Λέγε την έχεις παραγγείλει ήδη?...και του ερασιτεχνη!![]()
Λέγε την έχεις παραγγείλει ήδη?...και του ερασιτεχνη!![]()
Μιχάλη θα το πω! Αντε καλη αρχη!Ε ρε ζημια... ευτυχως που δεν τα φερνουν (ακομα) τα Αμαζον Ευρωπης..
Η Ryobi εφτασε ηδη τα 18 λαχταριστα 4βολτα εργαλεια στη νεα σειρα USB Lithium.
Αυτα τα εργαλεια δουλευουν με μπαταριες λιθιου οι οποιες φορτιζουν και με USB-C, περα απο τον κανονικο φορτιστη.
Εδω το αρθρο
Η ποιότητα είναι χάλια αλλά όχι του πέταματου...Νομίζω είναι ότι χειρότερο έχει βγάλει η Bosch φίλε.
Και είναι κρίμα καθώς οι συσκευασίες τους είναι εξαιρετικες.
Την έχω και εγώ και αυτή και την υφασμάτινη που είχε βγάλει.
Έτσι ακριβώς.Η ποιότητα είναι χάλια αλλά όχι του πέταματου...
Για παλμικο 100% δεν κανει αφού η ποιότητα κατασκευής είναι υποτυπωδης και δεν αντεχει μεγάλες ασκούμενες δύναμης ώστε να κρακαρει βιδα...τρώγονται για πλάκα τα κεφάλια από τις μύτες.. φυσιολογικο μου φαινεται..
Μπορεί καλλιστα να χρησιμοποηθει σε καστανια η κατσαβίδι με υποδοχή με το χέρι εκεί δεν έχουν θέμα οι μυτες..
Τα τρυπανακια,μόνο μπετου εχει εμένα, κάνουν για τοιχοποια με τούβλο η δομικό υλικό...
Απλώς έχοντας τόσα όλα,ανώτερης ποιοτητας,η κασετίνα έχει ψιλοπαροπλιστει...
Για καποιον που δεν έχει απαιτήσεις είναι μια χαρά φίλε μου...
Ενταξυ για να συναρμολογησεις ένα έπιπλο με απλές βίδες η να τις βάλεις σε μαλάκια ξυλεία ναι...Αμα ξερει καποιος να βιδωνει σωστα με παλμικο, δεν θα εχουν κανενα προβλημα οι απλες μυτες.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.