(ποιο μοντελο εχεις?)
το γ@μιssες...
Αν σου πω τι έχω δώσει σε βάθος χρόνου για Facom και Makita... Θα με συλλάβουνε. :ernaehrung004:
Κοβω την επικοινωνια μαζι σου.&_
Μου εχει κοστισει (κατ ελαχιστο) εναν diLA & ενα imac.
τα ψιλα τυπου αιφοουν, kuro, και αλλα συμπαραμαρτουντα τα "χρεωνω" αλλου![]()
ώραια εργαλεία βρε Μπάμπη.....
αλλά......
τί φτιάχνεις?
ένα έργο δεν είδαμε...:ears:
Μήτσο, βήμα βήμα...
Επειδή άκουσα οτι "τα εργαλεία κάνουν το μάστορα", πρώτα παίρνουμε τα εργαλεία. :tongue:
Και για να μην λές οτι δεν κάνω τίποτε... Το προηγούμενο Σ/Κ με το πολυεργαλείο της Makita έβγαλα κι αντικατέστησα (πολύ εύκολα) 6 πλακάκια στην ταράτσα που ήταν κούφια. Ακολουθούν άλλα 7-8 περίπου που βρήκα αφού τα έψαξα ένε-ένα.
Μην με βλέπεις έτσι και με νομίζεις άχρηστο, όλες τις δουλειές στο σπίτι (όχι μόνο το δικό μου αλλά και των φίλων) εγώ τις κάνω. Από υδρευλικά μέχρι κουρτίνες.
Η αλήθεια είναι βέβαια οτι υπάρχουν και μηχανήματα που δεν έχουν μπεί στην πρίζα αλλά σιγά-σιγά... Θάρθει ο καιρός τους.
Το πολυεργαλειο βοηθαει στο να βγαλεις πλακακι (κουφιο) ΟΛΟΚΛΗΡΟ ?
Εχω και εχω καμποσα κουφια στην αυλη, και καποια στιγμη πρεπει να ασχοληθω μαζι τους....
Και τη Δευτέρα "χτυπάμε" αυτό:
![]()
οχι βρε δε σε ειπα και άχρηστο.Μήτσο, βήμα βήμα...Μήτσο, βήμα βήμα...
Επειδή άκουσα οτι "τα εργαλεία κάνουν το μάστορα", πρώτα παίρνουμε τα εργαλεία. :tongue:
Και για να μην λές οτι δεν κάνω ταράτσα Το προηγούμενο Σ/Κ με το πολυεργαλείο της Makita έβγαλα κι αντικατέστησα (πολύ εύκολα) 6 πλακάκια στην ταράτσα που ήταν κούφια. Ακολουθούν άλλα 7-8 περίπου που βρήκα αφού τα έψαξα ένε-ένα.
Μην με βλέπεις έτσι και με νομίζεις άχρηστο, όλες τις δουλειές στο σπίτι (όχι μόνο το δικό μου αλλά και των φίλων) εγώ τις κάνω. Από υδρευλικά μέχρι κουρτίνες.
Η αλήθεια είναι βέβαια οτι υπάρχουν και μηχανήματα που δεν έχουν μπεί στην πρίζα αλλά σιγά-σιγά... Θάρθει ο καιρός τους.
Και για να μην λές οτι δεν κάνω τίποτε... Το προηγούμενο Σ/Κ με το πολυεργαλείο της Makita έβγαλα κι αντικατέστησα (πολύ εύκολα) 6 πλακάκια στην ταράτσα που ήταν κούφια. Ακολουθούν άλλα 7-8 περίπου που βρήκα αφού τα έψαξα ένε-ένα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.