Dexter/Tactix έχουν αρκετά κοινά εργαλεία (φασόν).
Λέγε τι θέλεις και θα στα στείλω εγώ ρε φίλε από το leroy.
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...alies/plagiokoptis-dexter-mihanikos-61482771/
Αυτα δηλαδη?
Απο τα tactix ειναι καλυτερα?
Ρε μη με κανετε να κατεβω Σαλλονικη στο μερλου λερλιν. Θελει και ενα κουρτινοξυλο η κυρα.
Πάρε από εδώ κουρτινόξυλο ρε..
Θα κατέβεις στην Θεσσαλονίκη για ένα κουρτινόξυλο και μία πένσα?
Γεια σας φίλοι μου..
Είμαι ανάμεσα στο Bosch PLR 50 C vs Bosch GLM 50 C (Ψηφιακοί Μετρητές Αποστάσεων με Λέιζερ)
Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και τιμή.. Το plr το βρίσκω 75Ευρώ κομπλέ με μεταφορικά(μισή τιμή απο το scroutz!) - Eνώ το GLM 90ευρώ
Και είμαι λίγο πιο κοντά στο PLR λόγω χρημάτων και Touchscreen..
Τι λέτε εσείς?
Bρες κατι που να μοιαζει με την πρωτη - Τ308Β- παρακατω. Ειναι η καλυτερη για καθαρες κοπες που εχω δοκιμασει. Με πολλα δοντακια να ειναι, τελος παντων.
![]()
Καλησπέρα στην παρέα,
πρέπει να αγοράσω λάμες ξύλου για τη σέγα (parkside) αλλά ψάχνωντας είδα ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι δοντιών (κυματοειδής, "τσαπραζωμένη" (!?!?), φρεζαριστή, ανοιχτής γωνίας, μυτερής οδόντωσης, τροχισμένης οδόντωσης, κλπ) και από διαφορετικά υλικά (HCM και BIM). Με ενδιαφέρει βασικά να κάνει καθαρές κοπές (και όχι κατ' ανάγκη γρήγορες). Το έχει μήπως ψάξει κανείς το θέμα να μας δώσει τα φώτα του?
Από τη φωτό που ανάβασε ο Χιώτης και με ένα γρήγορο ψάξιμο ο μόνος που είδα ότι έχει την πρώτη της Bosch είναι ο Χρήστου στο Ίλιον, ενδιαφέρει και εμένα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.