Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Αν λοιπόν όντως είναι 10cell κι η ...α ειναι κοντ στα 5000mAh οποτε 2χ5 ταιοριαζει

Σωστα, οι κλασσικες 18650 μπαταριες που εμπεριεχονται σχεδον σε ολα τα battery packs, σιγα σιγα αντικαθιστωνται απο μεγαλυτερα μεγεθη οπως οι 21700 των 5000mAh που αν και ελαχιστα μεγαλυτερες σε διαστασεις απο τις 18650 εχουν περιπου την διπλη χωρητικοτητα.

Eδω οι διαστασεις καποιων συνηθισμενων τυπων μπαταριων λιθιου
crop-0-0-1623-803-0-size-1030x510.png

Για να υπαρξει μετρο συγκρισης, οι μπαταριες 14500 (τριτη απο αριστερα) εχουν παρομοιες διαστασεις με τις γνωστες μας ΑΑ.

οχι απαραιτητα.....τωρα πια παιζουν και στοιχεια μεγαλυτερα απο τα συνηθη 18650.
υπαρχουν και 22700 και 26650 (διαμτρος 22 & 26 χιλιοστα)..η χωρητικοτητα ειναι κοντ στα 5000mAh οποτε 2χ5 ταιοριαζει

Σωστα, οι κλασσικες 18650 μπαταριες που εμπεριεχονται σχεδον σε ολα τα battery packs, σιγα σιγα αντικαθιστωνται απο μεγαλυτερα μεγεθη οπως οι 21700 των 5000mAh που αν και ελαχιστα μεγαλυτερες σε διαστασεις απο τις 18650 εχουν περιπου την διπλη χωρητικοτητα.

Eδω οι διαστασεις καποιων συνηθισμενων τυπων μπαταριων λιθιου

Για να υπαρξει μετρο συγκρισης, οι μπαταριες 14500 (τριτη απο αριστερα) εχουν παρομοιες διαστασεις με τις γνωστες μας ΑΑ.

Δε ξέρω πόσες φοράει, αλλά η σειρά procore, απο τα λεγόμενα του παρακάτω βίντεο φοράνε 21700

https://www.youtube.com/watch?v=Odp2OiAC3Yo

Ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιους σε κάποιες στιγμές....
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρω την αποτελεσματικότητά του.

15348-002-600x600.gif

Κάποια πολύ χρήσιμα εξαρτηματάκια για χρήση με τα κοινά δεματικά αλλά και όχι μόνο. Φαντασία να έχεις...:idea: Βγαίνουν σε ασπρο και μαύρο χρώμα. Εγώ προτιμώ τα πρώτα (τα πρώτα μαύρα στις φωτό) γιατί έχουν καλύτερο πιάσιμο/αγκάλιασμα των αντικειμένων σε σχέση με τα δεύτερα (αν και αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό αλλά εξαρτάται και από το προς δέσιμο αντικείμενο). Βιδώνουν σε οποιοδήποτε υλικό με την ανάλογη βίδα/υποστήριξη.

Υπάρχουν και τα τρίτα που είναι για χρήση σε τοιχοποιία χωρίς χρήση ούπατ. Αυτά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει.

Βιδώνεις τις βασούλες εκεί που θες, και από τις τρυπούλες περνάς το δεματικό (σύρμα, σπάγγο κλπ) και σφίγγεις το αντικείμενο που θες ή απλά κάνεις μια θηλειά για να κρεμάς τα κατσαβίδια σου π.χ.

14240-00-600x600.jpg

vas%CE%B9-dematikon-vidotes.jpg

stirigmata-dematikon-vidota.jpg

Φαινονται ενδιαφερουσες και χρησιμες για καποιες περιπτωσεις αυτες οι βασεις για δεματικα!

Καλα εκανες και ανεβασες το προϊον, να γνωριζουμε και τι υπαρχει στην αγορα :a0210:

Φαινονται ενδιαφερουσες και χρησιμες για καποιες περιπτωσεις αυτες οι βασεις για δεματικα!

Καλα εκανες και ανεβασες το προϊον, να γνωριζουμε και τι υπαρχει στην αγορα :a0210:

Ιδέες να έχεις Μιχάλη...πχ ωραία κρεμαστάκια/θήκες για τις βούρτσες στο μπάνιο...ξέρω εγώ...πολλά.

Και εγώ τα ανακάλυψα στην ραστώνη του Αυγούστου!!! :smash:

Ενα μεγαλο και χορταστικο βιντεακι απο την Milwaukee οπου παρουσιαζονται καποια απο τα καινουρια εργαλεια της.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ειναι πραγματικα απιστευτο το ποσα νεα εργαλεια, αλλα και ποσες βελτιωμενες εκδοσεις παλαιοτερων, παραγονται καθε χρονο απο αυτη την εταιρεια!!

Εγω στεκομαι περισσοτερο στα ειδη ατομικης προστασιας....ενα κλικ πανω απο ολους....
Καταπληκτικο το κρανος που μπορεις να βαζεις διαφορα εξαρτηματα εναλλαξ η ολα μαζι....

Η τεχνολογία sawstop στη Γερμανία βγήκαν φήμες , ότι από το 2022 θα γίνει βασική (και πρέπει εδώ που τα λέμε) σε όλα τα παγκοπρίονα .Οπότε μιλάμε για σημαντικές αυξήσεις τιμών . Αν δεν θέλεις να έχει sawstop θα υπογράφεις δήλωση ότι αποδέχεσαι τους κινδύνους , χωρίς κάλυψη από το σύστημα υγείας .Χα , Γερμαναράδες ,όχι παίζουμε!!!

Να δω einhell-parkside-scheppach με τεχνολογία sawstop και τι στον κοσμο.

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατι αν δεις θα τα αγορασεις? Το stop θα ενεργοποιηται αφου σου εχει παρει και μεζε απο το χερι!!!
το lidl βεβαια θα το ξεπερασει αυτο δινοντας μαζι με τα 3 χρονια εγγυηση και δωρεαν γαζες και ραματα στο κοντινοτερο καταστημα.:flipout::flipout::flipout:

και πολυ καλα θα κανουν!
εχει τα περισσοτερα σοβαρα ατυχηματα / χρηση, περισσοτερα και απο τη πριονοκορδελα η οποια εχει μια καποια προστασια καθως δεν κοβει απο πανω, μονο απο το πλαι.
ακομα και ο γωνιακος τροχος λιγοτερα εχει, ιδιαιτερα αν μιλαμε για σιδηρο, γιατι τα περισσοτερα εκει γινονται οταν τον παιζουν στο ξυλο

μακαρι να δουμε και κατι αναλογο στις πριονοκορδελες (μεσω κινησης σε συμπλεκτη) οπως και καθιερωση των τροπων ασφαλειας των dewalt bosch metabo σε ολους τους γωνιακους τροχους

το lidl βεβαια θα το ξεπερασει αυτο δινοντας μαζι με τα 3 χρονια εγγυηση και δωρεαν γαζες και ραματα στο κοντινοτερο καταστημα.:flipout::flipout::flipout:

:flipout::violent-smiley-030::flipout:

εκλαψα! :SFGSFGSF:

Last edited by a moderator:
Ογκωδες αχαρο και βαρυ για μινι αλυσοπριονο το Milwaukee στα 12βολτ. Ασε που ειναι και πανακριβο αν το αγοραζεις μονο του.

Το στιλακι εχει 150 ευρω στην Ελλαδα (και ισως και φτηνοτερα..) το πληρες σετακι με φορτιστη μπαταρια θηκη και λαδακι και ειναι ενα ποιοτικοτατο, δυνατο και λειτουργικοτατο μινι αλυσοπριονακι.
https://www.stihl.gr/Προϊόντα-STIHL...ό-σετ-με-μπαταρία-AS-2-και-φορτιστή-AL-1.aspx
STIHL-gta-26.png

Eδω που τα λεμε, μακαρι να εβγαζε και η Bosch ενα 12βολτο αλυσοπριονο και ας εμοιαζε του Milwaukee..

Ενδιαφέρον κι αυτό.. Είναι και stihl..
Μπορώ να το έχω και στην τσάντα μόνιμα καινά κλαδεύω ότι με ενοχλεί στα πεζοδρόμια χαχαχα