Σαραντη γράφε κάτω από την παράθεση αν θέλεις για να είναι πιο ευκολοδιαβαστο!
Απλά respect για την υλοποίηση σου κε τις κουρτίνες!!!!
Παιδιά ερώτηση, αν ξέρει κανείς. Το L-Box που συνοδεύει το GWS 10,8V από το Ντέτσικα ας πούμε, είναι το mini, ή το 102??
Σαραντη γράφε κάτω από την παράθεση αν θέλεις για να είναι πιο ευκολοδιαβαστο!
Μπροστά κάτω (ίσα που φαίνεται στη φωτό) έχω βάλει ρυθμιζόμενα (καθ ύψος) λαστιχένια ποδαράκια (από KentroVidas) τα οποία ρυθμίζονται ανάλογα με την κλίση του εδάφους και σταθεροποιούνται για να μένει τελείως ακίνητη.
Επίσης τη βάση την έκανα φαρδύτερη για να έχει καλύτερη στήριξη. Από την άλλη πλευρά έχει χερούλι για τη μεταφορά και θήκη για το καλώδιο της.

Σαραντη πολυ καλο!
Και μου αρεσει που εχεις χρησιμοποιησει ξυλο για τα παντα!
ειναι σταθερη η βαση σου, θελω να πω λογω ισως υψηλου κεντρου βαρους μηπως εχεις κουνηματα.
ειναι σταθερη η βαση σου, θελω να πω λογω ισως υψηλου κεντρου βαρους μηπως εχεις κουνηματα.
επισης βλεπω το μοτορι της κορδελας και παθαινω κατι συγκρινοντας το με της proxxon που εχω εγω.
ΥΣ. εκει πισω στο ινοχ τι κρυβεται?:ADFADF1:
Σαραντη είσαι Μάστορας!
Sent from my C6833 using Tapatalk
Σαράντη πολύ ωραία η βάση, με λεπτομέρειες χρηστικές και ταυτόχρονα όμορφες.
επισης βλεπω το μοτορι της κορδελας και παθαινω κατι συγκρινοντας το με της proxxon που εχω εγω.
ΥΣ. εκει πισω στο ινοχ τι κρυβεται?:ADFADF1:
ναι καλά κάνε όνειρα, λαδάκι του Θεού έχει χαχαχαχα
μη με παρεξηγείς που απαντάω εγώ έτσι ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.