Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Θα παρω πολυεργαλειο καποια στιγμη, αλλα μακιτα δεν μπορω.

Θα βολευτω με κανα skill ....

(ποιο μοντελο εχεις?)

Το αθανατο σετακι της FACOM που λεγαμε. Μια (και καλη) φορα το πληρωνεις.

10344987986_45189d0d59_c.jpg

10344976804_2d2773168a_b.jpg

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

το γ@μιssες...

Αν σου πω τι έχω δώσει σε βάθος χρόνου για Facom και Makita... Θα με συλλάβουνε. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Αν σου πω τι έχω δώσει σε βάθος χρόνου για Facom και Makita... Θα με συλλάβουνε. :ernaehrung004:

Κοβω την επικοινωνια μαζι σου.&_

Μου εχει κοστισει (κατ ελαχιστο) εναν diLA & ενα imac.
τα ψιλα τυπου αιφοουν, kuro, και αλλα συμπαραμαρτουντα τα "χρεωνω" αλλου :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ

Κοβω την επικοινωνια μαζι σου.&_

Μου εχει κοστισει (κατ ελαχιστο) εναν diLA & ενα imac.
τα ψιλα τυπου αιφοουν, kuro, και αλλα συμπαραμαρτουντα τα "χρεωνω" αλλου :flipout:

Όχι ρε... Κάτσε... Προσπαθώ και σιγά-σιγά βελτιώνομαι.
Ξέρεις πόσα Parkside έχω; :worshippy:

Έχε το νού σου γι´αυτό:

parkside-multifunktionswerkzeug-pmfw-280-a2-regular--6.jpg

Last edited:

Ναι βρε σε καταλαβαινω

Και εγω αγορασα εναν Benq για την βεραντα

:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Και τη Δευτέρα "χτυπάμε" αυτό:

90851_01_f.jpg

Και εγω ηθελα κατι για τα νυχια, θα παω για αυτο:

89969_01_f.jpg

ώραια εργαλεία βρε Μπάμπη.....
αλλά......

τί φτιάχνεις?

ένα έργο δεν είδαμε...:ears:

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

ώραια εργαλεία βρε Μπάμπη.....
αλλά......

τί φτιάχνεις?

ένα έργο δεν είδαμε...:ears:

Μήτσο, βήμα βήμα...
Επειδή άκουσα οτι "τα εργαλεία κάνουν το μάστορα", πρώτα παίρνουμε τα εργαλεία. :tongue:

Και για να μην λές οτι δεν κάνω τίποτε... Το προηγούμενο Σ/Κ με το πολυεργαλείο της Makita έβγαλα κι αντικατέστησα (πολύ εύκολα) 6 πλακάκια στην ταράτσα που ήταν κούφια. Ακολουθούν άλλα 7-8 περίπου που βρήκα αφού τα έψαξα ένε-ένα.
Μην με βλέπεις έτσι και με νομίζεις άχρηστο :cool:, όλες τις δουλειές στο σπίτι (όχι μόνο το δικό μου αλλά και των φίλων) εγώ τις κάνω. Από υδρευλικά μέχρι κουρτίνες.
Η αλήθεια είναι βέβαια οτι υπάρχουν και μηχανήματα που δεν έχουν μπεί στην πρίζα αλλά σιγά-σιγά... Θάρθει ο καιρός τους.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μήτσο, βήμα βήμα...
Επειδή άκουσα οτι "τα εργαλεία κάνουν το μάστορα", πρώτα παίρνουμε τα εργαλεία. :tongue:

Και για να μην λές οτι δεν κάνω τίποτε... Το προηγούμενο Σ/Κ με το πολυεργαλείο της Makita έβγαλα κι αντικατέστησα (πολύ εύκολα) 6 πλακάκια στην ταράτσα που ήταν κούφια. Ακολουθούν άλλα 7-8 περίπου που βρήκα αφού τα έψαξα ένε-ένα.
Μην με βλέπεις έτσι και με νομίζεις άχρηστο :cool:, όλες τις δουλειές στο σπίτι (όχι μόνο το δικό μου αλλά και των φίλων) εγώ τις κάνω. Από υδρευλικά μέχρι κουρτίνες.
Η αλήθεια είναι βέβαια οτι υπάρχουν και μηχανήματα που δεν έχουν μπεί στην πρίζα αλλά σιγά-σιγά... Θάρθει ο καιρός τους.

Το πολυεργαλειο βοηθαει στο να βγαλεις πλακακι (κουφιο) ΟΛΟΚΛΗΡΟ ?

Εχω και εχω καμποσα κουφια στην αυλη, και καποια στιγμη πρεπει να ασχοληθω μαζι τους....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλ

Το πολυεργαλειο βοηθαει στο να βγαλεις πλακακι (κουφιο) ΟΛΟΚΛΗΡΟ ?

Εχω και εχω καμποσα κουφια στην αυλη, και καποια στιγμη πρεπει να ασχοληθω μαζι τους....

Εγώ τα έβγαλα πανεύκολα....
Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να καθαρίσεις μετά το πλακάκι (χρησιμοποίησα τα ίδια γιατί δεν έχω καινούρια) και το πάτωμα. Το καθάρισα πολύ πιο εύκολα απ´ότι φανταζόμουν και μάλιστα τέλεια.
Τα εξαρτήματα βέβαια δεν είναι και ότι καλύτερο σε αντοχή, η σπάτουλα (σκράπερ) ζεστάθηκε πολύ απ´τη μια πλευρά και έλλιωσε και ψιλοστράβωσε, αυτά όμως είναι αναλώσιμα.

Τα υπόλοιπα το βράδυ... φεύγω τώρα, έχω ραντεβού και άργησα... -bye-

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Και τη Δευτέρα "χτυπάμε" αυτό:

90851_01_f.jpg

..και πρωι πρωι μαλιστα, γιατι προβλεπω να εξαφανιζονται μεσα στις πρωτες ωρες.. τετοια τιμη για τετοιο εργαλειο, δεν υπαρχει.
Και με τετοια εγγυηση, βεβαιως βεβαιως :)

Αν και δεν κολλάει εδώ, έχει κανείς να προτείνει καμιά πολύ δυνατή ταινία διπλής όψης για να στερεώσω σε τοίχο καθρέφτη;
Thanks

Μήτσο, βήμα βήμα...
Μήτσο, βήμα βήμα...

Και για να μην λές οτι δεν κάνω ταράτσα Το προηγούμενο Σ/Κ με το πολυεργαλείο της Makita έβγαλα κι αντικατέστησα (πολύ εύκολα) 6 πλακάκια στην ταράτσα που ήταν κούφια. Ακολουθούν άλλα 7-8 περίπου που βρήκα αφού τα έψαξα ένε-ένα.

οχι βρε δε σε ειπα και άχρηστο.
είπα μήπως φτιανεις τίποτα ηχεία να βλέπαμε. ..

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ντίνο, ρίξε μια ματιά... Τα πλακάκια που λέγαμε...

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    160.9 KB · Views: 441

Αυτό το φάκομ εκεί δεν το λυπάσαι;