Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα
Ελα Βριλησσια το σαββατοκυριακο!!
Θελω να ερθω και εγω για καφεδακι!!!!!!!!!!
Ελα Βριλησσια το σαββατοκυριακο!!
Θελω να ερθω και εγω για καφεδακι!!!!!!!!!!
Φωτιές μου άναψες τώρα......έχω ένα παλιό taurus (αν δεν κάνω λάθος) , δεν ξέρω ποιό είναι ποιό δυνατό αλλά ξέρω σίγουρα ποιό είναι ποιό γκατζετιά : Music-smiley-005:
Μιχαλη εδω ειναι ενα βιντεακι που πιστευω δειχνει τις δυνατωτητες του ΚΕΟ.
http://www.youtube.com/watch?v=4Qnuc-MLBqQ
Ο νεαρος προτεινει την χρηση λιπαντικου σπρευ στην λεπιδα για καλυτερα αποτελεσματα.
Παντως σε οσες περιπτωσεις του κολλησε πιστευω φταιει ο τροπος που το χειριζοταν.
Χωρίς παρεξήγηση πάντα, το χειροπρίονο είναι καλύτερο και πιο γρήγορο. Το KEO είναι να κλαδέψεις καμιά τριανταφυλλιά αν και εκεί καλύτερο είναι το ψαλίδι . Έχω πολύ εμπειρία από κόψιμο τόνων ξύλων και από κλαδέματα για αυτό το λέω. Πιστεύω δεν αξίζει. Γνώμη μου πάντα έτσι....
Καμία παρεξήγηση, τη γνώμη μας λέμε, κι εγώ, αν και το πλήρωσα, συμφωνώ μαζί σου.
Δεν είναι το καλύτερο ούτε για κλάδεμα ούτε για πριόνισμα...
Είναι κάτι ενδιάμεσο, σαν την γοργόνα δηλαδή, ούτε για τηγάνι ούτε για κρεβάτι. :tongue:
Καμία παρεξήγηση, τη γνώμη μας λέμε, κι εγώ, αν και το πλήρωσα, συμφωνώ μαζί σου.
Δεν είναι το καλύτερο ούτε για κλάδεμα ούτε για πριόνισμα...
Είναι κάτι ενδιάμεσο, σαν την γοργόνα δηλαδή, ούτε για τηγάνι ούτε για κρεβάτι. :tongue:
Χωρίς παρεξήγηση πάντα, το χειροπρίονο είναι καλύτερο και πιο γρήγορο. Το KEO είναι να κλαδέψεις καμιά τριανταφυλλιά αν και εκεί καλύτερο είναι το ψαλίδι . Έχω πολύ εμπειρία από κόψιμο τόνων ξύλων και από κλαδέματα για αυτό το λέω. Πιστεύω δεν αξίζει. Γνώμη μου πάντα έτσι....

Λαμες? Απο που?
Αυτο που παραγγειλα εγω ειναι σε χαρτονενιο κουτι με μονο μια λαμα σωστα??
Δεν ειναι σαν του νεαρου σε πλαστικη θηκη με 5 λαμες ε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.