Καλησπέρα παιδιά οι αγορές με ups από Γερμανία συνήθως πόσες μέρες κανουν να ερθουν;
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
4-5 μέρες ως συνήθως, βάλε και καμιά ακόμη αν μένεις σε νησί ή κανένα απομακρυσμένο χωριό!
Καλησπέρα παιδιά οι αγορές με ups από Γερμανία συνήθως πόσες μέρες κανουν να ερθουν;
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
4-5 μέρες ως συνήθως, βάλε και καμιά ακόμη αν μένεις σε νησί ή κανένα απομακρυσμένο χωριό!
Κυριάκο καλησπέρα, αν τον θέλεις για αυτοκίνητα δεν πολυκάνει..... Ειναι αρκετά ογκώδης και βαρύς, με παραπάνω ροπή από τους αντίστοιχους που είναι καθαρά για αυτοκίνητο. Αυτός ο αλοιφαδόρος όπως και ο αντίστοιχος της Dewalt που έχω κάνει για γυάλισμα μαρμάρων, πολυεστερικών σκαφών, κτλ για μεγάλες επιφάνειες δηλαδή. Σε χρήση αυτοκινήτου θέλει αρκετή προσοχή ειδικά στις γωνίες γιατί μπορεί να σου σηκώσει το χρώμα. Για χρήση αυτοκινήτου κοίτα προς rupes μεριά, αλλά οι τιμές στο λέω από τώρα τσούζουν....
Ελιτ αλλα και ακριβουτσικα.
Αυτον πως τον βλεπετε?
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0169PTTXI/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2OAJ7377F756P&psc=1
Κυριάκο ξέρεις να γυαλίζεις;
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστοοοοοοος!!!
Δημήτρη δε νου ανοίγει το λινκ.
Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.