Bγαινουν σε διαφορα νουμερα. Το σετακι στο λινκ εχει 3 διαφορετικα ειδη μεσα.
Τίποτε σε πιο fine δε υπάρχει ε;
Πάντως σήμερα που το δοκίμαστα, εκτός ότι έκανε σαν κομπρεσέρ, είδα ότι είναι αρκετά δυνατό αν και θέλει προσοχή γιατί μπορεί να πέσει προς τα πίσω. Δεν είναι ζυγισμένο το βάρος του.
Στο σκουριασμένο τσεκούρι που δοκίμασα για λίγο, πέταξε την σκουριά αμέσως και το γυάλισε σε εκείνο το σημείο. Πολύ χρίσμημο εργαλείο.
To Magnetic Project Mat Pro σε συνδυασμό με το Pro Tech Toolkit είναι από τα πιο ολοκληρωμένα που κυκλοφορούν.
το Pro Tech Toolkit περιλαμβάνει το 54 Bit Driver Kit
....
....
Το πήρα πριν 1 μηνα (54bit driver kit) και νομιζω οτι ειναι από τις καλύτρες αγορές που εχω κανει. Η ποιότητα και η αισθηση φαίνεται αριστη. !
Το ifixit εχει καλές συλλογές αλλά ειναι σχετικά ακριβά.
ποσο ποιο πολυ θα πιανει αυτο το εργαλειο απο μια καλη πενσα.
http://www.ebay.com/itm/Multi-purpo...t=UK_Hand_Tools_Equipment&hash=item3a7b4a97e4

Από το ευρωπαϊκό site ifixit το πήρες ?
Πόσο κόστισε τελικά μαζί με μεταφορικά ?
Το λοιποννν..maxpedition fatty παρεληφθει πριν λιγες μερες,... δε λεω καλο τσαντακι, καλοραμενο, καλο υλικο, αλλα τα 20+ που ζηταει μου φαινονται λιιιγο πολλα για ενα μικρακι τσαντακι.. οπως και να χει ελειψει ανταγωνισμου η παρομοιας προτασης, ειναι λουκουμι!..χε χε.. Στοχος μου δεν ειναι να γεμισω το τσαντακι με 100 πραματακια τα οποια ισως χρειαστουν, αλλα με λιγα και απολυτως χρηστικα εργαλεια με τα οποια να μπορω να κανω 5-6 δουλειες ανετα, διχως να χρειαζομαι να κουβαλαω καποια μεγαλη εργαλειοθηκη.. αρα ουσιαστικα χρειαζομαι full sized εργαλεια..πραγμα φυσικα αδυνατο για ενα τσαντακι μικρουλι.. αλλα ξεκινω την προσπαθεια και οπου με βγαλει!! Για να σας προλαβω, ΣΑΦΩΣ και καποια εργαλειακια θα αντικατασταθουν με την πρωτη ευκαιρια, μολις βρεθει κατι καλυτερο και ποιο συμαζεμενο!. οποτε οτι προταση εχετε ριχτε την!!
Πολυμετρο χρειαζομαι οποσδηποτε, οποτε το Mastech MS8216 DMM Μου ρθε κουτι!! http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18045&cat=337&page=1
Μια πληρη σειρα απο απολυτα απαραιτητες μυτες! PZ1-2-3 PH1-2 ισιο 1-2 , 4 νουμερα αλεν, 5 νουμερα τορξ και το κλασικο τετραγωνο 2 , πακετο με μεγαλη προεκταση και φορεα-καστανια της tactix ..
Γαλικο κλειδι (περιμενω ενα μικροτερο pros-kit απο ebay), mini σκυλα Stanley , εργαλειο υπεραπαραιτητο..
Μικρο , ποιοτικο, δοκιμαστικο κατσαβιδι..WD40 pen .. δυο μολυβια, ενα με σκληρη μυτη 5Η και ενα με μαλακη 6Β , φακος trustfire inox, Λοσταρακι stanley δυνατο (Υπεραπαραιτητο) το οποιο εχει βαρβατο προκοβγαλτη, και ανετα δουλευει σα σφυρακι ...ενα leatherman style cs κυριως για το ψαλιδακι του, και εναν βαρβατο victorinox (δε ξερω μοντελο) για το μαχαιρι, και το πριονι του! απο υλικα , μια στενη μονωτικη ταινια και μια παχυρευστη κολα στιγμης Bison..
Και εργαλεια αλλα και υλικα σαφως θα μπουν κιαλλα..
Παιδιά έχετε να προτείνετε κάτι σε στεγανό μπαουλοειδές για το μπαλκόνι? Θέλω να συμμαζέψω την ξυλεία μου για το χειμώνα... Διαστάσεις περίπου 100χ50χ50
Τοσο μικρο για ξυλεια?
Τελος παντων, εγω εχω ανεβασει 2-3 παλετες στο μπαλκονι και στιβαζω τα ξυλα εκει. Και τα σκεπαζω με καραβοπανο. Δεν ειχα ποτε προβλημα υγρασιας.
Για μπαουλακι δυστυχως δεν ξερω.
Τα projectάκια μου είναι συνήθως μικρά οπότε τα ξύλα μου κόβονται συνήθως στο μέτρο.
Είχε ένα το lidl στα είδη κήπου, αλλά δεν το πήρα έγκαιρα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.