Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Αν δεν τα χάνεις και δεν έχεις φόβο να στα κλέψουν knipex θα σου κρατήσουν για μια ζωή . Εκτός αν μιλάμε για κάτι που χρησιμοποιείς εξαιρετικά σπάνια.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Dexter/Tactix έχουν αρκετά κοινά εργαλεία (φασόν).

Νομιζω αυτο παρατηρησα στα μικρα κοφτακια που αναφερομαι. Μου φαινονται ολοιδια!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λέγε τι θέλεις και θα στα στείλω εγώ ρε φίλε από το leroy.

Ευχαριστω Κυριακο, θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν τα επιλεξω. Αν ειναι tactic, δεν χρειαζεται να μπλςξουμε.

https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...alies/plagiokoptis-dexter-mihanikos-61482771/
Αυτα δηλαδη?
Απο τα tactix ειναι καλυτερα?

Αν πετύχεις και F F group, που φέρνει ο Φουρναράκης, (...είναι αυτός που εισάγει και τα Bennman), ρίξε τους μια ματιά. Περιεργά σου τα να δεις αν σου κάνουν ποιοτικά, και αναλόγως πράττεις. Εγώ τα έχω προτιμήσει λόγο του ότι είναι σχετικά οικονομικά (.... 3 ευρώ το καθένα). Μετά κοιτάς σε αυτά για ποιότητα και σχετική οικονομία: https://www.toolstore.gr/mytotsimpido-anokseidwto-atsali-p-6292.html#.VvDi9dKLS70. Έχε υπόψη σου και τα εργαλειάκια της κινέζικης CT brand.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ρε μη με κανετε να κατεβω Σαλλονικη στο μερλου λερλιν. Θελει και ενα κουρτινοξυλο η κυρα.

Πάρε από εδώ κουρτινόξυλο ρε..
Θα κατέβεις στην Θεσσαλονίκη για ένα κουρτινόξυλο και μία πένσα?

Αν έχεις δωρεάν μεταφορικό μέσο οκ. Αλλιώς και ένα τοπικό κωλοκατάστημα μπορεί να κάνει τη δουλειά με 5-6 ευρώ έξτρα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Πάρε από εδώ κουρτινόξυλο ρε..
Θα κατέβεις στην Θεσσαλονίκη για ένα κουρτινόξυλο και μία πένσα?

Οχι ρε, θα παρω και ενα δυο σφικτηρες.

3-bionic-wrenches.png

http://loggerheadtools.com/index.php?main_page=products&id=2

Γεια σας φίλοι μου..
Είμαι ανάμεσα στο Bosch PLR 50 C vs Bosch GLM 50 C (Ψηφιακοί Μετρητές Αποστάσεων με Λέιζερ)
Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και τιμή.. Το plr το βρίσκω 75Ευρώ κομπλέ με μεταφορικά(μισή τιμή απο το scroutz!) - Eνώ το GLM 90ευρώ
Και είμαι λίγο πιο κοντά στο PLR λόγω χρημάτων και Touchscreen..
Τι λέτε εσείς?

Last edited:
Γεια σας φίλοι μου..
Είμαι ανάμεσα στο Bosch PLR 50 C vs Bosch GLM 50 C (Ψηφιακοί Μετρητές Αποστάσεων με Λέιζερ)
Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και τιμή.. Το plr το βρίσκω 75Ευρώ κομπλέ με μεταφορικά(μισή τιμή απο το scroutz!) - Eνώ το GLM 90ευρώ
Και είμαι λίγο πιο κοντά στο PLR λόγω χρημάτων και Touchscreen..
Τι λέτε εσείς?

Mια χαρα ειναι το νεο PLR50 C με digital αλφαδακι, γωνιομετρο και touch screen. Eχω το παλιο μοντελο και ειμαι υπερ ευχαριστημενος. Το εχω μαζι μου και εδω που ειμαι.
Το μπλε, ειναι μια κλαση ανωτερο, ελαφρυτερο, αδιαβροχο, με tilt screen και 2-3 αλλα χαρακτηριστικα παραπανω απο το πρασινο, για..professionals :))

Για βαλε λινκ απο τις τιμες, μου φαινονται εντυπωσιακα χαμηλες!!

Καλησπέρα στην παρέα,
πρέπει να αγοράσω λάμες ξύλου για τη σέγα (parkside) αλλά ψάχνωντας είδα ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι δοντιών (κυματοειδής, "τσαπραζωμένη" (!?!?), φρεζαριστή, ανοιχτής γωνίας, μυτερής οδόντωσης, τροχισμένης οδόντωσης, κλπ) και από διαφορετικά υλικά (HCM και BIM). Με ενδιαφέρει βασικά να κάνει καθαρές κοπές (και όχι κατ' ανάγκη γρήγορες). Το έχει μήπως ψάξει κανείς το θέμα να μας δώσει τα φώτα του?

Bρες κατι που να μοιαζει με την πρωτη - Τ308Β- παρακατω. Ειναι η καλυτερη για καθαρες κοπες που εχω δοκιμασει. Με πολλα δοντακια να ειναι, τελος παντων.

Bosch-T308B-and-T234X-Wood-Jigsaw-Blades.jpg

Καλησπέρα στην παρέα,
πρέπει να αγοράσω λάμες ξύλου για τη σέγα (parkside) αλλά ψάχνωντας είδα ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι δοντιών (κυματοειδής, "τσαπραζωμένη" (!?!?), φρεζαριστή, ανοιχτής γωνίας, μυτερής οδόντωσης, τροχισμένης οδόντωσης, κλπ) και από διαφορετικά υλικά (HCM και BIM). Με ενδιαφέρει βασικά να κάνει καθαρές κοπές (και όχι κατ' ανάγκη γρήγορες). Το έχει μήπως ψάξει κανείς το θέμα να μας δώσει τα φώτα του?

Από τη φωτό που ανάβασε ο Χιώτης και με ένα γρήγορο ψάξιμο ο μόνος που είδα ότι έχει την πρώτη της Bosch είναι ο Χρήστου στο Ίλιον, ενδιαφέρει και εμένα.

Από τη φωτό που ανάβασε ο Χιώτης και με ένα γρήγορο ψάξιμο ο μόνος που είδα ότι έχει την πρώτη της Bosch είναι ο Χρήστου στο Ίλιον, ενδιαφέρει και εμένα.

99.999% πρέπει να έχει και ο ντέτσικας