Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Φωτιές μου άναψες τώρα......έχω ένα παλιό taurus (αν δεν κάνω λάθος) , δεν ξέρω ποιό είναι ποιό δυνατό αλλά ξέρω σίγουρα ποιό είναι ποιό γκατζετιά : Music-smiley-005:

3.6volt ειναι το gadget.
To ιδιο πρεπει να ειναι και αυτο που εχεις αν ειναι το ιδιο μεγεθος (οχι το μεγεθος δραπανοκατσαβιδου δηλαδη).

Αν ειναι παλιο ομως οπως λες, πρεπει να παρεις καινουριο. Εσυ εχεις δικαιολογια :))

Μαστορεματα στο Ναυπλιο?? Aμφιβαλλω :))

Δες ενα γκατζετ, αν θες να εντυπωσιασεις στα μαστορεματα!!

gundriver_004.jpg

έλεος !!!!!!!!! :flipout::flipout:

Ε, ειπαμε αν θες να εντυπωσιασεις φιλους και γνωστους, χρησιμοποιεις πραγματικα power tools !!

gundriver_001.jpg

Μιχαλη εδω ειναι ενα βιντεακι που πιστευω δειχνει τις δυνατωτητες του ΚΕΟ.
http://www.youtube.com/watch?v=4Qnuc-MLBqQ

Ο νεαρος προτεινει την χρηση λιπαντικου σπρευ στην λεπιδα για καλυτερα αποτελεσματα.

Παντως σε οσες περιπτωσεις του κολλησε πιστευω φταιει ο τροπος που το χειριζοταν.

Χωρίς παρεξήγηση πάντα, το χειροπρίονο είναι καλύτερο και πιο γρήγορο. Το KEO είναι να κλαδέψεις καμιά τριανταφυλλιά αν και εκεί καλύτερο είναι το ψαλίδι . Έχω πολύ εμπειρία από κόψιμο τόνων ξύλων και από κλαδέματα για αυτό το λέω. Πιστεύω δεν αξίζει. Γνώμη μου πάντα έτσι....

Last edited:
Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Χωρίς παρεξήγηση πάντα, το χειροπρίονο είναι καλύτερο και πιο γρήγορο. Το KEO είναι να κλαδέψεις καμιά τριανταφυλλιά αν και εκεί καλύτερο είναι το ψαλίδι . Έχω πολύ εμπειρία από κόψιμο τόνων ξύλων και από κλαδέματα για αυτό το λέω. Πιστεύω δεν αξίζει. Γνώμη μου πάντα έτσι....

Καμία παρεξήγηση, τη γνώμη μας λέμε, κι εγώ, αν και το πλήρωσα, συμφωνώ μαζί σου.
Δεν είναι το καλύτερο ούτε για κλάδεμα ούτε για πριόνισμα...
Είναι κάτι ενδιάμεσο, σαν την γοργόνα δηλαδή, ούτε για τηγάνι ούτε για κρεβάτι. :tongue:

Μια απτα ιδια πιστευω κ γω.. Ενα καλο "γιαπωνεζικο" πριονακι και τελος..

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Καμία παρεξήγηση, τη γνώμη μας λέμε, κι εγώ, αν και το πλήρωσα, συμφωνώ μαζί σου.
Είναι κάτι ενδιάμεσο, σαν την γοργόνα δηλαδή, ούτε για τηγάνι ούτε για κρεβάτι. :tongue:

Αυτό η παράθεση μου άρεσε δεν την ήξερα. Πολύ καλή. ;):thumbup:

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Θεϊκό! :flipout::flipout::flipout:

Παντα χωρις παρεξηγηση, εχεις χρησιμοποιησει το ΚΕΟ?

Το λεω διοτι το χειροπριονο ουτε καλυτερο αλλα κυριως ουτε (κατα διανοια) γρηγοροτερο ειναι απο το ΚΕΟ.
Απλα, το χειροπριονο ειναι η κλασσικη αξια που πρεπει να υπαρχει παντα μαζι με τα υπολοιπα.

Δεν κοβεις 5 εκατοστα κλαδι με χειροπριονο μεσα σε 5 δευτερολεπτα συμπεριλαμβανομενου και ενος κολληματος... ετσι δεν ειναι?

Βy the way, δεν κλαδευεις συνηθως τριανταφυλλια με ΚΕΟ, εχει λεπτα κλαδια, εκτος αν ειναι να την κοψεις απ'την ριζα :))

Επισης κατι βασικο, ποτε δεν θα προτεινα κατι που εχω δοκιμασει, ιδιως εδω μεσα στο φορουμ, αν δεν πιστευα οτι αξιζει τον κοπο.

Περα απο κλαδευτηρι ομως, μην ξεχναμε οτι το ΚΕΟ κοβει κανονικα και ξυλα και πλαστικα και μαλακα μεταλλα. Μια μινι σπαθοσεγα με μπαταρια δηλαδη.

Last edited:

Aντε καλοριζικο Kυριακο!

Αυριο περιμενω και γω διαφορες λαμες για το ΚΕΟ -για μεταλλο, ξυλο/μεταλλο, πλαστικο κλπ.
Το ΣΚ θα το δοκιμασω εντατικα :))

Έχει κανείς ιδέα που βρίσκω αυτό ή κάτι σε αντίστοιχο μέγεθος & ποιότητα στην Αθήνα;
Ψάχνω κάτι που να βρίσκεται μόνιμα στην τσάντα laptop μου και δεν θα μου μείνει στα χέρια μετά από 10 βιδώματα. Μύτες έχω ήδη.
Χρειάζομαι μεγάλο μέγεθος σε philips και τα πολυεργαλεία δεν με καλύπτουν...

31LPwjX+ztL._SL500_AA300_.jpg

Παρομοιο μινι μεγεθος που παιρνει εναλλαξιμες μυτες 1/4 δεν εχω δει.
Η stanley βγαζει τετοια αλλα με σταθερη μυτη, σε διαφορα μεγεθη philips. Επισης η stanley βγαζει μια κατσαβιδολαβη για 1/4 μυτες αλλα σε μεγαλυτερο μεγεθος (και λεπτοτερο).

Για τα wiha ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα ειναι εδω, οπως ειδα στο site τους. Παρε κανα τηλεφωνο να δεις.
Canetti C. & Co.
Max Canetti
269 Messogion Ave.
152 31 Halandri

Tel.: 30/210/6721 500
Fax: 30/210/6775 005

E-Mail: [email protected]
E-Mail: [email protected]

Αν δεν μπορεις να το αγορασεις απο εδω, δοκιμασε απο το amazon.uk, σιγουρα θα το εχει.

Λαμες? Απο που?

Αυτο που παραγγειλα εγω ειναι σε χαρτονενιο κουτι με μονο μια λαμα σωστα??

Δεν ειναι σαν του νεαρου σε πλαστικη θηκη με 5 λαμες ε?

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Λαμες? Απο που?

Αυτο που παραγγειλα εγω ειναι σε χαρτονενιο κουτι με μονο μια λαμα σωστα??

Δεν ειναι σαν του νεαρου σε πλαστικη θηκη με 5 λαμες ε?

Αν παρήγγειλες αυτό που πήρα κι εγώ, όχι, δεν είναι σε πλαστική θήκη. Τώρα για λάμες θα σε γελάσω αλλά νομίζω οτι είχε κι άλλες 2-3 μέσα. η σε μπερδεύω όμως, ίσως και να κάνω λάθος, μια φορά το άνοιξα το εργαλείο.

Απο το EBW το πηρα που το ειχε παραγγειλει και το πατριωτακι μου.

Αν δεν απατωμαι στο χαρτοκουτο εχει μια λαμα στις φωτο που συνοδευουν την περιγραφη.

Ξερεις τι τυπου λαμες περνει ωστε να εχουμε εναλλκτικες?