Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Η πρώτη κατασκευή με χρήση του Triton spindle sander!

Αψογο,αλφαδι τό ημικύκλιο,νά υποθέσω ότι τό έκοψες μέ σέγα καί μετά τό ρετουσάρισες μέ τό Triton spindle sander
Αν δέν βαριέσε Μιχάλη κάνε μας ένα review όταν έχεις χρόνο,γιά τό Triton spindle sander

Λοιπόν, που λέτε κοπέλια (που λέει κι ο φίλος μου ο Χαρούλης), αυτό είναι ξεπατήκωμα, ήττοι κόπια, από τούτο εδώ!
Και ως τέτοιο θα χρησιμοποιηθεί (θέλει τα τρυπήματα ακόμα).
Ναι, οι κύκλοι φτιάχτηκαν με διαβήτη λαμβάνοντας υπόψιν, κάθε φορά, τη διαφορά που ήθελα να προκύψει, γιά να γίνουν τα "σκαλοπάτια", και μετά κόπηκε με σέγα και φινιρίστηκε με το spindle sander. Θα γράψω μερικά πράγματα κάποια στιγμή γιά το tritonάκι.

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    157.2 KB · Views: 269
Last edited:
Λοιπόν, που λέτε κοπέλια (που λέει κι ο φίλος μου ο Χαρούλης), αυτό είναι ξεπατήκωμα, ήττοι κόπια, από τούτο εδώ!
Και ως τέτοιο θα χρησιμοποιηθεί (θέλει τα τρυπήματα ακόμα).
Ναι, οι κύκλοι φτιάχτηκαν με διαβήτη λαμβάνοντας υπόψιν, κάθε φορά, τη διαφορά που ήθελα να προκύψει, γιά να γίνουν τα "σκαλοπάτια", και μετά κόπηκε με σέγα και φινιρίστηκε με το spindle sander. Θα γράψω μερικά πράγματα κάποια στιγμή γιά το tritonάκι.

Φοβερή καί πρωτότυπη διαμόρφωση αναλώσιμων,καλή αποπεράτωση εύχομαι

Μπραβο Μike. Bλεπω οτι εχεις κανει πιο πλατιες τις σειρες οποτε σε παιρνει ανετα να βαλεις διπλη σειρα απο κοινα bits με στελεχος ~3μμ.

τι γινεται ρε παιδια....καποτε βαζαμε στο ραφι τα εργαλεια και τα καμαρωναμε....τωρα αρχισατε να βαζετε τα εργαλεια να σας καμαρωνουν?:singer:

Για να ξερετε τι εργαλεια βγαζει η Proxxon :))

Καστανια που βιδωνει/ξεβιδωνει στριβοντας το χερουλι! Για στενα σημεια και οχι μονο. Χρησιμοποιειται και σαν κανονικη καστανια. Βγαινει και στους 3 τυπους (1/4,3/8,1/2)
http://www.proxxon.com/en/industrial/23082.php?list

814157_LB_01_FB.EPS.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

αντε με το καλο να παραλαβεις μιχαλη!!!!

χεχε, αυτη τη φορα οχι. Aπλα δεν ηξερα οτι βγαζει και η Proxxon, για αυτο εκανα την αναρτηση. Εχω μια παρομοια 1/4" της stanley :))

Τωρα που το λες, εχεις ενα δικιο Βασιλη.
Ενω καστανιες γενικα εχω μπολικες (ο πατριωτης μου πρεπει να εχει περισσοτερες:), καστανιες με στριφτο χερουλι εχω μονο μια, και αυτη μικρη, 1/4" :))

Επιβάλλεται να πάρεις τις άλλες 2 να συμπληρώσεις, μην σου πω και τις 3 για να έχεις όλη την σειρά.
Αμαρτία ρε παιδί μου!

Aμαρτια ειναι να μην εχει καποιος αυτο το ωραιο και πληρεστατο σετακι

PRO23286.png

Το έχει ο ξάδερφος μου στην λίγο παλαιότερη έκδοση του (καμιά 20ετία στάνταρ).
Αν και τα έχει ψιλοζορίσει ακόμα σαν καινούρια είναι!