Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σαραντη γράφε κάτω από την παράθεση αν θέλεις για να είναι πιο ευκολοδιαβαστο!
Απλά respect για την υλοποίηση σου κε τις κουρτίνες!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!
Σημείωση: σ' ευχαριστώ και για την υπόδειξη! Δεν είχα καταλάβει ότι είναι δυσανάγνωστα!

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Μπροστά κάτω (ίσα που φαίνεται στη φωτό) έχω βάλει ρυθμιζόμενα (καθ ύψος) λαστιχένια ποδαράκια (από KentroVidas) τα οποία ρυθμίζονται ανάλογα με την κλίση του εδάφους και σταθεροποιούνται για να μένει τελείως ακίνητη.
Επίσης τη βάση την έκανα φαρδύτερη για να έχει καλύτερη στήριξη. Από την άλλη πλευρά έχει χερούλι για τη μεταφορά και θήκη για το καλώδιο της.

Kαι 2 φωτό με το χερούλι και τη θήκη για το καλώδιο:
Metabo Base 01.jpg
Metabo Base 02.jpg

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!

Σαραντη πολυ καλο!
Και μου αρεσει που εχεις χρησιμοποιησει ξυλο για τα παντα!

Σ' ευχαριστώ πολύ!
Έχω κόλλημα με το ξύλο και τρελό σκάλωμα (εώς ψυχαναγκασμό) με την οργάνωση και την ομοιομορφία...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Kαι 2 φωτό με το χερούλι και τη θήκη για το καλώδιο:
View attachment 132259
View attachment 132260
ειναι σταθερη η βαση σου, θελω να πω λογω ισως υψηλου κεντρου βαρους μηπως εχεις κουνηματα.
επισης βλεπω το μοτορι της κορδελας και παθαινω κατι συγκρινοντας το με της proxxon που εχω εγω.

ΥΣ. εκει πισω στο ινοχ τι κρυβεται?:ADFADF1:

Σαράντη πολύ ωραία η βάση, με λεπτομέρειες χρηστικές και ταυτόχρονα όμορφες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

ειναι σταθερη η βαση σου, θελω να πω λογω ισως υψηλου κεντρου βαρους μηπως εχεις κουνηματα.
επισης βλεπω το μοτορι της κορδελας και παθαινω κατι συγκρινοντας το με της proxxon που εχω εγω.

Δεν έχει καθόλου κουνήματα γιατί έχω κάνει τη βάση πιο φαρδιά γι' αυτό το λόγο. Επίσης τα ρυθμιζόμενα ποδαράκια είναι ειδικά αντικραδασμικά για να μην "παίζει" κατά τη λειτουργία.
Όταν λές παθαίνεις κάτι με το μοτέρ τι εννοείς?

Πίσω στο inox έχω το λάδι (βρώσιμο). Κάτω από την κάνουλα έχω κάνει μία πολύ απλή πατέντα στην οποία συγκεντρώνεται ότι λάδι μπορεί να στάξει από την κάνουλα το οποίο μαζεύω και χρησιμοποιώ (αφού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βρώση) για να φτιάξω προσανάματα για το τζάκι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σαραντη είσαι Μάστορας!

Sent from my C6833 using Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σαράντη πολύ ωραία η βάση, με λεπτομέρειες χρηστικές και ταυτόχρονα όμορφες.

Ευχαριστώ πολύ!

ναι καλά κάνε όνειρα, λαδάκι του Θεού έχει χαχαχαχα
μη με παρεξηγείς που απαντάω εγώ έτσι ;

ναι καλά κάνε όνειρα, λαδάκι του Θεού έχει χαχαχαχα
μη με παρεξηγείς που απαντάω εγώ έτσι ;

χαχαχαχαχα κανένα πρόβλημα, μην αγχώνεσαι!
Άλλωστε μία παρέα είμαστε εδω!!!

Υπαρχει κατι παρομοιο οικονομικοτερο; Το εχω δει σε πολλα video οργανοποιων και νομιζα οτι ηταν αερος... Πανακριβο. Θελω ενα κυριως για λειανση και οχι τοσο για αφαιρεση υλικου. Στα ξυλα παχους 3-4 χιλιοστων δεν θελεις σε καθε περασμα να φευγει και 1 χιλιοστο....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Στο 41:56 που το χρησιμοποιει ο Greenfield για αφαιρεση λουστρου.

http://www.axminster.co.uk/mirka-ceros-550cv-random-orbit-sander-953290

Last edited: