Νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι τα κρουστικά προκειμένου να έχουν δυνατότητα κρούσεων είναι λιγότερο σταθερά/ακριβή σε σχέση με τα μη κρουστικά.
Αλλη ομως η χρηση ενος κρουστικου και αλλη ενος απλου δραπανου.
Νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι τα κρουστικά προκειμένου να έχουν δυνατότητα κρούσεων είναι λιγότερο σταθερά/ακριβή σε σχέση με τα μη κρουστικά.
Αυτό ισχύει. Εάν πας με κρουστικό να τρυπήσεις σε μέταλλο αρχικά κάνει "οχτάρια" πριν διεισδύσει μέσα στο μέταλλο το τρυπάνι. Τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει εγώ ο ίδιος.
Εχουν εναν μικρο τζογο. Θα δεις αν εχεις κρουστικο .Δοκιμασε να πιεσεις το τσοκ προς τα μεσα με το χερι και θα δεις οτι θα υποχωρησει 1-2 χιλιοστα και υπαρχει μια ανεπαισθητη κινηση αριστερα δεξια . Επειδη χρησιμοποιω κρουστικο σε βαση σε μεγαλα bit ( πανω απο 6mm) δεν ειδα προβλημα. Σε μικρα Bit θα δεις το προβλημα πιο εντονα.Πρώτη φορά τό ακούω αυτό.
Πάνω στην βιασύνη μου Δεν σας είπα και Χρόνια πολλά μια φωτο με το σπάσιμο που έβγαλα ΤώραΚαλησπέρα παιδιά θα ήθελα αν μπορείτε τα φωτα σας έχω το φαλτσοπριονο της metabo 216 το μοντέλο και σημερα προέκυψε ενα θεμα:εμένα μ'αρέσει να κόβω Μικρούς κορμούς σε ροδέλες σαν ρεσο τόσο φίλους από την αρχή σε κάποια κοψίματα μου επερνε ο τροχός τα ξύλα πίσω και τα έκανε κομμάτια πράγμα το οποίο είναι επικίνδυνο σήμερα μου έκανε το ίδιο πράγμα δηλ. Πέρασε από την πρώτη εικόνα και μετά πήγε από εκεί που πάνε τα ροκανιδια για την σακούλα με αποτέλεσμα να σπάσει το πλαστικό πισω από τον τροχό και ολόκληρο το ξύλο πέρασε και σφυνωσε στην τρίτη Φωτό και το καταλαβα Γιατί έκανε ένα περίεργο θόρυβο ο δίσκος Όταν γυρνούσε δηλ. Λίγο ακόμα και θα μου έκανε πιο χοντρη ζημιά η ερώτηση μου είναι μπορώ να κανω κάτι γι'αυτό;![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι κόβω λεπτές φέτες ειδα στο YouTube κάτι κατασκευές με ξυλο αλλά θα κάνω δουλειά;Δεν ξερωΧρόνια πολλά Ανδρέα!
Θέλει πολύ καλή στήριξη του ξύλου αυτή η εργασία.
Μήπως σου κουνήθηκε λίγο και το εσπασε-εκτοξευσε?
Κόβεις πολύ λεπτές φέτες?
Πιο ενδεδειγμένη είναι μια κορδελιτσα για αυτή τη δουλειά παντως.
Κάποιες φορές Ναισηκώνεις τον δίσκο πριν σταματήσει εντελώς να γυρνάει?
να περιμένεις να σταματάει πρώτα.Κάποιες φορές Ναι
Ναι κόβω λεπτές φέτες ειδα στο YouTube κάτι κατασκευές με ξυλο αλλά θα κάνω δουλειά;Δεν ξερω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.