Εγώ νομίζω ότι άνετα μπορείς να τα κάνεις σε μια μέρα...Είναι ολόκληρο διαμέρισμα 50τμ, αν το νοικιάσω θα προλάβω σε μια μέρα;
Δε νομίζω.
Και πόσο θα μου πάει τριβείο + σκούπα;
Μια φορά που 'χα ρωτήσει για άλλο μηχάνημα μου 'χαν πει 30 ευρώ τη μέρα.
Άρα δύο μηχανήματα, 60;
Αν κάνω δυο μέρες, 120€;
Τώρα έχει Dexter με 50 ευρώ, 17L 1000W, μου κάνει;
Για σκούπα θα σου πρότεινα να πάρεις μια για στάχτη. Βγάζει πολύ ψιλή σκόνη.
Οι σκούπες στάχτης δεν κάνουν για τέτοια εργαλεία.
Καμία από τις 2...Όπα παιδιά, με μπερδέψατε, οι απόψεις διίστανται:
Κάντε μια σύσκεψη κι αποφασίστε!
(αν και πρσς το παρόν θ' ακολουθήσω τη συμβουλή του Κωστή, να φορέσω απλά μια καλή μάσκα, αλλά ας ξέρουμε για το μέλον...)
Καμία από τις 2...
Θέλεις σκούπα με ενσωματωμένο διακόπτη και πρίζα για το τριβειο...
Βάζεις το διακόπτη στην θέση που δείχνει το εργαλείο και όταν βάζεις μπροστά το τριβειο η σκούπα περνει μόνη της εμπρός...κλείνεις το τριβειο..σταματάει και η σκούπα..!!
Όπως φενεται στην φωτο...
View attachment 241714
...αφού έχεις συνδέσει πρώτα τη σκούπα στην ενσωματωμένη πρίζα της..
View attachment 241713
Δεν έχει λογική όλη την ώρα να ανοικλεινεις και τα 2..δεν θα γίνεται σωστά η δουλειά και θα γίνει καμία πατατιά...
Άυτα..
Γράψε λάθος Στέλιο...Αυτό πρότεινα και εγώ Προσωπική άποψη, αν θέλεις σκούπα για εργαστήριο και πολλά άλλα, αν βρείς πάρε την PARKSIDE που έχει πρίζα για το εργαλείο. Κάθε φορά που ανάβει ή σβήνει το εργαλείο, το ίδιο κάνει και αυτή. Για δύναμη, μάλλον είναι περισσότερη από αυτή που θέλουμε (κάπου είχα βάλει ένα test με έκκεντρο BOSCH, αλλά δεν μπορώ να το βρώ).
Αλλά αφού η δουλειά θα γίνει με μάσκα, δεν το συνέχισα.
(πάντως μπορεί να γίνει πατέντα για ενσωμάτωση πρίζας-διακόπτη σε οποιαδήποτε σκούπα αλλά οκ, δεν υπάρχει λόγος)
στην αμερικη ειναι πολύ διαδεδομένα πάντως: https://www.amazon.com/automatic-vacuum-switch/s?k=automatic+vacuum+switch
το ηλεκτρονικο κυκλωμα παντως ειναι σχετικα απλο, απορω πως δεν υπαρχουν ετοιμα modules στο aliexpress οπως το soft start
Δεν το συνιστω.Πρέπει να ξέρεις από ηλεκτρολογικά αγαπητέ, αλλιώς είναι επικίνδυνο.
Δεν υπάρχει λόγος για πατέντες, απλά θα περιμένουμε του λιντλ.
Μινγουάιλ, αφού σας ζάλισαλέω να πάρω αυτό από το γερμανικό Άμαζον, δωρεάν παράδοση, καλές κριτικές, σ' αυτή την τιμή (73 ευρώ) δεν βρήκα κάτι με καλές κριτικές από Ελλάδα.
Ψάξε για κανένα κύκλωμα ή έτοιμο πολύπριζο master slave. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά το είχαμε συζητήσει παλιότερα στο φόρουμ.Αν είναι κάτι σχετικά εύκολο και για κοινούς θνητούς, δώσε κάποια πληροφορία γιατί έχω άλλες 2 σκούπες στο εργαστήριο.
Να ρωτήσω από περιέργεια.: γιατί χρειάζεται τρίψιμο ολόκληρο το διαμέρισμα; Αν έχει μόνο τοπικά ανωμαλίες ο τοίχος, έστω κσι μεγάλες, παλεύεται με απλό τριβείο και μάσκα.Παίδες, χρειάζομαι τριβείο για να τρίψω τους τοίχους πριν τους βάψω.
Απ' ότι έχω καταλάβει πάντως, η καμηλοπάρδαλη είναι ένα τριβείο σαν αυτό που έβαλα από το Άμαζον συν το κοντάρι.Δεν το συνιστω.
Αγορασε μια καμηλοπαρδαλη, ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με αυτο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.