Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Στα ίδια λεφτά θα επαιρνα την Axminster, χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι μεγάλη ευκολία η πάνω πλάνη.
Αν όμως δεν στέλνει Ελλάδα, ή το κόστος είναι ασύμφορο, η Dewalt είναι εξαιρετική επιλογή.

Κι ο ξεχονδριστήρας ισιώνει τα ξύλα, αρκεί να τον χειριστείς σωστά. Μάλιστα, μπορώ να σας πώ, οτι τα ισιώνει πιο σωστά απ´ ότι η πλάνη. Λίγο πιο αργά, αφού θέλει αρκετά περάσματα, αλλά σίγουρα πιο σωστά.

To axminster στέλνει Ελλάδα.

Το ξέρω οτι στέλνει, έχω ψωνίσει πολλά πράγματα απο κει. Για το βάρος έχω τα ερωτηματικά, μήπως αναβάσει πολύ το κόστος.

Δωσε 30 ευρω ακομα και παρε αυτη

http://www.axminster.co.uk/bosch-gst-90-be-jigsaw-501627
μπορει να την βρεις και φτηνοτερη.

Το σκεφτομουν προχτες να κανω την υπερβαση αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει για ερασιτεχνικη χρηση, οσο κι αν μου αρεσει να παιρνω "το καλο" κι ας μην το χρειαζομαι..
Παρολα αυτα ειμαι σε σκεψεις

Στην Axminster το έχω ξαναγράψει κ παλιότερα είναι πολύ συνεργάσιμοι κ απαντούν άμεσα.
Τους στέλνεις ένα mail κ την ίδια μέρα έχεις αναλυτικά την απάντηση τους.

Τηλεφωνικά επίσης σε καθοδηγούν με τον κατάλληλο συνεργάτη τους κ από κοινού βρίσκεται την βέλτιστη λύση.

Σίγουρα συμφέρει πολύ κ η ομαδική παραγγελία.

Το σκεφτομουν προχτες να κανω την υπερβαση αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει για ερασιτεχνικη χρηση, οσο κι αν μου αρεσει να παιρνω "το καλο" κι ας μην το χρειαζομαι..
Παρολα αυτα ειμαι σε σκεψεις

Εχεις κατι στο μυαλο σου να φτιαξεις? Η απλα λες τι μου λειπει, ας παρω μια σεγα. Εγω π.χ. αν δεν εχω στο αμεσο μελλον καποια σοβαρη χρηση, δεν αγοραζω το εργαλειο. Και γι'αυτο οπως εξηγησα πηρα το βαρυ GSB18 VE-EC για ολες τις δουλειες και δεν προκειτε να αγορασω τιποτα αλλο σε αυτον τον τομεα.
Καποια εργαλεια ομως ειναι ιδιαιτερα. Αν π.χ. σου δωσουν 1 επωνυμο κατσαβιδι των 150 και ενα ανωνυμο των 40 με καλυμενα τα πλαστικα, δυσκολα θα βρεις εντυπωσιακες διαφορες αν αρχισεις να βιδωνεις. Αν ομως ξεκινησεις μια σεγα "ερασιτεχνικη" και μια βαρυτερη θα δεις σε ελαχιστα δευτερα την διαφορα στο χερι σου. Το χερι του ερασιτεχνη και του επαγγελματια ειναι ιδια.
Αν ομως εσυ θα παρεις οπωσδηποοτε σεγα στα 100 ευρω, η αποψη μου ειναι οτι με 30 ακομα ανεβαινεις επιπεδο και σε βαρια χρηση αν σου τυχει θα ανταποκριθει αλλα και σε ελαφρια χρηση θα την αφησεις στα παιδια σου. Και δεν επιμενω σε bosch. Aν βρεις dewalt σε αυτα τα λεφτα παλι ειναι καλυτερη επιλογη απο πρασινη bosch.

Εχεις κατι στο μυαλο σου να φτιαξεις? Η απλα λες τι μου λειπει, ας παρω μια σεγα. Εγω π.χ. αν δεν εχω στο αμεσο μελλον καποια σοβαρη χρηση, δεν αγοραζω το εργαλειο. Και γι'αυτο οπως εξηγησα πηρα το βαρυ GSB18 VE-EC για ολες τις δουλειες και δεν προκειτε να αγορασω τιποτα αλλο σε αυτον τον τομεα.
Καποια εργαλεια ομως ειναι ιδιαιτερα. Αν π.χ. σου δωσουν 1 επωνυμο κατσαβιδι των 150 και ενα ανωνυμο των 40 με καλυμενα τα πλαστικα, δυσκολα θα βρεις εντυπωσιακες διαφορες αν αρχισεις να βιδωνεις. Αν ομως ξεκινησεις μια σεγα "ερασιτεχνικη" και μια βαρυτερη θα δεις σε ελαχιστα δευτερα την διαφορα στο χερι σου. Το χερι του ερασιτεχνη και του επαγγελματια ειναι ιδια.
Αν ομως εσυ θα παρεις οπωσδηποοτε σεγα στα 100 ευρω, η αποψη μου ειναι οτι με 30 ακομα ανεβαινεις επιπεδο και σε βαρια χρηση αν σου τυχει θα ανταποκριθει αλλα και σε ελαφρια χρηση θα την αφησεις στα παιδια σου. Και δεν επιμενω σε bosch. Aν βρεις dewalt σε αυτα τα λεφτα παλι ειναι καλυτερη επιλογη απο πρασινη bosch.
Συμφωνώ 100%.
Τα είπες όλα.
Για κάποια εργαλεία πρέπει να τα σκασεις γιατί αλλιώς δεν κάνεις δουλειά.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Και απο μπλε Bosch κατα περιπτωση.

Εγω με την αγορα σου διαφωνησα καθως πηρε ενα και μονο θηριο , με την καλη εννοια, αλλα με τα ιδια χρηματα θα μπορουσες να εχεις 2-3 και να κανεις την ζωη σου ευκολοτερη και να εχεις και παλι δυνατα εργαλεια.

Δειτε παρακατω ενα Quick clamp guide το οποιο με τα προσθετα αξεσουαρ που παιρνει λυνει τα χερια σε ιδιοκατασκευες παγκων.

http://www.axminster.co.uk/progrip-guide-clamp-ax31208

010019_inset1_xl.jpg

210016_inset1_xl.jpg

010022_inset1_xl.jpg

Γιαννη αν προχωρησεις σε αγορα απο axminster ρωτα τους ποσο θελουν παραπανω σε μεταφορικα να στειλουν και ενα τετοιο στα 120 mm

Σαν το πόντιο θα τη πατήσω πάλι που βλέπει μπροστά του τη μπανανόφλουδα και λέει "-Όχι ρεπούστη μου, πάλι θα πέσω σήμερα".
Μήπως, εκεί που ψάχνετε, έχει πάρει καθόλου το μάτι σας αυτά κα μαύρα κι άραχνα κάπου στην Ευρώπη;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιαννη αν προχωρησεις σε αγορα απο axminster ρωτα τους ποσο θελουν παραπανω σε μεταφορικα να στειλουν και ενα τετοιο στα 120 mm

Το 120 mm τι το θές, υπάρχει λόγος που αντί να πάρεις τα 90 mm δίνεις τα διπλά;
Σε τι πάγκο θα το χρησιμοποιήσεις;

Σαν το πόντιο θα τη πατήσω πάλι που βλέπει μπροστά του τη μπανανόφλουδα και λέει "-Όχι ρεπούστη μου, πάλι θα πέσω σήμερα".
Μήπως, εκεί που ψάχνετε, έχει πάρει καθόλου το μάτι σας αυτά κα μαύρα κι άραχνα κάπου στην Ευρώπη;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τωρα τι ειναι αυτα. Μικρα 18βολτα? αν βγαινουν τοσο μικρα και το κοστος ειναι λιγο παραπανω θα το σκεφτει καποιος να παρει 12βολτα.

Παιδια εχετε δικιο εννοειται.. Θα σκεφτω πολυ σοβαρα και θα πραξω αναλογως.. Η αληθεια ειναι οτι μπορω να κανω την υπερβαση χρηματικα να παρω την μπλε Bosch..

Τωρα τι ειναι αυτα. Μικρα 18βολτα? αν βγαινουν τοσο μικρα και το κοστος ειναι λιγο παραπανω θα το σκεφτει καποιος να παρει 12βολτα.

Για 10-βολτα ψαχνόμουν, το πιστεύεις;
Ήθελα κάτι πιο ξεκούραστο στο χέρι γιατί τις προάλκες που δούλευα στο θερμοκήπιο όλη μέρα στο χέρι το 18-βολτο και πάνω στη σκάλα με κούρασε.
Είχα βέβαια και το μικρο 10-βολτο της Parkside αλλά κάθε τέταρτο ήθελε φόρτιση και το πέταξα.

Ρε παληκάρια πανέμορφα ειναι, αλλα κάνουν και 229$ ΕΚΑΣΤΟ !
Συν μεταφορικα, μιλαμε για κανα πεντακοσάρικο.
Για να τρύπας και να βιδώνεις !
Ερασιτεχνικά !

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ρε παληκάρια πανέμορφα ειναι, αλλα κάνουν και 229$ ΕΚΑΣΤΟ !
Συν μεταφορικα, μιλαμε για κανα πεντακοσάρικο.
Για να τρύπας και να βιδώνεις !
Ερασιτεχνικά !

Λοιπόν, αυτό το eatch μ´ έφαγε... Δεν το είδα. :flipout:

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

οχι για παγκο αλλα για πανω στο κομματι απευθειας. Χρησιμο οταν δεν εχεις ευθεια σε ενα περιεργο κομματι και θελεις να φτιαξεις. Το βαζεις πανω στο κομματι και κοβεις, πραγμα που δεν γινεται στο δισκοπριονο παγκου. Εγω μεχρι τωρα κολλαω με ταινια διπλης οδηγο απο πλεξι.

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Λοιπόν, αυτό το eatch μ´ έφαγε... Δεν το είδα. :flipout:

Τι θα πει each ρε αμερικανε? η φωτογραφια δειχνει δυο εργαλεια, ενα φορτιστη και μια θηκη. Το each που κολλαςι, παραπλανηση δεν ειναι? τι περιλαμβανει το each, σολο εργαλειο ή πληρες με φορτιστη μπαταρια θηκη?
:afro:

Δεν παιζει το each, κατι αλλο σημαινει. Κατω λεει 2. Tools included 2batteries included too.
:argue: