολλές ομάδες μηχανοκίνητου αθλητισμού την εμπιστεύονται.

Κατατοπιστικός, ευχαριστώ αγαπητέ, ήδη έχω παραγγείλει κάτι καρυδάκια και μύτες που μου λείπουν απ τη συλλογή

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Γιατί μπορούσαν να το κάνουν με τις υπάρχουσες αλλά προτίμησαν με καινούργιες ...

Το κοκκινάκι από κάτω με προϊδεάζει για Coolpack.

Αντε να βγαλουν τις καινουργιες να ριξουν τις τιμες (κιαλλο) στις παλιες να παρουμε μερικες!

Αντε να βγαλουν τις καινουργιες να ριξουν τις τιμες (κιαλλο) στις παλιες να παρουμε μερικες!
Δεν το κόβω να πέφτουν άλλο.
Είναι ήδη τζάμπα!

Μακρυά bit που βρίσκουμε; Γύρω στους 10-15 ποντους κατά προτίμηση torx! Μεμονωμένα η σε συλλογή! Δεν βρήκα κάτι στο νετ!

Ασχετο .... Διαβασα πιο πανω για μπλουζάκια και θυμήθηκα αυτο ... Το μεσημερι πηγα πρακτικέρ για κατι ψιλοπράγματακια .... Εχουν βγαλει και πουλάνε τα πουκάμισα τα μπλε ριγέ που φορούσε το προσωπικό παλια .... Φοβερο ?? δλδ θα φοράω την στάμπα να τους κανω διαφήμιση και θα το πληρώσω κιόλας 15 .... Δεν παμε καλα

Μακρυά bit που βρίσκουμε; Γύρω στους 10-15 ποντους κατά προτίμηση torx! Μεμονωμένα η σε συλλογή! Δεν βρήκα κάτι στο νετ!

Εχω αυτό το σετάκι της Wolfcraft https://www.toolstore.gr/wolfcraft-1386000-mytes-p-6617.html?osCsid=69a74137a5478cbf69b0b80b2dfe09e1#.VtnaAOYw51s και με έχει βολέψει αφάνταστα, ειδικά σε ηλεκτρικές συσκεύες, πολύ ποιοτικό για τα λεφτά του. Φυσικά μπαίνουν και σε δραπανοκατσάβιδο και σε βιδολόγο. Μεμονομένα κάνε ένα ψάξιμο για "κατσαβιδόλαμες" και όλο και κάτι θα σου βγάλει.

host image online

Υπαρχει πενσα που βγαζει αυτες τις ασφαλειες ευκολα, χωρις να τις ψαχνουμε στο πατωμα?

Εκτος απο το κλασικο "psilo katsavidaki" κοιτα εδω

https://www.google.gr/search?q=E-ring+pliers&biw=1024&bih=639&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjc762N1ajLAhWiCpoKHZbFAcwQsAQIIA#tbm=isch&q=E-ring+e-clip+pliers