Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Καλησπέρα μαστόρια!

Γράφει πουθενά, τι αγοράζεις σ´αυτή τη τιμή?

https://www.amazon.de/gp/product/B01NCX7ZVO/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1VN0AN45MJX3L&psc=1
Solo
0 601 9F6 004

Μονο το σωμα. Ουτε προσαρτηματα ουτε μπαταρια

Ποια η διαφορα των 6mm με τα 8mm κοπτικων (bits) εκτος απο τον αξονα?
Σε συγκριση κοπτικων ρουτερ με αξονα 6mm και αξονα 8mm, τα πρωτα να φανταστω κατεβαινουν σε διαστασεις κοπτικων ακμων-αποτελεσματος?
Πχ, εχω ενα κοπτικο 8mm με καμπυλη 12mm, μπορω να βρω μικροτερο σε αυτι το παχος αξονα ή θα κοιταξω για κοπτικο με αξονα 6mm?

Last edited by a moderator:
ερωτησεις....

ποια η χρησιμοτητα αυτου?
http://i.ebayimg.com/images/g/LWgAAOSwcgNZAbaP/s-l1600.jpg

Aυτο το ειπαμε, καθαριζει και κοβει τους αρμους στα πλακακια

καποια εξαρτηματα υπαρχουν και με επικαλυψη καρβιδιου και "διαμαντιου". να προτιμησω τα δευτερα?
ναι, αντεχουν περισσοτερο απο τα υπολοιπα.

για κοπη πλαστικου και σωληνων PVC χρησιμοποιω οτι λαμα θελω?
Ναι, λαμα με δοντακια, αυτες που ειναι και για ξυλο.

απο τα πριονια να προτιμησω τα ισια ή τα ημικυκλικα?
και τα δυο χρειαζονται. Εγω βρισκω περισσοτερες χρησεις στα ισια.

για να κοψω ατσαλι και πλακακι τι εξαρτηματα ειναι καταλληλα?
Κανενα. Η παλμικη κινηση του πολυεργαλειου δεν ειναι αρκετη. Μονο χαλκοσωληνα μπορεις να κοψεις ευκολα. Για τα υπολοιπα ειναι τα rotary tools.

ξερω οτι ρωτω πολλα, οποτε ευχαριστω για τον χρονο σας...

Οι απαντησεις για το πολυεργαλειο ειναι με κιτρινο.

Ποια η διαφορα των 6mm με τα 8mm κοπτικων (bits) εκτος απο τον αξονα?
Σε συγκριση κοπτικων ρουτερ με αξονα 6mm και αξονα 8mm, τα πρωτα να φανταστω κατεβαινουν σε διαστασεις κοπτικων ακμων-αποτελεσματος?
Πχ, εχω ενα κοπτικο 8mm με καμπυλη 12mm, μπορω να βρω μικροτερο σε αυτι το παχος αξονα ή θα κοιταξω για κοπτικο με αξονα 6mm?

Οπως αυτο; https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8130
Τα κοπτικα 6mm ειναι μονο για trimmer και οχι για χοντρες δουλιες. Ακομη και αν το θες για το makita θα σου ελεγα παλι 8mm στελεχος για λογους αντοχης.

Οποιος ενδιαφερετε για μικρο...πραγματικά μικρο και βολικο να αποθυκευτει κομπρεσερ αερα...για αυτοκινητο/μοτο...ας δει το παρακατω...
http://www.tripper.gr/index.php?route=product/product&path=95_193&product_id=1186
στα 27ευρω και διασταση πακετου (με το κουτι του) 13εκχ16εκ χωράει χωρις να πιανει χωρο στην πισω μπαγκαζιερα πχ για να το εχεις παντα μαζι σου...

Προσθήκη...η διασταση του με το κουτι του ειναι...
16εκ/13εκ/6εκ

Καλημέρα παιδιά μια ερωτηση σε όσους έχουν πιστόλι ηλεκτρικό βαφης,για βάψιμο σε σπίτι με λαδομπογια νερού σε τι αναλογια γίνετε η αρεωση;έχω την μεζούρα μέσα αλλά τα έκανα ψιλοχάλια Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρεπει να γραφει την αναλογια αραιωσης το κουτι.
Απ'οτι ξερω για λαδομπογιες νερου η αραιωση ειναι ~10% για πινελο και ~20% για πιστολι. Εαν το 20% δεν σου δουλευεται σωστα κανε το 25.

Πρεπει να γραφει την αναλογια αραιωσης το κουτι.
Απ'οτι ξερω για λαδομπογιες νερου η αραιωση ειναι ~10% για πινελο και ~20% για πιστολι. Εαν το 20% δεν σου δουλευεται σωστα κανε το 25.
Ευχαριστώ έχω τις οδηγίες που λέει να βάλεις την μπογια σε ένα μετρητή και οπως πέφτει να βάλεις χρονόμετρο και να μετράς πάνω από 2 λεπτά αλλά ήταν παλι πολύ πηχτό έχει Κάποιος μεζούρα σαν κλεψύδρα που είναι και μετράς σε πόση ώρα πέφτει η μπογιά;

Φιλε μου Ανδρεα δεν ξερω για αυτους τους μετρητες και τα χρονομετρα.
Αν δεν παρεις καποια απαντηση απο καποιον που τα εχει χρησιμοποιησει, θα σου συστηνα να αραιωσεις την λαδομπογια με 20% νερο και εαν σου φαινεται ακομα πηχτη, προσθεσε αλλο ενα 5%.

Φιλε μου Ανδρεα δεν ξερω για αυτους τους μετρητες και τα χρονομετρα.
Αν δεν παρεις καποια απαντηση απο καποιον που τα εχει χρησιμοποιησει, θα σου συστηνα να αραιωσεις την λαδομπογια με 20% νερο και εαν σου φαινεται ακομα πηχτη, προσθεσε αλλο ενα 5%.
Ευχαριστώ πολύ

Πάμε ομαδική? ??,

Το κατέβασε από το site άρα δεν ισχύει, κρίμα. ...

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Προλαβα χθες και εδωσα παραγγελια.
Για να δουμε τι θα πουν.

Σιγά-σιγά ρε παιδιά με τις παραγγελίες δεν σας προλαβαίνω πια!!!!! :flipout:

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Προλαβα χθες και εδωσα παραγγελια.
Για να δουμε τι θα πουν.

Νομιζω το λογικο. Οτι εδωσαν λαθος τιμη στον κωδικο του προιοντος. Δεν μπορει να εχει την 750w κορδελα φτηνοτερη απο την 250w της ιδια μαρκας :p

ναι Κυριάκο, ευγενικά σου λένε πως έκαναν μαλακία, και ότι από το νέο έτος θα διορθωθεί ....η νέα παραλαβή θα έχει την σωστή τιμή.

Πες τους και εσυ οτι δεν σε πειραζει να περιμενεις για να παραλλαβεις με την νεα χρονια...αλλα με την τιμη που εβαλες την παραγγελια...