Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Bγαινει με πολλους τροπους, ακομα και αν απλα πεταξεις το καρυδακι στο πατωμα οπου απο την κρουση χαλαρωνει και βγαινει το παξιμαδι.

Ομως αλλη ειναι η χαρα να το βγαζεις με το ενδεδειγμενο εργαλειακι :)

το θέμα είναι να το βρεις αμέσως όταν το χρειαστείς.. γιατί αν το ψάχνεις από δω και από κει και αυτό είναι άφαντο, θα βγάλεις το παξιμάδι αλλιώς... :LOL:

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην το βρω αμεσως, αφου εχει την δικη του θεση και ειναι κρεμασμενο στο ραφι της Wera!

rWRuioxh.jpg

Eιναι αυτο στην αριστερη πλευρα που μοιαζει με κατσαριδα :)

Περνάει σήμερα ένας φίλος επαγγελματίας και φεύγοντας μου αφήνει το παρακάτω σίγουρος ότι δεν ξέρω τι είναι.

1728912741943.png
Εύκολα καταλαβαίνεις ότι είναι άλλο ένα παράξενο ούπατ της fisher, αλλά το tire up τι κάνει;
Ας είναι καλά το google lens. Από τον ΚΑΥΚΑ και από το PRAKTIKER με τυχαία αναζήτηση. Ούπατ για λεπτότοιχα υλικά και όχι μόνο.
Φτηνό δεν το λές, αλλά ένα κουτάκι πρέπει να υπάρχει στην συλλογή κάθε σοβαρού ερασιτέχνη 😂🤣

Περνάει σήμερα ένας φίλος επαγγελματίας και φεύγοντας μου αφήνει το παρακάτω σίγουρος ότι δεν ξέρω τι είναι.

View attachment 240147
Εύκολα καταλαβαίνεις ότι είναι άλλο ένα παράξενο ούπατ της fisher, αλλά το tire up τι κάνει;
Ας είναι καλά το google lens. Από τον ΚΑΥΚΑ και από το PRAKTIKER με τυχαία αναζήτηση. Ούπατ για λεπτότοιχα υλικά και όχι μόνο.
Φτηνό δεν το λές, αλλά ένα κουτάκι πρέπει να υπάρχει στην συλλογή κάθε σοβαρού ερασιτέχνη 😂🤣
Για την δουλειά που κάνει αξίζει τα χρήματα του με.το παραπάνω..
Σε δουλεια στην Γλυφάδα βάλαμε 10 ράφια 1.5 μετρο πάνω σε γυψοσανιδα...γυρω στα 60 κομματια βαλαμε....νομίζες μετά οτι τα έχει στερεωσει σε μπετο...κάνουν άριστα αυτο που υπόσχονται.

Tα εργαλεια κανουν τον μαστορα, no doubt about it!!

Εργαλειο για σιδερωμα και καλλωπισμο εγχειρισμενων πλαστικων!
I7uvYc1h.jpg

Εδω ειναι τα σημαδια συγκολλησης πλαστικων μετα απο επεμβαση με το ειδικο εργαλειο που τοποθετει σιδερακια για να ενωσει σπασμενα πλαστικα.
ffYEQk1h.jpg

Εδω μετα απο ενα συντομο περασμα με το εργαλειο σιδερωματος πλαστικων...
uN4VQHjh.jpg

...και εδω μετα απο το τελικο τριψιμο με γυαλοχαρτο!!

Απιστευτο αποτελεσμα, το οποιο επαιρνε και περαιτερω βελτιωση αν γυαλιζοταν με αλοιφη για πλαστικα!

Σπανια δοκιμαζω εργαλειο πριν να το παρουσιασω στις παραλαβες, αλλα με εντυπωσιασε τοσο η λειτουργια του, οποτε εκανα μια εξαιρεση.
Λεπτομερειες του πληρεστατου αυτου set απο το Τemu, στο νημα με τις παραλαβες συντομα.

Παίδες, χρειάζομαι τριβείο για να τρίψω τους τοίχους πριν τους βάψω.
Σκέφτομαι να πάρω αυτό επειδή έχει πολύ καλές κριτικές στο σκρουτζ.
Σε συνδυασμό με μια σκούπα, αυτή, γιατί λένε είναι απαραίτητη η σκούπα επειδή βγάζει πολλή σκόνη.

Είναι σωστές οι επιλογές μου; Αυτή η σκούπα κάνει γι αυτή τη δουλειά;

Last edited:
Καλησπέρα.

Θέλει ο πατέρας μου να πάρει ένα μπουρτνουροψαλιδο και ένα ψαλίδι για τα χόρτα στις άκρες και τις γωνίες. Όλα ρεύματος και όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και vfm.

Τι έχετε να μου προτείνετε;

Για μπουρτνουροψαλιδο που είδα αυτό τι γνώμη έχετε;

Σε συνδυασμό με μια σκούπα, αυτή, γιατί λένε είναι απαραίτητη η σκούπα επειδή βγάζει πολλή σκόνη.

Για το τριβείο δεν ξέρω αν είναι καλό. Η εταειρεία δεν μου πολυγεμίζει το μάτι. Π'άντως για απλό τριβείο μην το σκέφτεσαι καν, πάρα πολύ κούραση.
Πάντως μπορείς και να νοικάσεις σε καλή τιμή.

Για σκούπα θα σου πρότεινα να πάρεις μια για στάχτη. Βγάζει πολύ ψιλή σκόνη.

Γιατί δεν το νοικιάζεις...;.
Θα πάρεις top εργαλείο και θα κάνεις τη δουλειά σου ευκολότερα...
Για το σετ που αναφέρεις κάτω από 250 ευρώ δεν το βλέπω...
Εκτός και εάν πάρειςτο τριβειο Parkside με την σκούπα...αλλά πόσο θα περιμένεις μέχρι να τα βγάλει..
Άραθλοιπον...θα κάνεις χρήση ή θα το πάρεις για μια φορά...;

Είναι ολόκληρο διαμέρισμα 50τμ, αν το νοικιάσω θα προλάβω σε μια μέρα;
Δε νομίζω.
Και πόσο θα μου πάει τριβείο + σκούπα;
Μια φορά που 'χα ρωτήσει για άλλο μηχάνημα μου 'χαν πει 30 ευρώ τη μέρα.
Άρα δύο μηχανήματα, 60;

Αν κάνω δυο μέρες, 120€;

Έχεις δοκιμάσει κάποια που την προτείνεις;
Είχαν τα Leroy μια Practyl η οποία ήταν πάμφθηνη και καλή για τα λεφτά της . Όχι κάτι τρομερό αλλά αν θυμάμαι καλά είχε κάτω από 35-40 ευρώ οπότε αν πάθει κάτι δεν θα κλαίς πολλά λεφτά. Πάντως έχω άλλες δύο Practyl στερεών - υγρών, ίδιου εύρους τιμής εδώ και κάτι χρόνια και δεν έχουν πάθει κάτι.
Τώρα όμως απ' ότι βλέπω την συγκεριμένη μάρκα δεν την δίνει πια.
Και οι σκούπες στάχτης κάνουν για τις περισσότερες εργασίες σε εργαστήριο και συναφείς δουλειές. Δεν ξέρω όμως αν κάνουν για υγρά, δεν νομίζω.