Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Καλημέρα σε όλους, μίλησα με το κέντρο βιδας που πήρα τα υλικά.

Ο άνθρωπος που με πήρε ευγενικοτατος και εξυπηρετκος. Μου είπε ότι θα στείλει με ACS ένα νέο πακέτο με φίλτρα και να πάρει πίσω τα πάλια.

Δυστυχώς τα καινούρια έχουν και αυτά παρόμοια σημάδια.

Τους ενημέρωσα και μου είπαν ότι δεν τους έχουν ξανακάνει τέτοιο παράπονο. Παρόλα αυταου είπε αν θέλω να με αποζημιώσουν...

Τι λέτε να κάνω, δεν μου έχει ξανατυχει να βλέπω τέτοιες μαυριλες σε φίλτρα, είναι από τον άνθρακα λογικά.

Να τα κρατήσω;

9c779b0f34e520d18cafbe795419f3cb.jpg
9537cdb953178a12e89d0fb296c17830.jpg

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ενα "τρυπάνι" για το έδαφος όπως στο παρακάτω βίντεο ή ποια είναι η κανονική του ονομασία;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ενα "τρυπάνι" για το έδαφος όπως στο παρακάτω βίντεο ή ποια είναι η κανονική του ονομασία;

Τριβέλα την ζητάς.

Περίεργο εργαλείο, πρώτη φορά το βλέπω.

Θεωρώ πως αν έχεις πολυεργαλειο υπέρκαλυπτεις την χρήση αυτή.

Απλά αυτό πάρεχει την έξτρα ασφάλεια του να μην κόψεις κανένα υπάρχον καλώδιο που περνάει από πίσω.

Χρήσιμο στην Αμερική που η δόνηση είναι ως επί το πλείστον Έτσι.

Καλησπέρα στην παρέα. Ψαχνομαι για ενα κρουστικο μπαταρίας για επαγγελματική χρήση, τρυπες σε τοίχους, ξετρυπηματα τουβλου, αλουμινια ψευτοκασσες κλπ. Εχω βρει αυτο https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=10272 και πριν το παραγγείλω θα ήθελα την γνώμη σας. Επίσης αν έχετε κάποια αντιπροταση με τα ίδια χαρακτηριστικά και αναλογη τιμη ειμαι ανοιχτος σε προτάσεις. Ευχαριστώ!

Καλησπέρα στην παρέα. Ψαχνομαι για ενα κρουστικο μπαταρίας για επαγγελματική χρήση, τρυπες σε τοίχους, ξετρυπηματα τουβλου, αλουμινια ψευτοκασσες κλπ. Εχω βρει αυτο https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=10272 και πριν το παραγγείλω θα ήθελα την γνώμη σας. Επίσης αν έχετε κάποια αντιπροταση με τα ίδια χαρακτηριστικά και αναλογη τιμη ειμαι ανοιχτος σε προτάσεις. Ευχαριστώ!
Θα πας εδω
https://www.kentrovidas.gr/m/prodcat.php?cat=2127
Περισσοτερα λεφτα αλλα αυτο που χρειαζεσαι.
Κρουστικο αυτο που δειχνεις, αλλα με αυτα θα κανειςτη δουλεια σου γρηγορα καινευκολα.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Πιστεύω πως δεν με εξυπηρετεί το sds. Για να σου δώσω να καταλάβεις βάζω συναγερμους και θελω να περναω καλώδια και να τρυπαω αλουμινια με 5αρια μακρια για τις επαφές. Ναι σίγουρα για τοιχους ειναι το καλύτερο, αλλά ψαχνω ενα all around επαναφορτιζομενο.
Επίσης θελω να βρω πλαγιοκοφτη και κατσαβιδια με μονωση. Για τον κοφτη λεω να παω σε knipex. Απο την εμπειρία σας τι προτείνετε και απο που?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Πιστεύω πως δεν με εξυπηρετεί το sds. Για να σου δώσω να καταλάβεις βάζω συναγερμους και θελω να περναω καλώδια και να τρυπαω αλουμινια με 5αρια μακρια για τις επαφές. Ναι σίγουρα για τοιχους ειναι το καλύτερο, αλλά ψαχνω ενα all around επαναφορτιζομενο.
Επίσης θελω να βρω πλαγιοκοφτη και κατσαβιδια με μονωση. Για τον κοφτη λεω να παω σε knipex. Απο την εμπειρία σας τι προτείνετε και απο που?

Εμενα το μυαλο μου πηγε σε εφαρμοστη κουφωματων λεγοντας αλουμινια, γιαυτο στο προτεινα.
Οσο για πενσες και κοφτες, μονο knipex και NWS, facom απο παραδιπλα. Ολα τα αλλα απο κατω!
Κατσαβιδια vde 1000V κοιτας σε facom, witte, wera, wiha και παμε παρακατω...

Καλες τιμες σε knipex
https://www.toolstore.gr/plagiokoftes-c-108_109_127.html#.WesGwfq_yhA

Τυχαιο site για facom, με philips σταυρο.
http://www.tool-market.gr/tool.php?lang=gr&id=3261

Να πάρεις την ολοκληρωμένη βαλίτσα της Wiha από το εξωτερικό.
Εξαιρετικά εργαλεία σε μαγική τιμή..

Πιστεύω το αρχικό κρουστικο που έβαλες θα σε καλύψει.
Τσέκαρε το σάιτ του γερμανού werkgualarm.

Καλησπέρα.

Είχα ένα ατύχημα σήμερα και αχρηστεύτηκε ο diy οδηγός κοπής για το Bosch GkS και λέω να πάω για αγορά του FNS 1100. Αν το έχει κάποιος, μπορεί να μου πει τι απώλεια σε πάχος έχουμε? Γιατί το GKS κόβει στα 2,6 και όσο λιγότερη απώλεια τόσο το καλύτερο.

Είδα και 2 βίντεο που είναι στα Γερμανικά και δεν κατάλαβα τι λένε και πιθανόν να θίγουν το θέμα αυτό. Τα παραθέτω και όποιος γνωρίζει τη γλώσσα και δε βαριέται, ας πει τι λένε.

Να πάρεις την ολοκληρωμένη βαλίτσα της Wiha από το εξωτερικό.
Εξαιρετικά εργαλεία σε μαγική τιμή..

Πιστεύω το αρχικό κρουστικο που έβαλες θα σε καλύψει.
Τσέκαρε το σάιτ του γερμανού werkgualarm.

τα κατσαβίδια δεν είναι της ποιότητας facom...ήδη στράβωσα την μύτη από το ένα ίσιο με την τρίτη χρήση, προσπαθώντας να ξεβιδώσω μία βίδα ίσια από κλειδαριά εξώπορτας....τα facom τα έχω 25+ χρόνια....
τα πενσοειδή είναι κάπως καλύτερα αλλά είναι πολύ μακρυά ακόμη από το χαρακτηριστούν εξαιρετικά....τα μέταλλα δεν είναι εξαιρετικά, η λαβή και το πιάσιμο είναι οκ...

η μαγική τιμή έχει το κόστος της....

Καλησπέρα.

Είχα ένα ατύχημα σήμερα και αχρηστεύτηκε ο diy οδηγός κοπής για το Bosch GkS και λέω να πάω για αγορά του FNS 1100. Αν το έχει κάποιος, μπορεί να μου πει τι απώλεια σε πάχος έχουμε? Γιατί το GKS κόβει στα 2,6 και όσο λιγότερη απώλεια τόσο το καλύτερο.

Είδα και 2 βίντεο που είναι στα Γερμανικά και δεν κατάλαβα τι λένε και πιθανόν να θίγουν το θέμα αυτό. Τα παραθέτω και όποιος γνωρίζει τη γλώσσα και δε βαριέται, ας πει τι λένε.

Τήν έχω μερικούς μήνες τήν ράγα οδηγό FSN1100 καί είναι ότι καλύτερο,πάει τό δισκοπρίονο ο αυτόματος πιλότος.
6 mm είναι η απώλεια σέ πάχος,26,5 mm κόβει τό δισκοπρίονο μόνο του,άρα θά κόβεις μέχρι 20,5 mm καθαρά στίς 90 μοίρες.

odigos10.jpg

Τήν έχω μερικούς μήνες τήν ράγα οδηγό FSN1100 καί είναι ότι καλύτερο,πάει τό δισκοπρίονο ο αυτόματος πιλότος.
6 mm είναι η απώλεια σέ πάχος,26,5 mm κόβει τό δισκοπρίονο μόνο του,άρα θά κόβεις μέχρι 20,5 mm καθαρά στίς 90 μοίρες.

odigos10.jpg

Ωραίος ευχαριστώ.

Δημήτρη τυχαίνει να την έχεις συνδυάσει (ή κάποιος άλλος) με του σφιγκτήρες που εφαρμόζουν πάνω της? Βρήκα 2 μοντέλα. Τους FSN KZW και FSN SZW. Δεν ξέρω τι παίζει από θέμα ποιότητας και αξιοπιστίας μεταξύ τους.

Βρήκα κι ένα βίντεο για τους πρώτους

Ωραίος ευχαριστώ.

Δημήτρη τυχαίνει να την έχεις συνδυάσει (ή κάποιος άλλος) με του σφιγκτήρες που εφαρμόζουν πάνω της? Βρήκα 2 μοντέλα. Τους FSN KZW και FSN SZW. Δεν ξέρω τι παίζει από θέμα ποιότητας και αξιοπιστίας μεταξύ τους.

Βρήκα κι ένα βίντεο για τους πρώτους

Θανάση έχω αγοράσει τούς παρακάτω,τσουχτερή η τιμή κάπου στά 40 ευρώ τό ζευγάρι τούς είχα πάρει.

odigos11.jpg

Ναι όντως τσουχτερή τιμή. Τουλάχιστον είναι ποιοτικοί; Επίσης βοηθανε σε συνεργασία με τον οδηγό-ράγα;