Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ενδιαφέρον κι αυτό.. Είναι και stihl..
Μπορώ να το έχω και στην τσάντα μόνιμα καινά κλαδεύω ότι με ενοχλεί στα πεζοδρόμια χαχαχα

Και νομίζω κανει και για αυτοπροστασια. Ενω απαγορευεται να εχεις μαχαιρι στο αυτοκινητο, παιρνεις αυτο και "κλαδευεις" στην αναγκη και κανεναν.

Και νομίζω κανει και για αυτοπροστασια. Ενω απαγορευεται να εχεις μαχαιρι στο αυτοκινητο, παιρνεις αυτο και "κλαδευεις" στην αναγκη και κανεναν.
χααχχααχχαχα .. ελα μωρε νταξει.. ποιος θα σου πει κατι για ενα αλυσοπριονακι..

:firstprize:

Mini παγκοπριονο..και οχι μονο...αν και δεν ξερω την ποιοτητα κατασκευης εντουτις δειχνει πολυ καλο και βολικο.....λειτουργικα δεν ξερω πως τα παει...
Μιχαλη εσυ τα λατρευεις κατι τετοια.....!!!

https://yodaboo.myshopify.com/products/multifunctional-mini-table-saw-electric?fbclid=IwAR0xC9z13Of7ZC3Ul4JioQTK1We6jlRtq36Jd2ZcOLF9qIDZyiU_XyKIn1w

https://www.youtube.com/watch?v=7F4F_KPHKvU&feature=emb_title

Σημερα το απογευμα εψαχνα εναν φτηνο ρυθμιζομενο τροχο για τον πατερα μου και επεσα πανω στον Ingco AG8503815 850W με τιμη 31,90
Βλεποντας εναν κατλογο της TOTAL, που αναρτηθηκε σε αλλο νημα, ειδα τον TG108125363 850W στα 31 ευρω.
Παντως, τους λες και διδυμακια

xlarge_20200626154122_ingco_ag8503815_850w.jpeg

xlarge_20200107142551_total_tg108125363_125mm_850w.jpeg

ειναι διδυμακια.
εχουν ιδια μοντελα χωρις καμια διαφορα παρα μονο στο χρωμα, τουλαχιστον οπτικα
σιγουρα ειναι απο παραλληλες γραμμες παραγωγης

οι διαφορες που εχω προσεξει ειναι οτι η ingco ειναι συνηθως λιγο πιο ακριβη απο την total, κατι λιγα ευρω
δεν ξερω αν εσωτερικα καποια επι μερους εξαρτηματα ειναι ελαχιστα διαφορετικης ποιοτητας

το καλο ειναι οτι η ινγκο εχει πολλα καταστηματα και αποκλειστικα αλλά δινει και σε πολλα άλλα. τουλαχιστον στην επαρχια συνεργαζεται με πολλα υπαρχοντα μαγαζια
η τοταλ ειναι πιο μαζεμενη ισως γιατι δεν εχει βρει ακομα αντιστοιχους συνεργατες

εχουν ακουστει καποια παραπονα για το σερβις της τοταλ, οχι για την ινγκο.
πιθανα γιατι εδω στην επαρχια αμα εχεις αγορασει ενα εργαλειο απο ενα μαγαζι και τα παιξει, καπου εχει ευθυνη ο μαγαζατορας αφου υπαρχει προσωπικη επαφη, κατι που δεν ειναι ευκολο να υπαρχει με τα μαγαζια της αθηνας

εχω ηδη το πολυεργαλειο ρευματος της τοταλ κανα χρονο. χρηση λιγη και περιστασιακη, ειμαι πολυ ευχαριστημενος για την τιμη του. το ειχα παρει απο σκρουτζομαγαζο κατι λιγοτερο απο 40 ευρω
εχει μεν κραδασμους αρκετους και υψισυχνους αλλά ειναι κατι αναμενομενο για αυτη τη τιμη. ενταξει δεν ειναι μπος...

ετοιμαζομαι να αγορασω τον αλλο μηνα μεσω σκρουτζ (μαζι με καποια ακομα για να εχω τσαμπα μεταφορικα) τον τροχο ινγκο που εβαλες αν μη τι αλλο γιατι στη περιοχη μου ειναι 2-3 μαγαζια που πουλαν ινγκο αν και το μπλε μου αρεσει περισσοτερο, ομως δεν ξερω τι θα συμβει αν χρειαστει καποιο ανταλλακτικο καποια στιγμη.

καποια εργαλεια της τοταλ-ινγκο ειναι μαστ, οπως ο φυσητηρας ρευματος ή ο μεγαλος ταινιολειαντηρας τους.
παντως αν κρινω απο το πολυεργαλειο της τοταλ, θα ελεγα οτι ναι για την τιμη τους ειναι αρκετα καλα

Τα ιδια πραγματα.. Ξεφυτρωνουν ενα σωρο φασον, πως γινεται δεν ξερω.. Και με τα bulle δεν πρεπει να εχουν διαφορές..

Ετσι ειναι, μαζι με καποιες αλλες αμιγως κινεζικες μαρκες (boreman, krausmann, bulle κλπ) φτιαχνονται στα ιδια εργοστασια. Ο Μπαξεβανος ξερω οτι εχει την αντιπροσωπεια των Total.

Επειδη ποιοτικα ολα αυτα τα εργαλεια ειναι παρομοια, η διαφοροποιηση εγκειται στο τι κανει ο καθε αντιπροσωπος για να προωθησει και να υποστηριξει το προιον του, με την εγγυηση και το service που παρεχει.

Ειναι λογικο οτι ο ισχυροτερος παικτης οικονομικα εχει και το πανω χερι, οπως τα Lidl με την αξεπεραστη πραγματικη εγγυηση που παρεχουν στα Parkside.

Θεωρω Θαναση οτι ο ρυθμιζομενος του lidl που βγαζει στο 29,90 ειναι ανωτερος απο ολες τις πλευρες απο τις 2 μαρκες που αναφερεις...
1.5 χρονο τωρα πολυ ευχαριστημενος...
Θα μου πεις τι χρηση θα κανει ο πατερας σου ωστε να ταλαιπωρησει το εργαλειο...προφανως μικρη και οποιο και να παρεις με σωστη λειτουργια καλο θα βγει...

σωστα κωστα!
το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να βρεις ο,τι ωρα θελεις τον τροχο του λιντλ.
θελω ενα ρυθμιζομενο ρευματος για να κανω καποιες δουλιες τριψιματα-λειανσεις πριν τα χριστουγεννα, τοσο καιρο τωρα το λιντλ δεν εφερε το τροχο του, ο μπαταριας που εχω θα μου βγαλει τη ψυχη καθως θα θελει φορτιση καθε 10-15 λεπτα.

και απο το να δωσω κανα 45-60 για καποιον αλλο ρυθμιζομενο, λεω να βολευτω με το φτηνο ινγκο και να παρω του λιντλ οταν ερθει (μπορει και την ανοιξη ή καλοκαιρι, κανεις δεν ξερει αφου ο τροχος ρευματος εχει ζητηση)
ετσι αργοτερα θα εχω δυο ρυθμιζομενους ρευματος για τριψιματα να τους δουλευω και εναλλαξ να μην ζοριζονται

Αντιπροσωπος για τα ingco ειναι ο Ποιμενίδης στη Θεσσαλονίκη που εχει και το etools.gr

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νικόλα, εναλλακτικά μπορείς να πάρεις άλλη μια μπαταρία για να έχεις 2 για τον τροχό μπαταρίας.
Σίγουρα το να δώσεις τα 30 για μπαταρία ενώ μπορείς να πάρεις καινούριο εργαλείο ίσως ακούγεται κάπως αλλά απο την άλλη με μια επιπλέον μπαταρία θα έχεις μεγαλύτερη αυτονομία στο ήδη υπάρχον εργαλείο σου.

καλη σκεψη γιωργο, ηδη το εχω στο προγραμμα αυτο.
εχω 4 εργαλεια μπαταριας του λιντλ (γωνιακο τροχο, δραπανοκατσαβιδο, παλμικο κατσαβιδι και σπαθοσεγα) και μονο μια μπαταρια 4ah οπότε επιβαλεται

αλλά το ρευματος θα εχει περισσοτερη δυναμη, ο τροχος μπαταριας δεν θα τα βγαλει περα με τα τριψιματα νομιζω. ουτε και θελω να ρισκαρω να τον αναψω με τα γυαλοχαρτα.
εναλλακτικη σκεφτομαι τον bulle στα 45 ευρω, αλλά κατι τα μπιμπλικια που θα φερει το λιντλ, κατι η ελαστικη βαση και κατι ψιλολοειδια ακομα απο την αγορα, κατι κανα δωρο ενεκα εορτων, δεν με παιρνει για πολλα μεσα στο δεκεμβρη

Νικολα ο τροχος ρευματος του lidl θα βγει καπου κοντα...εχει να βγει απο 5 Μαιου...βεβαια εαν το βιαζεσαι περνεις εναν να κανεις την δουλεια σου. .

Επειδή εχω γωνιακο τροχο μπαταριας της Stanley σας λεω οτι τον χρησιμοποιησω μονο σε δυσποτητα σημεια η σε μικρης εκτασης δουλειες...οποτε πανε πακετο στην δουλεια συνηθως...
Σε τεστ κοψιματος εχω μετρησει με μια 4αρα μπαταρια να κοβει 25 βεργες απο καγκελα μασιφ των 2 ποντων με μια φορτιση...σε αλλη μαρκα ισως να αλλαζουν τα δεδομενα και ο αριθμος κοπων αναλογα την ποιοτητα και την εταιρια...

Eγω εχω καταργησει εντελως τους τροχους ρευματος.
Δεν υπαρχει αντιστοιχη εργασια που να μην μπορει να κανει ειτε ο 12βολτος ειτε ο 18βολτος τροχος. Η δυναμη του τελευταιου ειναι υπεραρκετη για οποιαδηποτε ερασιτεχνικη εργασια.

τοτε παιδες θα κανω τα τριψιματα με τον μπαταριας συνεπικουρουμενο απο τον ταινιολειαντηρα της bormann που περιμενω, και θα περιμενω τον ρευματος του λιντλ οταν τον φερει.
να γλιτωσω και κανα φραγκο να εχω και για μπαταρια 4αρα οταν ξαναφερουν τα λιντλ
σας ευχαριστω για τις αποψεις σας!

Νομίζω οτι μπαταρία μπορείς να αγοράσεις οποιαδήποτε στιγμή απο το τμήμα του service.
Για κανε τους ενα τηλέφωνο για ερωτησούλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σημερα το απογευμα εψαχνα εναν φτηνο ρυθμιζομενο τροχο για τον πατερα μου και επεσα πανω στον Ingco AG8503815 850W με τιμη 31,90
Βλεποντας εναν κατλογο της TOTAL, που αναρτηθηκε σε αλλο νημα, ειδα τον TG108125363 850W στα 31 ευρω.
Παντως, τους λες και διδυμακια

xlarge_20200626154122_ingco_ag8503815_850w.jpeg

xlarge_20200107142551_total_tg108125363_125mm_850w.jpeg

τι λετε ρε...
ο total ειναι εργαλειο...αφου ειναι μπλε. Το αλλο το κιτρινο δεν κανει για τιποτα....χαχαχαχ

κυριακοοοοοο.. :flipout::flipout:

(το καρφι της παρεας σας ευχομαι χρονια πολλα) :flipout:

Νομίζω οτι μπαταρία μπορείς να αγοράσεις οποιαδήποτε στιγμή απο το τμήμα του service.
Για κανε τους ενα τηλέφωνο για ερωτησούλα

απο οσο ξερω, σου στελνουν αλλά πληρωνεις την κουριερ
ενω στο καταστημα μπορει να πετυχεις και προσφορα καπου στα 22-24 ευρω.
βεβαια αν επειγεσαι δεν τιθεται θεμα.