Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σε αυτά τα μετρα δεν χρειαζεσαι αυτοπροωθηση,μεχρι και με ηλεκτρικη κανεις δουλεια.

Απ τις δυο που εβαλες,εγω θα διαλεγα αυτή με την καλυτερη αντιπροσωπεια...

Ποιο χλοοταπητα εβαλες?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν κραταει υγρασια όταν κόβεται χαμηλα.

Καλησπέρα, ο Χλοοτάπητας είναι της Hellas Sod

Με τα πορτοκαλί είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχω χορτοκοπτηκό, φρέζα και αλυσοπρίονο. Για το γκαζόν όμως δε ξέρω τι είναι καλύτερο. Πάντως από Service και Support σίγουρα Husqvarna..

Σε αυτά τα μετρα δεν χρειαζεσαι αυτοπροωθηση,μεχρι και με ηλεκτρικη κανεις δουλεια.

Απ τις δυο που εβαλες,εγω θα διαλεγα αυτή με την καλυτερη αντιπροσωπεια...

Ποιο χλοοταπητα εβαλες?

Δεν κραταει υγρασια όταν κόβεται χαμηλα.

Πάνο δεν είναι καλό για την υγεία του χλοοτάπητα να κόβεται χαμηλά. Μία δύο τρείς, στο τέλος θα ξεραθεί.

Πάνο δεν είναι καλό για την υγεία του χλοοτάπητα να κόβεται χαμηλά. Μία δύο τρείς, στο τέλος θα ξεραθεί.

+1
Μόνο τόν χειμώνα μπορούμε νά τό κόψουμε χαμηλά.
Προχωρημένη άνοιξη καλοκαίρι καί νωρίς τό φθινοπωρο δέν πρέπει νά κόβεται χαμηλά γιατί ανάβει τό γκαζόν μέ τήν ζέστη και επίσης αυτό που απαγορεύεται διά ροπάλου είναι στίς ζεστές μέρες νά τό έχουμε αφήσει νά γίνει 30 cm ύψος ίσως και ψηλότερο λόγο βαρεμάρας γιά κούρεμα,και μετα νά τό κόψουμε στήν χαμηλότερη σκάλα τής χλοοκοπτικής μηχανής,εκεί μετά θά γίνει ..... καί γιά νά ξαναστρώσει οπτικά θά χρειαστεί 1 μήνα σχεδόν.

Γιά χλοοκοπτική μηχανή έχεις δίκιο ο Πάνος δέν είναι δά καί τεράστια έκταση γιά αυτοκινούμενη,καί μέ ηλεκτρική κάνεις δουλειά,αλλά άν θέλεις τήν ευκολία σου ,καί δέν σέ νοιάζει τό οικονομικό πράττεις ανάλογα
Κοίτα καί τίς ALΚO χλοοκοπτικές μηχανές ,γενικά βγάζουν αξιόπιστα εργαλεία κήπου

Καλησπέρα και πάλι στη παρέα.
Υπάρχει το MC 200 από τη σειρά, ολοκαίνουριο στο κουτί του, αχρησιμοποίητο.
Επειδή είναι πολλά τα nm και δεν εξυπηρετεί στη δουλειά μου, θα ήθελα να το ανταλλάξω χωρίς καμία άλλη υποχρέωση με το αμέσως μικρότερο της σειράς, το MC 100.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται μου λέει.
Ευχαριστώ.

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    56.3 KB · Views: 425
  • image.jpeg
    image.jpeg
    56.2 KB · Views: 425
Μαστόρια, θέλω να πάρω αυτή, γιά χρήση (ΜΟΝΟ) με το triton (spindle sander) που αγόρασα πρόσφατα. Τι λέτε, θα κάνει δουλειά (δεδομένου ότι είναι κυκλωνική), ή θα μπουκώνει?.

http://www.e-shop.gr/ilektriki-skoypa-1000w-bomann-bs-9012-bagless-p-HAP.435407

Μιχάλη αυτές οι σκούπες είναι ακατάλληλες για τέτοια χρήση.
Προτίμησε μία σκούπα πολλαπλών χρήσεων με λίγα χρήματα παραπάνω.
Ενδεικτικά μπορώ να σου στείλω μία Karcher WD2 (και έξτρα σακούλες σε καλύτερη τιμή αν θες) στα 55 ευρώ με τα μεταφορικά στον χώρο σου.
Στείλε μου pm αν θες.

Νίκο, ποιά ακριβώς είναι?....η WD2.250?

Μιχάλη αυτή είναι.

Σου πρότεινα αυτή βάση των χρημάτων που θες να δώσεις. Υπάρχου και καλύτερες αλλά συνάμα ακριβότερες λύσεις.
Αυτή θα σε καλύψει για την χρήση που θες αλλά και για άλλες χρήσεις.

Ω ρε νικολα μολις χθες παραγγειλα την wd2 απο πατρα με 57 ευρω +6 μεταφορικα.

Βεβαια την θελω για οικιακη χρηση και οχι για το εργαστηριο.

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.

Σ'ευχαριστω πολυ.... λοιπον προσπαθησα κ παλιοτερα να ασχοληθω με την ξυλοκατασκευη αλλα δεν ειχα τα εργαλεια. εδω κ 3-4 μηνες κατεληξα στο να αγορασω το συγκεκριμενο τραπεζι γιατι αδυνατω να κατασκευασω εγω ενα, http://www.amazon.de/gp/product/B005VB1CDC/ref=s9_simh_gw_g60_i1_r?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=1M5KHHFS2SKAWKTZPH7W&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=862808927&pf_rd_i=desktop. το προβλημα μου ειναι πως δεν ξερω σε τι δισκοπριονο χειρος κ ρουτερ-φρεζα να καταληξω, ερασιτεχνικο παντα, γιατι δεν εχω τις γνωσεις. εχετε κατι να μου προτεινετε? Ευχαριστω

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ω ρε νικολα μολις χθες παραγγειλα την wd2 απο πατρα με 57 ευρω +6 μεταφορικα.

Βεβαια την θελω για οικιακη χρηση και οχι για το εργαστηριο.

Χαχα, ακύρωσε την και πάρε από τον φίλο μου!!!

Έχω σχετικό θέμα με ειδικές τιμές σε Karcher και Husqvarna, ψάξτο λίγο! :)

Το ξεχασα εντελως το θεμα .τωρα δεν μου παει να την ακυρωσω αλλα πλεον θα το εχω υπ οψιν !!