Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα
Καλο το boston, αλλα τεραστιο!
Καλο το boston, αλλα τεραστιο!
Νεκατάριε, η επόμενη μου αγορά θα είναι αυτό:
http://www.papadopoulostools.com/index.php?route=product/product&path=110&product_id=328
Από κριτικές είναι πολύ καλό, το είδα και από κοντά.
Παίζει στο καταστάρικο από έξω, αλλά με τα μεταφορικά βγαίνει γύρω στα 130. Για παζάρεψε τον εδώ αντιπρόσωπο.
Mου έχει λύσει τα χέρια & τα πόδια. Βολεύει αφάνταστα & είναι compact.
https://xideas.gr/boston-bds-6x9-triveio-tainias-6-626012-ergaleia.html
Compact...
![]()
Το χω δει, αλλα δεν εχω διαβασει σχετικα καλες κριτικες.
Κατσε να χειμωνιασει και σε λεω τι χωρος θα μου μεινει...Ναι σου λέω. Θα σε βολέψει. Εξάλλου δεν βλέπω να είσαι & μπαλκονάτος εσύ.
... Τα γυαλοχαρτα δεν ειναι με βελκρο αλλα με κολλα. Οποτε σε καθε αλλαγη, πρεπει να ξανακολλωνται. Πως μπορει να γινει αυτο, δε καταλαβα.
Τα γυαλοχαρτα που δεν ειναι με velctro κολλανε στον ειδικο δισκο του τριβειου χωρις κολλα. Βγαινουν και ξαναμπαινουν μια χαρα. Ειναι ενα ειδος σιλικονης στην πισω πλευρα και δεν υπαρχει θεμα προσφυσης. Ουτε χρειαζεται κολλα ουτε και πιστολι θερμου αερα.
Τα γυαλοχαρτα που δεν ειναι με velctro κολλανε στον ειδικο δισκο του τριβειου χωρις κολλα. Βγαινουν και ξαναμπαινουν μια χαρα. Ειναι ενα ειδος σιλικονης στην πισω πλευρα και δεν υπαρχει θεμα προσφυσης. Ουτε χρειαζεται κολλα ουτε και πιστολι θερμου αερα.
Nαι ετσι ειναι.
Στα δυο κυκλικα τριβεια που εχω χρησιμοποιω γυαλοχαρτα της proxxon. Oταν τελειωσουν θα δω αυτα της silverline.
Επειδη ομως η ποιοτητα παιζει ρολο και εδω, εχω την αισθηση οτι θα καταληξω σε επωνυμα γυαλοχαρτα που αποδεδειγμενα διαρκουν.
Εξαρταται αν αυτα της γειτονιας σου ειναι ποιοτικα σε καλη τιμη και οχι φτηνιαρικα ή πανακριβα σε σχεση με επωνυμα ποιοτικα.δηλαδη ειναι προτιμοτερο να φας τον κοσμο για να βρεις αυτα τα ειδικα γυαλοχαρτα, απο το να βαλεις με κολλα ενα απλο καλο γυαλοχαρτο που βρισκεις ακομα και στη γειτονια σου !!!!! ?????
:
Εξαρταται αν αυτα της γειτονιας σου ειναι ποιοτικα σε καλη τιμη και οχι φτηνιαρικα ή πανακριβα σε σχεση με επωνυμα ποιοτικα.
Να σας ρωτήσω βρε παιδιά...
Ενδιαφέρομαι να πάρω κάποια στιγμή ένα ρούτερ περιθωρίων.
Είμαι μεταξύ του bosch GKF 600 και του dewalt DWE6005.
To dewalt "δίνει" περισσότερα αλλά μάλλον θα πάω για bosch γιατί φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη διαδρομή βύθισης (το dewalt 22 mm).
Ξέρετε αν για το bosch υπάρχουν δακτύλιοι αντιγραφής?
Και γενικά ποιά η γνώμη σας?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.