Το σετ της μακιτα ειναι 'combo kit'. To "each" πηγαινει στο "kit". Το καθε κιτ δηλαδη (και οχι το καθε εργαλειο) κοστιζει τοσα.
Ανα μπραβο...
Ππτε παραγγελνουμε?![]()
οχι για παγκο αλλα για πανω στο κομματι απευθειας. Χρησιμο οταν δεν εχεις ευθεια σε ενα περιεργο κομματι και θελεις να φτιαξεις. Το βαζεις πανω στο κομματι και κοβεις, πραγμα που δεν γινεται στο δισκοπριονο παγκου. Εγω μεχρι τωρα κολλαω με ταινια διπλης οδηγο απο πλεξι.
Το ξέρω γιατί έχω πάρει δύο περίπου ίδια μ´ αυτό και σε μήκος 130 cm.
Δεν παίζονται οι τιμές στην άλλη όχθη του Ατλαντικού λέμε!!!!!!!
Το σετ 220 δολάρια και εμείς εδώ αστα.
Γιάννη για πες τι σκέφτεσαι για το clamp.
Ο Νικος διαβολίκος ψωνησε προ 10 μερες απο εκει.
Απ´ότι έχει πέσει στην αντίληψη μου ..... για ξυλουργείο στα Παλιάμπελα είσαι έτοιμος !!!!:ernaehrung004:
Τον έχει πολύ καλή τιμή, πάρ' τον πριν τελειώσει...
Και απο μπλε Bosch κατα περιπτωση.
Εγω με την αγορα σου διαφωνησα καθως πηρε ενα και μονο θηριο , με την καλη εννοια, αλλα με τα ιδια χρηματα θα μπορουσες να εχεις 2-3 και να κανεις την ζωη σου ευκολοτερη και να εχεις και παλι δυνατα εργαλεια.
Δειτε παρακατω ενα Quick clamp guide το οποιο με τα προσθετα αξεσουαρ που παιρνει λυνει τα χερια σε ιδιοκατασκευες παγκων.
http://www.axminster.co.uk/progrip-guide-clamp-ax31208
![]()
![]()
![]()
Γιαννη αν προχωρησεις σε αγορα απο axminster ρωτα τους ποσο θελουν παραπανω σε μεταφορικα να στειλουν και ενα τετοιο στα 120 mm
Επειδή ψήνομαι και εγώ, θέλω να ρωτήσω το εξής:
Πρέπει να το ορθογωνιάζεις κάθε φορά ή ειναι έτοιμο?
Δεν μπορώ να καταλάβω απο τις περιγραφές τους...
Να δούμε επίσης και τα μεταφορικά...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.